בירור | מכשיר אפל רק וויז
-
@mosheg כתב בבירור | מכשיר אפל רק וויז:
לאחרונה ראיתי בחו"ל מכשיר אפל רק וויז
ממישהו יודע איך או איפה משיגים
או איזה חסימה לאפל שאפשר להגדיר לבד
תודה רבהאני מתייג בשבילך את @מתושלח-הבבלי
נראה מה יש לו לומר... -
@ישראל-142 כתב בבירור | מכשיר אפל רק וויז:
@דן-שגב מה העניין? ולמה זה נצרך אם זה רק לוויז מה ההבדל, שזה יקר? שזה נטען לאט?
אני צריך כמה מכשירים וזה המכשיר היחיד שאני יכול לסמוך על החסימה שלו
וקונים אייפון 8 לא יקר בכלל -
איך או איפה משיגים
זה לא מכשיר מיוחד, בדרך כלל אכן מדובר על מכשיר רגיל שהוגדרו בו הגבלות 'זמן מסך' - ללא App Store אז אין אפשרות להתקין שום אפליקציות נוספות על מה שמותקן, עם רשימה לבנה (ריקה) ב'תוכן אתר אינטרנט' אז אי אפשר לגלוש. בשום מקום גם לא בתוך אפליקציות שמטמיעות דפדפן.
מגדירים ל'זמן מסך' קוד שונה שאותו נותנים למישהו שסומכים עליו שיגדיר ולא יגלה. וזהו.
אי אפשר לאפס את המכשיר או אפילו איפוסי הגדרות לא אפשריים בלי להקיש את הקוד הנכון של 'זמן מסך'.כדי לעדכן אפליקציות (קיימות) יש מעקף שעובד רק ב-iOS 17 ומטה.
אם זה רק לוויז מה ההבדל, שזה יקר? שזה נטען לאט?
שזו חסימה הרמטית שאין מצב לפרוץ, גם לא ילד זב חוטם שיש לו המון זמן. וזה לא יקר אייפון יד2 ישן הוא דיי זול. ואמין הוא עובד לאורך זמן בעיקר לדברים כאלה פשוטים.
-
-
@kasnik כתב בבירור | מכשיר אפל רק וויז:
@chv
אם זה רק וייז, מה רע בקיידרואיד?מדובר על אפל
אני יודע, אבל הוא מחפש לקנות מכשירים בשביל וויז בלבד, ואני שואל למה דווקא אפל...
-
@chv כתב בבירור | מכשיר אפל רק וויז:
איך או איפה משיגים
זה לא מכשיר מיוחד, בדרך כלל אכן מדובר על מכשיר רגיל שהוגדרו בו הגבלות 'זמן מסך' - ללא App Store אז אין אפשרות להתקין שום אפליקציות נוספות על מה שמותקן, עם רשימה לבנה (ריקה) ב'תוכן אתר אינטרנט' אז אי אפשר לגלוש. בשום מקום גם לא בתוך אפליקציות שמטמיעות דפדפן.
מגדירים ל'זמן מסך' קוד שונה שאותו נותנים למישהו שסומכים עליו שיגדיר ולא יגלה. וזהו.
אי אפשר לאפס את המכשיר או אפילו איפוסי הגדרות לא אפשריים בלי להקיש את הקוד הנכון של 'זמן מסך'.כדי לעדכן אפליקציות (קיימות) יש מעקף שעובד רק ב-iOS 17 ומטה.
אם זה רק לוויז מה ההבדל, שזה יקר? שזה נטען לאט?
שזו חסימה הרמטית שאין מצב לפרוץ, גם לא ילד זב חוטם שיש לו המון זמן. וזה לא יקר אייפון יד2 ישן הוא דיי זול. ואמין הוא עובד לאורך זמן בעיקר לדברים כאלה פשוטים.
למה לא להגדיר זמן מסך דרך שני חשבונות אחד להורה ואחד ל״ילד״
לדעתי אמור להיות הרבה יותר בטוח -
@kasnik כתב בבירור | מכשיר אפל רק וויז:
@אלי-TZA כתב בבירור | מכשיר אפל רק וויז:
@kasnik בתור בעל גמ"ח זה נשמע לי חשש מופרך עד מגוחך. לא חושב שמשתמש גמ"ח יכול לעשות משהו כזה כשתוך זמן קצר הוא צריך להחזיר לי את המכשיר באותו מצב שהוא קיבל אותו.
איך הגעת לגמ''ח?
לא דובר על זהאכן לא דובר במפורש, אך הנחתי כך מזה שהוא צריך כמה:
אני צריך כמה מכשירים
-
לגמ״ח וודאי שמומלץ אפל
ולו מצד האיכות הפיזית
שאין מתקרב לה במכשירים אחרים -
@A0533057932 כתב בבירור | מכשיר אפל רק וויז:
לגמ״ח וודאי שמומלץ אפל
ולו מצד האיכות הפיזית
שאין מתקרב לה במכשירים אחריםלחלוטין
פעם ראיתי השוואה בין אייפון 5c משנת תרפפ״ו לגלקסי a04 עם אנדרואיד 14
ויצא שהאייפון 5c המעפן שלא קיבל עדכונים 6 שנים וחי כבר 12 שנה עובד פי אלף יותר טוב מגלקסי של 400 שח שבמשימות יחסית פשוטות הוא כבר לא מגיבאבל גם במכשירים יקרים
אייפון אחרי 6 שנים עדיין חי ועובד מעולה
גלקסי אפילו s25 ultra אחרי 5 שנים כבר מת או לא מתפקדוכמובן מקבוקים
אני קניתי ביד 2 מקבוק ב-1,200 שח עם macos 12 ועבד לי מעולה
המקבוק היה משנת 2015 (!!) שזה אומר 9 שנים שימושאין על אפל, משום שהיא היחידה שהמכשירים שלה מושלמים
-
@CtrlAltDel כתב בבירור | מכשיר אפל רק וויז:
לא, שם מדובר ב-iOS ישן מאוד. לא ידוע על פירצות נגישות ל-iOS עדכני, גם לא ל-iOS 15 (שהוא העדכני ביותר שניתן לעדכן את אייפון 7. ואת 8 אפשר ל-16).
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | מכשיר אפל רק וויז:
למה לא להגדיר זמן מסך דרך שני חשבונות אחד להורה ואחד ל״ילד״
לדעתי אמור להיות הרבה יותר בטוחאני לא בטוח בכלל.
א' זה דורש שאייפון אחד יהיה פרוץ (ממנו אתה כביכול הורה) ומחובר. ולא נטפרי (אולי זה נתמך בנטפרי, הפעילות של בקרת הורים - אישור אפליקציות וכאלה. לא הגיוני לי ככ).
ב' אתה צריך לפתוח חשבון אפל לילד. וחשבון אפל שמוגדר כילד לא ניתן לצאת מהילדות שלך - רק פשוט לחכות שיגיע לגיל 13 (כך זכור לי). זה נאחס.
ג' כל הקטע הזה של בקרת הורים שיכולה להיות נשלטת על ידי האינטרנט זה מרגיש פחות יציב מבקרת הורים מובנית.