בקשת מידע | חברת סינון אינטרנט
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אבל זה מחזיר אותנו לבעיה שכשאתה שולט על האינטרנט שלך זה בעייתי שאתה בלחיצת כפתור יכול להגיע למקום לא טוב.
אפשר להסתכל על זה כבעיה, ואפשר להסתכל על זה כפיתרון לבעיות שקורות לפעמים שאתה חייב משהו, שאתה יודע שאין בו שום בעיה, (למשל אם אתה בונה אתר, הסינון לא פותח אותו כרגע, כי הוא לא יודע מה יהיה שם, ואתה צריך אותו פתוח. נטפרי לפעמים מסכימים במצבים כאלו לפתוח ולפעמים לא) והסינון חוסם.
בעיני זה פיתרון נהדר מאוד.
אתה פשוט נותן את הסיסמא לאדם שאין לו גישה לרשת הזו ביום יום.@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אגב, מה אתה מתכוון הגדרה לא נכונה, במכשיר או ברשת?
אין לי מושג, לא נתקלתי בזה בכלל.
ברור שבחל מהמקרים זה יכול להוות פיתרון מצויין..
אבל לרוב הציבור החרדי אתרוג ורימון יהיו חלופות רק במצבים של חוסר ברירה.
-
@סוף-הרחוב כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
@מישהו12 אתה יכול לכתוב "פייק" על כל מה שבא לך.
אל תתווכח עם מציאות!אחי, תלמד לדבר בכבוד למשתמשים אחרים בפורום. זה לא פעם ראשונה שלך
מה "לא בכבוד" במה שכתבתי? לא יודע על מה אתה מדבר.
ואגב, גם לך הייתי ממליץ לכבד דעות שחושבות אחרת ממך, וזו לא הפעם הראשונה שלך...
-
@lev26 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
זה מחיר שמשלמים בשמחה על להיות חרדי, השאלה הייתה אם אני מחוייב לשלם את המחיר הזה... והתשובה שקיבלתי -שזה מה שיש
אפשר להיות חרדי ולהיות גם בסינון אחר שאיננו נטפרי
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
לא רואה שום חסר שאתרוג או רימון ממלאים, פשוט לא רלוונטי..
פותחים אתרים שחסומים בנטפרי בגלל פוליטיקות ושטויות
@מישהו12 אתה יכול לכתוב "פייק" על כל מה שבא לך.
אל תתווכח עם מציאות! אתרוג וכ"ש רימון, לפחות ב-AI [-מה שעליו אני מדבר], גרוע מאוד!
אתה מתכנת [?] ולא גרפיקאי. ולכן לא נפגשת עם בעיות...אני באתרוג, ואני עובדת עם הAI והתמונות שפתוחות לי שם 100%
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
האגדה שרימון הוא רמה נמוכה היא פייק מוחלט.
מעניין שאתה היחיד שאני נתקל שטוען ככה. לא נראה לי שכולם הוזים. לא אומר שאתה כן, אבל אולי הסטנדרטים שלך שונים, לא יודע
אני לא אמרתי שכולם הוזים.
אבל אני רוצה שיבוא מישהו, שגלש ברימון גבוהה\הרמטי, ולא אי שם ב2013, ונתקל בבעיות סינון עקביות ולא בתקלות נקודתיות מאוד (שכאלה היו לי אגב גם בנטפרי).
לא נתקלתי עדיין באחד כזה.
כל מי שדיברתי איתו עד היום אמר לי בסוף שהניסיון שלו הוא "מלפני כמה שנים". אני כבר שנים גולש ברימון, והשיפור מורגש כל הזמן.
יש בעיות ויש פתרונות והתפתחות כל הזמן. כמו בכל סינון.נ.ב הניסוח "פייק מוחלט" היה אכן מעט מוגזם - היה נשמע שאני בעצם תוקף את המשתמש עצמו ולא רק מתווכח עם הטענה, טעות שלי, ואני מתנצל.
-
@צדיק-תמים
כמו בנושאים אחרים כאן בפורום שיצאתי בהם נגד הזרם.א. אסור להגיד שנטפרי לא מושלם.
ב. אסור להגיד שקיידרואיד לא מושלם.
ג. אסור להגיד שרימון לא זוועתי.אנשים לא תמיד רוצים לספוג אש. יש פה ממש סתימת פיות בתחומים האלו.
אני רוצה מישהו שיכתוב מניסיון שהוא משתמש קבוע ברימון, ועונה לקריטריונים הנ"ל, שיגיד לי שיש בעיות.
לגבי הטענה על AI, בעבר היה פתוח - אבל יש לי זיכרון עמום שהיה סינון אוטומטי על התמונות. אבל אולי אני מתבלבל. בכל מקרה, לאונרדו ודאלי חסומים בהרמטי וגבוהה, מידג'רני עושה בעיות בכניסה וגם אחרי שהתגברתי עליהם לא הצלחתי להגיע לג'נרוט תמונות חינמי.
בתשלום לא בדקתי אם יעבוד ואם יהיה סינון.
אז הטענה על AI ככל הנראה מופרכת מיסודה...
ואני מדבר על רימון ולא על אתרוג שאיני מכיר. -
אני אכן דיברתי על אתרוג ולא רימון, אבל הטענות על ai לא מופרכות כלל וכלל, עובדתית.
ומה שלא יהיה, @מישהו12 כנראה בשביל התחום שאתה מתעסק, מספיק רמת סינון גבוהה ברימון, אבל תשאל גרפיקאיים שעובדים יום-יום ב-ai ברימון, איך הציון שלהם בנוגע לכשרות הסינון.
ואם באתרוג ככה, כ"ש ברימון.אגב, נטפרי לא מושלם.
מותר לומר הכל, רק חשוב לעגן עם עובדות.ואם אתה רוצה מילה נגד נטפרי, קיבלת: לדעתי, נטפרי לעולם לא יוכלו לתת מענה אמיתי לגרפיקאיים בנושא בינה מלאכותית, כי הגרפיקאי "מייצר" ביום מאוד תמונות כניסוי ותעיה, ואין לנטפרי אפשרות לעמוד בקצב הזה..
-
אני אכן דיברתי על אתרוג ולא רימון, אבל הטענות על ai לא מןפרכות כלל וכלל, עובדתית.
אתה אומר "עובדתית", אני כרגע בדקתי את מנועי ג'ינרוט התמונות הנפוצים.
ואם באתרוג ככה, כ"ש ברימון.
לא יודע מאיפה שלפת את ההנחה הזו.
אני ואתה משתמשים בשני שירותים שונים.
אתה אומר שאצלך יש בעיה X, ואצלי אין.
אז אתה אומר ק"ו.
בפועל המציאות אחרת, בדקתי הרגע ברימון גבוהה. -
אגב, נטפרי לא מושלם.
מותר לומר הכל, רק חשוב לעגן עם עובדות.ואם אתה רוצה מילה נגד נטפרי
אני לא רוצה מילה נגד אף אחד.
אין לי שום אינטרס לדבר רע על אף אחד.אבל כן, מי שמעיז להעביר בפורום ביקורת על נטפרי חוטף.
וכן, גם בנטפרי היו לי תקלות, אפילו אחת מזעזעת ממש שאין לי מושג איך קרתה. אבל אני לא מדבר עליהם רע, אני מבין שתקלות קורות פעם ב... ולא חושב שזה מעיד על הכלל.@סוף-הרחוב כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
ומה שלא יהיה, @מישהו12 כנראה בשביל התחום שאתה מתעסק,
לא רלוונטי, כתבתי לך למעלה שבדקתי כרגע את מנועי יצירת התמונות.
מעבר לכך, שמת לב? עברת מלטעון ש"רימון סינון גרוע" ל"רימון בנושא מסויים גרועים, ונטפרי חוסמים".זה קצת טענות שונות.
-
אני רוצה מישהו שיכתוב מניסיון שהוא משתמש קבוע ברימון, ועונה לקריטריונים הנ"ל, שיגיד לי שיש בעיות.
למיטב זכרוני (נכון ללפני כמה חודשים, ייתכן שתיקנו את זה כבר) יש באג ברימון שגורם לזה שאם אתה בסרטון ביוטיוב (שפתוח ברמה שבה אתה משתמש או שנכנסת אליו ברמה יותר נמוכה והעלת את הרמה) אז אפשר להכנס ממנו לכל סרטון אחר ביוטיוב בערך עד שאחרי כמות לא מוגדרת של סרטונים אתה מגיע לדף החסימה
תיקנו את זה כבר?ולכל מי שטוען שאין על נטפרי-יצא לי לראות תקלות בסינון גם בנטפרי, כולל תקלה (שנסגרה יום אחרי שגיליתי אותה) באתר AI כלשהו שתכלס נתנה לי לראות כל תמונה שהמודל יעשה לא משנה מה היא
-
אבל אני רוצה שיבוא מישהו, שגלש ברימון גבוהה\הרמטי, ולא אי שם ב2013, ונתקל בבעיות סינון עקביות ולא בתקלות נקודתיות מאוד (שכאלה היו לי אגב גם בנטפרי)
א. אתה מדבר עכשיו על רימון גבוהה ואנחנו מדברים (כמדומני) על גלישה ללא תוכנה, גלישה עם תוכנה זה סינון (במסלולים המחמירים) מעולה ואפילו מחמיר לעיתים יותר מנטפרי.
ב. מנסיון שלי לפני כחודשיים גלשתי עם טלפון ומחשב על רימון ולא יכלתי להתקין סינון כי התוכנה לא תמכה בטלפון הזה (ג'לי סטאר למתעניינים), והתוכנה לא מאפשרת גלישה בנטפרי שיש לי בבית, והסינון היה כ"כ בעייתי עבורי שעברתי צ'יק צ'ק לאתרוג, אז אני לא משתמש קבוע כדי לומר לך שיש בעיות, אבל הספיק לי הקצת הזה כדי להבין, ואני לא מדבר על תקלות, אני מדבר על מה שמלכתחילה פתוח ללא תוכנה.
ג. יש לי תחושה שאתה מאלו שמשתמשים באינטרנט באמת מה שנקרא לצורך פרנסה אז לא יוצא לך כ"כ להסתובב ביוטיוב והלאה בשעות הפנאי, אני שקצת הסתובבתי שם קלטתי מהר מאוד שזה לא לרוחי בלשון המעטה, ושוב, בגלישה ללא תוכנה.@לעכשיו כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
למיטב זכרוני (נכון ללפני כמה חודשים, ייתכן שתיקנו את זה כבר) יש באג ברימון שגורם לזה שאם אתה בסרטון ביוטיוב (שפתוח ברמה שבה אתה משתמש או שנכנסת אליו ברמה יותר נמוכה והעלת את הרמה) אז אפשר להכנס ממנו לכל סרטון אחר ביוטיוב בערך עד שאחרי כמות לא מוגדרת של סרטונים אתה מגיע לדף החסימה
נכון ללפני שבוע שבועיים זה היה גם באתרוג...
-
אבל אני רוצה שיבוא מישהו, שגלש ברימון גבוהה\הרמטי, ולא אי שם ב2013, ונתקל בבעיות סינון עקביות ולא בתקלות נקודתיות מאוד (שכאלה היו לי אגב גם בנטפרי)
א. אתה מדבר עכשיו על רימון גבוהה ואנחנו מדברים (כמדומני) על גלישה ללא תוכנה, גלישה עם תוכנה זה סינון (במסלולים המחמירים) מעולה ואפילו מחמיר לעיתים יותר מנטפרי.
עכשיו נראה שאתה אינך מבין, אני מדבר על גלישה ללא תוכנה, ברמת סינון גבוהה.
גלישה עם תוכנה היא בדיוק אותו הדבר רק שהסינון הוא ברמת משתמש ולא שרת.ב. מנסיון שלי לפני כחודשיים גלשתי עם טלפון ומחשב על רימון ולא יכלתי להתקין סינון כי התוכנה לא תמכה בטלפון הזה (ג'לי סטאר למתעניינים), והתוכנה לא מאפשרת גלישה בנטפרי שיש לי בבית, והסינון היה כ"כ בעייתי עבורי שעברתי צ'יק צ'ק לאתרוג, אז אני לא משתמש קבוע כדי לומר לך שיש בעיות, אבל הספיק לי הקצת הזה כדי להבין, ואני לא מדבר על תקלות, אני מדבר על מה שמלכתחילה פתוח ללא תוכנה.
אני לא מבין ברימון לפלאפונים
ג. יש לי תחושה שאתה מאלו שמשתמשים באינטרנט באמת מה שנקרא לצורך פרנסה אז לא יוצא לך כ"כ להסתובב ביוטיוב והלאה בשעות הפנאי, אני שקצת הסתובבתי שם קלטתי מהר מאוד שזה לא לרוחי בלשון המעטה, ושוב, בגלישה ללא תוכנה.
אתה לא יודע כמה גלשתי בכל אתר בערך...
@לעכשיו כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
נכון ללפני שבוע שבועיים זה היה גם באתרוג...
אוי ווי
זה אפילו לא חור במסננת
זה פשוט עוקף מסננת -
עכשיו נראה שאתה אינך מבין, אני מדבר על גלישה ללא תוכנה, ברמת סינון גבוהה.
גלישה עם תוכנה היא בדיוק אותו הדבר רק שהסינון הוא ברמת משתמש ולא שרת.א. הגבתי ל @מישהו12 אז לא הבנתי מה לא הבנתי...
ב. תסביר לי, יש אפשרות ברימון שהאינטרנט עצמו יגיע מסונן? כי מה שאני יודע זה שהוא מגיע עם סינון בסיסי בלבד, וע"י תוכנה שמתקינים על המכשיר ניתן לשלוט ברמת הסינון,
הנה ההוכחה:
אוי ווי
זה אפילו לא חור במסננת
זה פשוט עוקף מסננתזה באתרוג, וזו לא כזו בעיה גדולה, משום שבאתרוג אינך יכול להוריד רמת סינון בלחיצת כפתור, אלא אתה צריך להתחבר לרשת אחרת, להתחיל את הסרטון, ואז ורק אז זה נותן להמשיך,
וודאי שזה בעייתי אך לא כ"כ. -
כמשתמש בעבר בנטפרי והיום באתרוג. יש הבדל מהותי אחד ביניהם (חוץ מהשירות, ורמת הסינון שבאתרוג מותאמת למי שצריך דברים שאין בנטפרי) אתרוג מסונן בלי הייגיון. אין קו ברור. משתחלים פה ושם פיספוסים רבים. לא יגיד פיספוסים מזעזעים אבל לחלוטין קורה הרבה. בגלל שאין עקביות גם אתרים שלמים נחסמים בלי היגיון
מהניסיון שלי... מי שמסתדר עם נטפרי ודאי עדיף שישאר שם. אבל מי שצרייך דברים שבנטפרי לא פתוחים (לא אומר שזה לא בסדר. זה החלטות של נטפרי) אין לו ברירה אלא להיות באתרוג -
@מישהו12
אני משתמש לעיתים ברימון סיבים,
ובלי לדבר על הראוטר הגרוע שלהם,
במפורש אני מסכים עם מה שרשמו כאן שלעיתים קרובות הוא חוסם מה שצריך להיות פתוח ופותח מה שצריך להיות חסום,
ולא, אני ממש לא חושב שנטפרי מושלמת, וגם שם יש תקלות,
אבל זה עולם שונה לחלוטין. -
אז אפשר להכנס ממנו לכל סרטון אחר ביוטיוב בערך עד שאחרי כמות לא מוגדרת של סרטונים אתה מגיע לדף החסימה
תיקנו את זה כבר?לא נתקלתי אבל לא בדקתי, אבל מצד שני הרבה פעמים היה מעבר אוטומטי אחרי הסרטון הראשון שראיתי - והמעבר האוטומטי נחסם - כנראה כי הסרטון הבא היה בעייתי.
ולכל מי שטוען שאין על נטפרי-יצא לי לראות תקלות בסינון גם בנטפרי, כולל תקלה (שנסגרה יום אחרי שגיליתי אותה) באתר AI כלשהו שתכלס נתנה לי לראות כל תמונה שהמודל יעשה לא משנה מה היא
בדיוק.
יש לי תחושה שאתה מאלו שמשתמשים באינטרנט באמת מה שנקרא לצורך פרנסה
הלוואי.
ב. תסביר לי, יש אפשרות ברימון שהאינטרנט עצמו יגיע מסונן? כי מה שאני יודע זה שהוא מגיע עם סינון בסיסי בלבד, וע"י תוכנה שמתקינים על המכשיר ניתן לשלוט ברמת הסינון,
כן, אני גולש ממחשב כזה כרגע