בעיה | שיניתי משהו בsystem והמכשיר לא נדלק 😭
-
@עומר איך שינית את הקובץ?
דרך mt manager?
אם כן, תכנס הריקברי לנתיב של הקובץ יהיה לך שם שני קבצים אחד עם סיומת .bak תמחק את הקובץ השני ותשנה את השם של הקובץ עם הסיומת .bak (פשוט תמחק את ה .bak)
תתן הרשאות אני חושב שזה 664 ותפעיל מחדשאם אין לך קובץ bak מסתבר שאתה צריך לצרוב סיסטם חדש
-
@zalmensmok כתב בבעיה | שיניתי משהו בsystem והמכשיר לא נדלק
:
אם כן, תכנס הריקברי לנתיב של הקובץ יהיה לך שם שני קבצים אחד עם סיומת .bak תמחק את הקובץ השני ותשנה את השם של הקובץ עם הסיומת .bak (פשוט תמחק את ה .bak)
איך הוא מגיע לתוך המערכת?
ככה הבנתי את השאלה שלו -
@FSHLOMO כתב בבעיה | שיניתי משהו בsystem והמכשיר לא נדלק
:
@TripleU @איש-אמת @zalmensmok @מיכאלוש אני מודה בכנות לכל מי שמנסה לעזור. באמת תודה.
לא ממש הבנתי איך אני מתחיל? אין לי גישה לכלום! איך אני יכול להעניק הרשאות, למחוק את .BAK להכנס לנתיב של הקובץ? אני לי ADB אפי' לו בלינוקס (שפותר את בעיית הדרייברים) אין לי איך להתחיל?שוב תודה לכל המסייעים, תבוכרו מפי עליון
-
@עומר כתב בבעיה | שיניתי משהו בsystem והמכשיר לא נדלק
:
@FSHLOMO כתב בבעיה | שיניתי משהו בsystem והמכשיר לא נדלק
:
@TripleU @איש-אמת @zalmensmok @מיכאלוש אני מודה בכנות לכל מי שמנסה לעזור. באמת תודה.
לא ממש הבנתי איך אני מתחיל? אין לי גישה לכלום! איך אני יכול להעניק הרשאות, למחוק את .BAK להכנס לנתיב של הקובץ? אני לי ADB אפי' לו בלינוקס (שפותר את בעיית הדרייברים) אין לי איך להתחיל?שוב תודה לכל המסייעים, תבוכרו מפי עליון
יש לך TWRP משם אתה יכול להכנס
-
@עומר אתה יודע מה זה twrp?? זה ריקברי משודרג עם יותר אופציות, שם יש סייר קבצים, דרכו אפשר לשנות מה שאתה רוצה, הרשאות,מחיקת קבצים וכו (וזה מה שאמרו לך, אני מאמין שאם לא הבנת אז אין לך twrp)
לגבי צריבה של המכשיר אתה צריך לדאוג שיגמר לו הבטריה כמו שכתבו, ואז לנסות לצרוב, אם לא מצליח במחשב אחד תנסה עוד מחשב עם דרייברים שמשה144 העלה.