בעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...😢
-
@צבי-דורש-ציון דובר פעמים רבות מספור בפורום,
פשוט חכה עכשיו 48 שעות (בדגש על יום שישי ושבת) בלי לנסות בכלל ואז בעזרת ה' זה יתן לך. -
פוסט זה נמחק!
-
@שאול-208 כתב בבעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...:
@צבי-דורש-ציון דובר פעמים רבות מספור בפורום,
פשוט חכה עכשיו 48 שעות (בדגש על יום שישי ושבת) בלי לנסות בכלל ואז בעזרת ה' זה יתן לך.ועדיף מיד במוצאי שבת כיון שאז עדיין אין הרבה גלישה באזורים החרדיים בכלל ובמשתמשי הסינון שלך בפרט
-
@שאול-208 לא עזר
אני ממש צריך להיכנס לשם, ולא יודע מה לעשות... (אולי יש למישהו מספר שלא אימתו בו עדיין, שאני יכול לשלוח אליו SMS, זה יכול לעזור יותר מהודעה קולית?)
לא מוכן שום מספר! גם לא כאלו שנפתחו רק לאחרונה... (אין אפשרות לאמת עם המספר פלאפון הזה)
-
@צבי-דורש-ציון גם לי קרה ולא עזר שום דבר שכתבו בפורום, אני התייאשתי מהחשבון הזה...
-
@חטח כתב בבעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...:
@צבי-דורש-ציון גם לי קרה ולא עזר שום דבר שכתבו בפורום, אני התייאשתי מהחשבון הזה...
יש לי חבר שהצליח לעשות אימות, אין לי מושג באיזה חברת תקשורת הוא
-
@חטח נראה לך שאם אנסה עם מישהו שיש לו SMS זה יהיה יותר טוב?
@חטח כתב בבעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...:
שום דבר שכתבו בפורום
איזה פתרונות למשל יש עוד?
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...:
@חטח נראה לך שאם אנסה עם מישהו שיש לו SMS זה יהיה יותר טוב?
ניסיתי לשלוח לנטסטיק שלי וגם לא עבד.
פתחת את החשבון הזה מאנדרואיד?
אם כן תנסה לשלוח למכשיר שאיתו פתחת.@צבי-דורש-ציון כתב בבעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...:
איזה פתרונות למשל יש עוד?
לא זוכר כרגע, אולי תחפש בפורום.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...:
נראה לך שאם אנסה עם מישהו שיש לו SMS זה יהיה יותר טוב?
כמו ש @אומר-מעט כתב (https://mitmachim.top/post/916832), לפעמים זה עובד, בעיקר תלוי באיזה חברת תקשורת
-
-
-
@צבי-דורש-ציון הטלפון של ה- SMS
-
ניסיתי בהרבה מספרים לקבל SMS, ובהכל כותב שלא ניתן לאמת עם הטלפון הזה, ניסיתי גם במספר אמריקאי אחד, יש איך ליצור קשר עם גוגל או משהו???
-
@צבי-דורש-ציון
הייתי חייב את השאלה הזו גם בשביל עצמי אני גם מתחרפן מהשינוי הזה
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...
:
אני פותח את אחד הפרופילים שלי במחשב, ופתאום דורש ממני אימות מיוחד, לאחר משחק ארוך בכדי להוכיח שאני בן אנוש, וכתיבת הסיסמה, נפתח לי כזה דבר במסך
ניסיתי מכמה מספרים ועל הכל כותב לי "נעשה שימוש פעמים רבות מידי" וכו', גם על מספרים שנראה לי מעולם לא אימתתי איתם
מישהו יכול להסביר לי מה קרה פה??מנסיון שלי אימות בsms במספר לא ישראלי עובד
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...
:
ב. אצלי מדובר בבעיה חמורה יותר, שיש גם אפשרות להודעה קולית (עיין בתמונה למעלה) ולא נותן לא בהודעה קולית ולא בSMS...
הם ביטלו את האופציה הזו כדי לזרז את האימות כביכול אבל לא הורידו את האופציה הזו מהתהליך הויזואלי
כלומר אצל כולם כמעט זה ככה -
@צדיק-0 כתב בבעיה | לא נותן לי להיכנס למייל...
:
מנסיון שלי אימות בsms במספר לא ישראלי עובד
ניסיתי כבר משני מספרים לא ישראלים
-
@צבי-דורש-ציון
גם לי אין תקות רבות אבל לא מצאתי דרך אחרת