בקשת מידע | חברת סינון אינטרנט
-
@מישהו12
אני משתמש לעיתים ברימון סיבים,
ובלי לדבר על הראוטר הגרוע שלהם,
במפורש אני מסכים עם מה שרשמו כאן שלעיתים קרובות הוא חוסם מה שצריך להיות פתוח ופותח מה שצריך להיות חסום,
ולא, אני ממש לא חושב שנטפרי מושלמת, וגם שם יש תקלות,
אבל זה עולם שונה לחלוטין. -
@לעכשיו כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אז אפשר להכנס ממנו לכל סרטון אחר ביוטיוב בערך עד שאחרי כמות לא מוגדרת של סרטונים אתה מגיע לדף החסימה
תיקנו את זה כבר?לא נתקלתי אבל לא בדקתי, אבל מצד שני הרבה פעמים היה מעבר אוטומטי אחרי הסרטון הראשון שראיתי - והמעבר האוטומטי נחסם - כנראה כי הסרטון הבא היה בעייתי.
@לעכשיו כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
ולכל מי שטוען שאין על נטפרי-יצא לי לראות תקלות בסינון גם בנטפרי, כולל תקלה (שנסגרה יום אחרי שגיליתי אותה) באתר AI כלשהו שתכלס נתנה לי לראות כל תמונה שהמודל יעשה לא משנה מה היא
בדיוק.
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
יש לי תחושה שאתה מאלו שמשתמשים באינטרנט באמת מה שנקרא לצורך פרנסה
הלוואי.
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
ב. תסביר לי, יש אפשרות ברימון שהאינטרנט עצמו יגיע מסונן? כי מה שאני יודע זה שהוא מגיע עם סינון בסיסי בלבד, וע"י תוכנה שמתקינים על המכשיר ניתן לשלוט ברמת הסינון,
כן, אני גולש ממחשב כזה כרגע
-
נראה לי אפשר לסכם ולגמור עם הוויכוח שכבר הפך אישי מידי, וזה ממש לא הוגן כי לכל אחד באמת מתאים משהו שונה,
וכל אחד ינהג ע"פ כללי רבותיו..נטפרי מתאימה למי שרוצה קו ברור וחזק מאוד וללא פשרות, לעיתים תכופות מערבים השקפה ואינטרסים.
אתרוג ורימון מתאים מאוד למי שצריך התאמה אישית בהתאם לצרכים.הבעיה בסינונים, שכל אחד חייב לשכנע את השני שהסינון שלו הכי טוב, כי בזה מודדים כביכול את היידישקייט שלו.
אין עניין ליחצן כ"א את הסינון שלו!
זה עניין של התאמה, לכל אחד מתאים משהו אחר!
כ"א יעשה כפי צרכיו, השקפתו והוראת רבותיו! -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
ב. תסביר לי, יש אפשרות ברימון שהאינטרנט עצמו יגיע מסונן? כי מה שאני יודע זה שהוא מגיע עם סינון בסיסי בלבד, וע"י תוכנה שמתקינים על המכשיר ניתן לשלוט ברמת הסינון,
אז עכשיו הכל מובן.
לי הגיעה הודעה כזו:
ואכן ללא התוכנה היה פשוט גרוע,
ולא ידעתי עד שכתבת, שישנה אפשרות שהרשת עצמה תהיה מסוננת,
ועוד יותר, ששאלתי את הנציג כשהצטרפתי והוא אמר לי שרק התוכנה מסננת יותר. (כך זכור לי כי עשיתי בירור לפני). -
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
נטפרי מתאימה למי שרוצה קו ברור וחזק מאוד וללא פשרות, לעיתים תכופות מערבים השקפה ואינטרסים.
השקפה בהחלט כן
אינטרסים זה כבר סתם השמצה -
לא רלוונטי, כתבתי לך למעלה שבדקתי כרגע את מנועי יצירת התמונות.
מעבר לכך, שמת לב? עברת מלטעון ש"רימון סינון גרוע" ל"רימון בנושא מסויים גרועים, ונטפרי חוסמים".זה קצת טענות שונות.
זה לא רלוונטי, כי ניסית 5 דקות לבדוק את המנועים הללו, זו לא באמת אינדיקציה.. בכלל.
אני מדבר מניסיון של יום-יום, של שעות ארוכות, במשך שנה שלימה, וה"סינון" לא מתפקד שם כמו שצריך.. וזה לא כשל נקודתי, זה משהו עקרוני ומהותי בעייתי שלא מטופל כמו שצריך.ודיברתי במפורש על AI ולא על דברים אחרים.
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
נטפרי מתאימה למי שרוצה קו ברור וחזק מאוד וללא פשרות, לעיתים תכופות מערבים השקפה ואינטרסים.
השקפה בהחלט כן
אינטרסים זה כבר סתם השמצהפרטים באישי.
-
@ישראל-קונצברג אם יכלת לכתוב בפורום הציבורי שהם "מערבים אינטרסים לעיתים תכופות" אתה מוזמן גם לגבות את דבריך בפורום הציבורי
-
אפילו רימון עצמם לא מודעים לזה...
-
@כולם
קצת סדר במה שאמרו פה..
רימון הוא סינון שיש שיאמרו "על הפנים"
אכן שיש להם הרבה פרצות בסינון בכל הרמות
אבל זה בגדול סינון לדתיים שרוצים שלא כל דבר יהיה חסום...
וכן הוא לא סינון שמתאים לחרדים. בשביל זה יש את אתרוג
וכל אחד ינהג כפי דעת רבותיו..
רק חבל...
שבמקום לנהל דו שיח עניני זה גולש לפסים אישיים...
במקום שכל אחד יביע את דעתו בצורה עניינית ללא העלבות ופגיעות מילוליות.
המשך יום מקסים... -
@דן-שגב כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
וכן הוא לא סינון שמתאים לחרדים.חוצפה.
מוציא לעז על ציבור שלם שכולל תלמידי חכמים.
ואני אגלה לכם סוד:
מי שהקים את רימון ועומד מאחוריו זה תלמידי חכמים גדולים.
נטפרי, עם כל הכבוד שיש להם רבנים, הוקם על ידי מתכנתים, יר"ש ככל שיהיו.מה שאתה אומר כאן הוא פשוט חוצפה.
זה ממש לא דרכי לכתוב כך, אבל על ביזוי תלמידי חכמים אני לא שותק.
-
לא רלוונטי
הדיון פה הוא על התוצאה ולא על הכוונות@מישהו12 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
@דן-שגב כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
וכן הוא לא סינון שמתאים לחרדים.חוצפה.
מוציא לעז על ציבור שלם שכולל תלמידי חכמים.דיברה תורה בלשון בני אדם
הדתי הממוצע מחפש סינון הרבה יותר פתוח (בלשון המעטה) מאשר החרדי הממוצע, זה לא סותר שיש חריגים בשני הציבורים -
הדתי הממוצע מחפש סינון הרבה יותר פתוח (בלשון המעטה) מאשר החרדי הממוצע, זה לא סותר שיש חריגים בשני הציבורים
שלמה, אני מכיר אותך ולא מתאים לך לדבר ככה.
הדיון פה הוא על התוצאה ולא על הכוונות
כן, אבל מאחר שכולם פה הוכיחו חוסר היכרות מוחלט עם התוצאה של רימון, אז כדאי שלפחות לא יבזו את מי שעומד מאחוריו.
-
נטפרי, עם כל הכבוד שיש להם רבנים, הוקם על ידי מתכנתים, יר"ש ככל שיהיו.בלי ציניות, זו הסיבה שנטפרי יותר מוצלחת מרימון, כי למתכנתים עצמם יש אינטרס לא כלכלי לדאוג שיהיה מסונן, ברימון אני לא כ"כ בטוח,
ואחזור שוב על מה שכתבתי,@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
גלישה עם תוכנה זה סינון (במסלולים המחמירים) מעולה ואפילו מחמיר לעיתים יותר מנטפרי.
ובלי תוכנה - שמיועד בעיקר לציבור הדתי יותר שמחזיקים מכשירים עם מגוון סינונים, אם אני גולש ללא סינון נוסף על רימון הבסיסי זה ממש בקושי מסונן,
ואני בטוח שרבני רימון לא רוצים שהילדים שלהם יחשפו למה שנמצא בבסיסי,
ושוב, בסיסי ללא סינון נוסף על הרשת עצמה (שלא הבנתי עדיין איך זה אפשרי, אבל זה אפשרי וכמו שכתבת וגם @פלמנמוני כתב). -
אני מכיר אותך ולא מתאים לך לדבר ככה.
אני לא מבין על מה נזעקת
הדיון פה הוא על התוצאה ולא על הכוונות
כן, אבל מאחר שכולם פה הוכיחו חוסר היכרות מוחלט עם התוצאה של רימון, אז כדאי שלפחות לא יבזו את מי שעומד מאחוריו.
אז תטען ישירות שהתוצאה של רימון מעולה. לטעון שאסור לומר דברים רעים על רימון כי זה מבזה את המקימים זה לא טיעון לגיטימי