בקשת מידע | חברת סינון אינטרנט
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
@מישהו12 אני לא מבין על מה נזעקת
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
הדיון פה הוא על התוצאה ולא על הכוונות
כן, אבל מאחר שכולם פה הוכיחו חוסר היכרות מוחלט עם התוצאה של רימון, אז כדאי שלפחות לא יבזו את מי שעומד מאחוריו.
אז תטען ישירות שהתוצאה של רימון מעולה. לטעון שאסור לומר דברים רעים על רימון כי זה מבזה את המקימים זה לא טיעון לגיטימי
זה לא מה שאמרתי.
וטענתי שהתוצאה מעולה.
אני נזעקתי על הביזוי שביזו פה את המקימים, בלי קשר.@דן-שגב כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
הדתי הממוצע לא רוצה כל דבר חסום..
החוצפה לבזות תלמידי חכמים\ציבורים רק כי הם לא בצבע הכיפה הנכון מדהימה אותי כל פעם מחדש.
@דן-שגב כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
במחילה אין סינון בכלום וחסימות מטופשות.. יש תמונות לא ראויות בכל הרמות..
כן כן כן אתם אומרים את זה מתחילת השרשור אבל כולכם מודים שאתם לא מכירים את רימון
בכל מקרה אני את הדיון סיימתי.
כשיפסיקו לזלזל בציבורים שלמים יהיה על מה לדבר.
-
כן, אבל מאחר שכולם פה הוכיחו חוסר היכרות מוחלט עם התוצאה של רימון, אז כדאי שלפחות לא יבזו את מי שעומד מאחוריו.
אז תטען ישירות שהתוצאה של רימון מעולה. לטעון שאסור לומר דברים רעים על רימון כי זה מבזה את המקימים זה לא טיעון לגיטימי
זה לא מה שאמרתי.
וטענתי שהתוצאה מעולה.
אני נזעקתי על הביזוי שביזו פה את המקימים, בלי קשר.עברתי שוב, לא רואה שכתבו מילה על המקימים אלא על קהל היעד של הסינון
אני מבין שמאוד חורה לך על ההכללה אבל כמו שלא מודדים ציבור חרדי רק לפי מאה שערים/הפלג או רק לפי הקצה השני ככה לא מודדים ציבור דתי לפי פלח די קטן מתוכו אלא לפי הממוצע -
זה לא מה שאמרתי.
וטענתי שהתוצאה מעולה.
אני נזעקתי על הביזוי שביזו פה את המקימים, בלי קשר.עברתי שוב, לא רואה שכתבו מילה על המקימים אלא על קהל היעד של הסינון
אני מבין שמאוד חורה לך על ההכללה אבל כמו שלא מודדים ציבור חרדי לפי מאה שערים ככה לא מודדים ציבור דתי לפי פלח די קטן מתוכו אלא לפי הממוצעאכן כמו שאמרתי בלי שום קשר לאף אדם רימון סינון בלי סינון לא קשור למי שעומד מאחוריו ומי הקים אותו יש בו 1001 פרצות...
-
כולכם מודים שאתם לא מכירים את רימון
סליחה, אבל לא ראיתי כאן אחד חוץ ממך שאמר שהוא מכיר את רימון וזה סינון טוב, היו כמה שאמרו שהם מכירים וזה לא.
מנסיוני האישי (ולא הארוך אבל מהחודשיים האחרונים) זה לא מתאים לחרדי הממוצע, סוף פסוק.
ושוב, ללא התוכנה, במידה והתוכנה מותקנת זה עולם אחר, שגם עליו יש הטוענים שהוא לא מתאים. -
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
סליחה, אבל לא ראיתי כאן אחד חוץ ממך שאמר שהוא מכיר את רימון וזה סינון טוב, היו כמה שאמרו שהם מכירים וזה לא.
מנסיוני האישי (ולא הארוך אבל מהחודשיים האחרונים) זה לא מתאים לחרדי הממוצע, סוף פסוק.
ושוב, ללא התוכנה, במידה והתוכנה מותקנת זה עולם אחר, שגם עליו יש הטוענים שהוא לא מתאים.@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
ושוב, ללא התוכנה, במידה והתוכנה מותקנת זה עולם אחר, שגם עליו יש הטוענים שהוא לא מתאים.אל איזו תוכנה אתה מדבר,? של רימון?
-
החוצפה לבזות תלמידי חכמים\ציבורים רק כי הם לא בצבע הכיפה הנכון מדהימה אותי כל פעם מחדש.
אתה מפספס את הנקודה, הדתי הממוצע זה לא לקחת את כל הדתיים ולבדוק מה הרמה הכוללת של כולם לחלק למספר הדתיים (ממוצע), כשמדברים על חרדי ממוצע מתכוונים לחרדי ישיבתי, והם לרוב כן יראי שמיים, וכשמדברים על דתי ממוצע, לא מדברים על מרכזניקים, אלא על בוגרי ישיבות תיכוניות "סטנדרטיות" שמרשים שם סמארטפונים ולהרבה מהם אין סינון בכלל, אז לאותם אנשים שיש סינון זה יהיה רימון ברמה נמוכה בד"כ, אם מישהו ירא שמיים משתמש ברימון לא הרמטי אז הוא כבר איבד את היראת שמיים שלו בדרך.
עכשיו לגבי רימון הרמטי - אין לי מושג מה הרמה שלהם, אבל לכאורה שם צריך להתחיל הויכוח. יכול להיות שהיכולות הטכניות שלהם לסנן הם פחות ברמה משל נטפרי ולכן יש יותר פאשלות (בעצם גם נטפרי לא סמכו על היכולות שלהם, ולכן הם האצילו את בדיקת התמונות לבינה אנושית).
לומר שרימון ברמה גבוהה לא הרמטי זה ברמה של נטפרי או שהמשתמשים של הסינון הזה הם יראי שמיים זה מאוד לא נכון.
גם מבחינה טכנית ברגע שהסינון לא הרמטי (מבוסס רשימה שחורה), אז האפשרויות פריצה נעשות פשוטות יותר, ויש הרבה "מזכי הרבים" שמביאים לך את הפרצות לרימון בפורומים חילונים שפתוחים גם ברימון ברמה גבוהה (מנסיוני לפני 15 שנה). -
@שמואל5 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
י שמיים זה מאוד לא נכון.
גם מבחינה טכנית ברגע שהסינון לא הרמטי (מבוסס רשימה שחורה), אז האפשרויות פריצה נעשות פשוטות יותר, ויש הרבה "מזכי הרבים" שמביאים לך את הפרצות לרימון בפורומים חילונים שפתוחים גם ברימון ברמה גבוהה (מנסיוני לפני 15 שנה).0
שמחובר
שמואל5
השיב לWild לפני 3 דקות
נערך לאחרונה על ידי
@Wild כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:(מנסיוני לפני 15 שנה).
...
שלא תטעה שאני בקיא, אבל חבר שלי הביא אותי לבית שלו לנסות לעקוף את רימון, וחיפשנו בגוגל ומצאנו את זה וזה עבד.
השיטה ההיא תקפה גם היום, השאלה היא רמת הנגישות שלה מתוך רימון. -
-
מי שלא חושב כמוני ערב רב...
אתה גם חושב כמוני, בגלל שתקפו אותך בתוך ההכללה אתה מרגיש צורך לגונן על אותם דתיים שלא בדיוק בקו שלך.
אתה גם לא היית משתמש ברימון כשאתה יכול להחליף את הרמה באמצעות סיסמה, אבל רימון הוא סינון שמאפשר את זה, לכן כל הויכוח על הרמה יכול להתחיל רק מהרמה ההרמטית אם זה סינון טוב או לא, כי שם אי אפשר להחליף את הרמה של הסינון.או שירא שמיים זה כל מי שיש לו כיפה, ועדיין לא נראה לי שאתה חושב ככה.
-
@איש-סקרו כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אגב גם בנט פרי יש בעיות מחרידות בבינה מלאכותית בנושא תוכן ואכמ''ל מטעמים מובנים ואני אישית פניתי אליהם מספר פעמים ואני יודע עוד כמה שפנו אליהם וכלום! לא ברור למה לא מטפלים בזה ברצינות!!
כמו כן יש בעיה בסינון המלל האוטומטי בדפדפנים ישנים וג"כ פניתי אליהם ולא עשו כלום