בירור | ראוטר פרטי לרשת סיבים סלקום
-
@פסגות כתב בבירור | ראוטר פרטי לרשת סיבים סלקום:
התשתית היא של בזק
בשביל בזק זה עובד, מניסיון עם כמה.
צריך להזמין את הכניסה הירוקה (APC).אם סלקום מתבססים על תשתית בזק אז אין סיבה שלא יעבוד.
-
@פסגות מה ש @מרכז כתב, פלוס להגדיר את הראוטר כברידג' PPPOE עם היוזר/סיסמה של סלקום ולחבר כבל רשת מהממיר מדיה הזה אליו.
שים לב זהו לא ראוטר; זה ממיר מדיה/ממיר סיב או איך שלא תרצה לקרוא לזה. הוא מקבל סיב ומוציא כבל רשת שיכול להיכנס לראוטר. הראוטר, בתורו, צריך לתקשר מול ה-ISP כדי לייצר לך אינטרנט שאותו תוכל לצרוך מהראוטר דרך ה-WiFi או ישירות. -
@פסגות מה ש @מרכז כתב, פלוס להגדיר את הראוטר כברידג' PPPOE עם היוזר/סיסמה של סלקום ולחבר כבל רשת מהממיר מדיה הזה אליו.
שים לב זהו לא ראוטר; זה ממיר מדיה/ממיר סיב או איך שלא תרצה לקרוא לזה. הוא מקבל סיב ומוציא כבל רשת שיכול להיכנס לראוטר. הראוטר, בתורו, צריך לתקשר מול ה-ISP כדי לייצר לך אינטרנט שאותו תוכל לצרוך מהראוטר דרך ה-WiFi או ישירות.@chv כתב בבירור | ראוטר פרטי לרשת סיבים סלקום:
שים לב זהו לא ראוטר; זה ממיר מדיה/ממיר סיב או איך שלא תרצה לקרוא לזה. הוא מקבל סיב ומוציא כבל רשת שיכול להיכנס לראוטר. הראוטר, בתורו, צריך לתקשר מול ה-ISP כדי לייצר לך אינטרנט שאותו תוכל לצרוך מהראוטר דרך ה-WiFi או ישירות.אני צריך גם לקנות ראוטר?
-
@chv כתב בבירור | ראוטר פרטי לרשת סיבים סלקום:
שים לב זהו לא ראוטר; זה ממיר מדיה/ממיר סיב או איך שלא תרצה לקרוא לזה. הוא מקבל סיב ומוציא כבל רשת שיכול להיכנס לראוטר. הראוטר, בתורו, צריך לתקשר מול ה-ISP כדי לייצר לך אינטרנט שאותו תוכל לצרוך מהראוטר דרך ה-WiFi או ישירות.אני צריך גם לקנות ראוטר?
-
אני צריך גם לקנות ראוטר?
אם אין לך, כן
יש לך המלצה אולי?
-
אני צריך גם לקנות ראוטר?
אם אין לך, כן
יש לך המלצה אולי?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות