בקשת מידע | חברת סינון אינטרנט
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אבל בלי קשר זה בעייתי כי כל מכשיר שמתחבר לראוטר בלי תוכנת הגנה הוא רק על הסינון הבסיסי בלבד, שהוא כידוע פח..
עוד פייק
מה פייק? שאפשר לחבר כל מכשיר בלי תוכנת הגנה או שהסינון פח? כי לטעמי (ולדעת רבים שמגדירים את עצמם חרדים לדבר ה') הוא פח... ומנסיון אני יודע שאפשר לחבר כל מכשיר.
-
יש את techloq היה לי בערך שנה וזה ממש טוב..
יש שם התאמה אישית מלאהטכנולוגיית סינון טובה ומקצועית לגמרי, בחלק מהאתרים הוא מטשטש דמויות רק בחלק שצריך לטשטש ולא חוסם את כל התמונה..
מהירה מאוד בשונה מנטפרי שמאט..הבעיה היחידה שהתמיכה באנגלית, (או באידיש, ע"י בקשת נציג דובר אידיש.)
אני עברתי כי לא חסום דרייבים וצ'אטים בעייתיים..
-
האגדה שרימון הוא רמה נמוכה היא פייק מוחלט.
משתמש קבוע ברימון ונטפרי.
לא רמה נמוכה, רמה נמוכה מאוד!
מכיר מקרוב את רימון ---
לא מומלץ. בכלל,
הן מבחינת הסינון והן מבחינת ספק האינטרנט..-
טכנולוגיית הסינון זוועתית
-
חסימת אתרים ללא שום היגיון, "על אסור מותר ועל מותר אסור" כפשוטו
-
שירות לקוחות שהיא לא שירות ולא כלום, עדיף ומומלץ לדבר לקיר לפני שמדברים איתם, יעיל בהרבה..
-
שודדים, גנבים ושקרנים ללא קשר..
לא רואה שום חסר שאתרוג או רימון ממלאים, פשוט לא רלוונטי..
חוץ מהברוך שהם מספקים סיבים בחלק מאיזורים.. (שלמשתמשי נטפרי זה גם לא בעייה מכיוון שיש את יוסי תקשורת / 019)יצויין, זהו ביטוי של חוויתי האישית ודעתי האישית בלבד!
-
-
אבל בלי קשר זה בעייתי כי כל מכשיר שמתחבר לראוטר בלי תוכנת הגנה הוא רק על הסינון הבסיסי בלבד, שהוא כידוע פח..
עוד פייק
מה פייק? שאפשר לחבר כל מכשיר בלי תוכנת הגנה או שהסינון פח? כי לטעמי (ולדעת רבים שמגדירים את עצמם חרדים לדבר ה') הוא פח... ומנסיון אני יודע שאפשר לחבר כל מכשיר.
הפייק שמכשיר בלי תוכנה מקבל סינון בסיסי בלבד.
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
משתמש קבוע ברימון ונטפרי.
לא רמה נמוכה, רמה נמוכה מאוד!
מכיר מקרוב את רימון ואתרוג
שניהם ז** ,
הן מבחינת הסינון והן מבחינת ספק האינטרנט..-
טכנולוגיית הסינון זוועתית
-
חסימת אתרים ללא שום היגיון, "על אסור מותר ועל מותר אסור" כפשוטו
-
שירות לקוחות שהיא לא שירות ולא כלום, עדיף ומומלץ לדבר לקיר לפני שמדברים איתם, יעיל בהרבה..
-
שודדים, גנבים ושקרנים ללא קשר..
חוץ מהברוך שהם מספקים סיבים בחלק מאיזורים.. (שלמשתמשי נטפרי זה גם לא בעייה מכיוון שיש את יוסי תקשורת / 019)יצויין, זהו ביטוי של חוויתי האישית ודעתי האישית בלבד!
לא יודע על מה אתה מדבר.
-
-
במילים אחרות אני מדמיין שזה לא נתן לי סינון...
אני אומר לך מניסיון שחוץ מסינון תכנים בסיסי בלבד זה לא סינן כלום ולכן גם עברתי לאתרוג.
ותגיד מה שאתה רוצה אבל המציאות תישאר כמו שהיא. -
@mdy כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אלה העובדות:
בעבר הצטרפתי לאתרוג לצורך זמני עקב שהות בן משפחה בבית חולים. (סינון בתכנה על המחשב) משהתברר שהוא לא יכול לראות תכנים מסויימים, ביקשתי לעבור לרימון ונעניתי בשלילה מוחלטת. היה צריך אישור מיוחד של ועדת הרבנים שנותנת את הכשרות לאתרוג. ממש לא פשווט כמו לעבור מסלול בשיחת טלפון.כנראה שאנחנו חיים בשני יקומים מקבילים.
אני עם אתרוג [ונטפרי במקביל], ולפני כחודש רציתי לעבור לרימון, ולא ביקשו מאומה חוץ מחתימה על טופס.
שום אישור משום וועדה.@מישהו12 אתה יכול לכתוב "פייק" על כל מה שבא לך.
אל תתווכח עם מציאות! אתרוג וכ"ש רימון, לפחות ב-AI [-מה שעליו אני מדבר], גרוע מאוד!
אתה מתכנת [?] ולא גרפיקאי. ולכן לא נפגשת עם בעיות... -
@סוף-הרחוב כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אלה העובדות:
בעבר הצטרפתי לאתרוג לצורך זמני עקב שהות בן משפחה בבית חולים. (סינון בתכנה על המחשב) משהתברר שהוא לא יכול לראות תכנים מסויימים, ביקשתי לעבור לרימון ונעניתי בשלילה מוחלטת. היה צריך אישור מיוחד של ועדת הרבנים שנותנת את הכשרות לאתרוג. ממש לא פשווט כמו לעבור מסלול בשיחת טלפון.כנראה שאנחנו חיים בשני יקומים מקבילים.
אני עם אתרוג [ונטפרי במקביל], ולפני כחודש רציתי לעבור לרימון, ולא ביקשו מאומה חוץ מחתימה על טופס.
שום אישור משום וועדה.או שמשהו השתנה שם, או שכמו באתרוג... כל פקיד עושה מה בא לו
-
אלה העובדות:
שום אישור משום וועדה.או שמשהו השתנה שם, או שכמו באתרוג... כל פקיד עושה מה בא לו
אכן, לא מופקע..
-
במילים אחרות אני מדמיין שזה לא נתן לי סינון...
אני אומר לך מניסיון שחוץ מסינון תכנים בסיסי בלבד זה לא סינן כלום ולכן גם עברתי לאתרוג.
ותגיד מה שאתה רוצה אבל המציאות תישאר כמו שהיא.או שיכול להיות שהגדרת משהו לא נכון.
כי המציאות היא שאני מחבר מכשירים לרשת רימון בלי להתקין את התוכנה שלהם לא מעט פעמים, לא מזמן הרמתי ככה רשת של 20 מחשבים.
ואף אחד מהם לא על הרמה הבסיסית בלבד.מניסיון של הרבה מאוד מחשבים וכמה רשתות שונות.
@מישהו12 אתה יכול לכתוב "פייק" על כל מה שבא לך.
אל תתווכח עם מציאות!אחי, תלמד לדבר בכבוד למשתמשים אחרים בפורום. זה לא פעם ראשונה שלך
-
או שיכול להיות שהגדרת משהו לא נכון.
יתכן מאוד (לא זוכר כבר מה היו ההגדרות שם כי לא נשארתי להרבה זמן...), אבל זה מחזיר אותנו לבעיה שכשאתה שולט על האינטרנט שלך זה בעייתי שאתה בלחיצת כפתור יכול להגיע למקום לא טוב.
אגב, מה אתה מתכוון הגדרה לא נכונה, במכשיר או ברשת? -
אבל זה מחזיר אותנו לבעיה שכשאתה שולט על האינטרנט שלך זה בעייתי שאתה בלחיצת כפתור יכול להגיע למקום לא טוב.
אפשר להסתכל על זה כבעיה, ואפשר להסתכל על זה כפיתרון לבעיות שקורות לפעמים שאתה חייב משהו, שאתה יודע שאין בו שום בעיה, (למשל אם אתה בונה אתר, הסינון לא פותח אותו כרגע, כי הוא לא יודע מה יהיה שם, ואתה צריך אותו פתוח. נטפרי לפעמים מסכימים במצבים כאלו לפתוח ולפעמים לא) והסינון חוסם.
בעיני זה פיתרון נהדר מאוד.
אתה פשוט נותן את הסיסמא לאדם שאין לו גישה לרשת הזו ביום יום.@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אגב, מה אתה מתכוון הגדרה לא נכונה, במכשיר או ברשת?
אין לי מושג, לא נתקלתי בזה בכלל.
-
אבל זה מחזיר אותנו לבעיה שכשאתה שולט על האינטרנט שלך זה בעייתי שאתה בלחיצת כפתור יכול להגיע למקום לא טוב.
אפשר להסתכל על זה כבעיה, ואפשר להסתכל על זה כפיתרון לבעיות שקורות לפעמים שאתה חייב משהו, שאתה יודע שאין בו שום בעיה, (למשל אם אתה בונה אתר, הסינון לא פותח אותו כרגע, כי הוא לא יודע מה יהיה שם, ואתה צריך אותו פתוח. נטפרי לפעמים מסכימים במצבים כאלו לפתוח ולפעמים לא) והסינון חוסם.
בעיני זה פיתרון נהדר מאוד.
אתה פשוט נותן את הסיסמא לאדם שאין לו גישה לרשת הזו ביום יום.@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אגב, מה אתה מתכוון הגדרה לא נכונה, במכשיר או ברשת?
אין לי מושג, לא נתקלתי בזה בכלל.
ברור שבחל מהמקרים זה יכול להוות פיתרון מצויין..
אבל לרוב הציבור החרדי אתרוג ורימון יהיו חלופות רק במצבים של חוסר ברירה.
-
אל תתווכח עם מציאות!אחי, תלמד לדבר בכבוד למשתמשים אחרים בפורום. זה לא פעם ראשונה שלך
מה "לא בכבוד" במה שכתבתי? לא יודע על מה אתה מדבר.
ואגב, גם לך הייתי ממליץ לכבד דעות שחושבות אחרת ממך, וזו לא הפעם הראשונה שלך...
-
@lev26 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
זה מחיר שמשלמים בשמחה על להיות חרדי, השאלה הייתה אם אני מחוייב לשלם את המחיר הזה... והתשובה שקיבלתי -שזה מה שיש
אפשר להיות חרדי ולהיות גם בסינון אחר שאיננו נטפרי
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
פותחים אתרים שחסומים בנטפרי בגלל פוליטיקות ושטויות
אל תתווכח עם מציאות! אתרוג וכ"ש רימון, לפחות ב-AI [-מה שעליו אני מדבר], גרוע מאוד!
אתה מתכנת [?] ולא גרפיקאי. ולכן לא נפגשת עם בעיות...אני באתרוג, ואני עובדת עם הAI והתמונות שפתוחות לי שם 100%
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
מעניין שאתה היחיד שאני נתקל שטוען ככה. לא נראה לי שכולם הוזים. לא אומר שאתה כן, אבל אולי הסטנדרטים שלך שונים, לא יודע
אני לא אמרתי שכולם הוזים.
אבל אני רוצה שיבוא מישהו, שגלש ברימון גבוהה\הרמטי, ולא אי שם ב2013, ונתקל בבעיות סינון עקביות ולא בתקלות נקודתיות מאוד (שכאלה היו לי אגב גם בנטפרי).
לא נתקלתי עדיין באחד כזה.
כל מי שדיברתי איתו עד היום אמר לי בסוף שהניסיון שלו הוא "מלפני כמה שנים". אני כבר שנים גולש ברימון, והשיפור מורגש כל הזמן.
יש בעיות ויש פתרונות והתפתחות כל הזמן. כמו בכל סינון.נ.ב הניסוח "פייק מוחלט" היה אכן מעט מוגזם - היה נשמע שאני בעצם תוקף את המשתמש עצמו ולא רק מתווכח עם הטענה, טעות שלי, ואני מתנצל.