בקשת מידע | איפוס סיסמה
-
ערב טוב!
יש לי מחשב יחסית ישן שכחתי מה הקוד שלו. ראיתי ריבוי נושאים פה בפורום בעניין.
אשמח באם מישהו יוכל לעלות תוכנה פשוטה לצריבה על אונקי דרך רופוס שדרכה ניתן לאפס סיסמה / להוסיף משתמש גם כאשר המחשב נעול. מה טוב יהיה אם זה יהיה בעיברית וקל לתפעול..
נ.ב עדיפות לעלות קישור מדרייב מאחר ויש לי חסימה קשוחה על המחשב.
תודה רבה מראש!! -
תוריד את הדיסק טכנאים
הזה
מקווה שמצאתי את הנכון בפורום
תצרוב אותו עם רופוס לאונקי
תכנס לסייר ותיכנס לכונן שצרבת ותפתח תיקיית Programs
תיכנס לתיקייה NTPWedit ותפעיל את התוכנה ייפתח לך כזה חלון
תלחץ על OPEN ואז יופיע לך כל המשתמשים תבחר את המשתמש שאתה רוצה לפרוץ ולמטה יש שני חלוניות לחיצה תלחץ על הימני
שכתוב CHANGE PASSWRD ותכניס סיסמה כל שהוא תלחץ על הלחצן הכי למטה שכתוב SAVE CHANGE
ותפעיל את נמחשב מחדש
בהצלחה רבה
(וכמובן אני מדגיש שזה נועד לשימוש אישי בלבד ולא לפריצה למישהו אחר ללא רשותו) -
@מאיר-2 כתב בבקשת מידע | איפוס סיסמה:
אשמח באם מישהו יוכל לעלות תוכנה פשוטה לצריבה על אונקי דרך רופוס שדרכה ניתן לאפס סיסמה / להוסיף משתמש גם כאשר המחשב נעול. מה טוב יהיה אם זה יהיה בעיברית וקל לתפעול..
זה התוכנה הכי טובה לדעתי:
https://getintopc.com/softwares/utilities/passcape-reset-windows-password-2020-free-download/
מיד בהעלאת הדיסק יש אפשרות לשנות שפה לעברית -
@פלמנמוני כתב בבקשת מידע | איפוס סיסמה:
@מאיר-2 כתב בבקשת מידע | איפוס סיסמה:
זה הקובץ הכי טוב לדעתי:
https://drive.google.com/file/d/10EMFefwgFLNnE_AqG2wucgQA*****rAbHwldR/view?usp=sharing
כמובן להוריד כוכביות מהקישור
מיד בהעלאת הדיסק יש אפשרות לשנות שפה לעבריתגם לוינדוס 11?
-
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | איפוס סיסמה:
יש אופציה רק לראות מה הקוד?
יש אפשרות כזאת בכלי שהעליתי, רק לא תמיד הוא מצליח לגלות את הקוד, אני ניסיתי אותו על כמה וכמה מחשבים ובחלק הוא הצליח ובחלק לא (ויעויין פה)
אחרי העלאת הדיסק יש לבחור באפשרויות למטה "גלה סיסמת משתמש" (כדאי להעביר קודם לעברית באפשרויות למעלה) ולהמשיך ע"פ ההוראותשים לב כי הבדיקה יכולה לקחת שעות, לדעתי אין טעם לחכות אם הוא לא גילה את הסיסמה אחרי שני השלבים הראשונים שהם די מהירים...