שיתוף | סימניה למחיקת אלמנטים מהדף
-
מכירים את הפרסומות המעצבנות שמפריעות להתרכז בדף?
את החלונות "קבל קבצי קוקיז" שקופצים ללא אפשרות סגירה?
או שסתם יש אלמנט בדף שלא בא לכם לראות?תכניסו את הקוד הבא לתוך סימניה ב"כתובת אתר" תקראו לה איך שבא לכם, ותשמרו.
תלחצו על הסימניה, ואז כל אלמנט בדף שתלחצו עליו יעלם כלא היה, כמובן עד שתרעננו את הדף.
בשביל להפסיק את מצב מחיקה - לחצו שוב על הסימניה.javascript:(function() { if (window._removeMode) { window._removeMode = false; document.removeEventListener("click", window._removeElementOnClick, true); alert("מצב מחיקה כבוי!"); } else { window._removeMode = true; window._removeElementOnClick = function(event) { event.preventDefault(); event.stopPropagation(); event.target.remove(); }; document.addEventListener("click", window._removeElementOnClick, true); alert("מצב מחיקה פעיל!"); } })();
בהצלחה!
-
@עדלאידע אאל"ט, אביי פעם פרסם את הקוד הזה
javascript:function setDesignMode(){document.designMode=='off' ? document.designMode=%27on%27 : document.designMode=%27off%27;} setDesignMode();
שבעצם מקפיא את הדף ואז אפשר למחוק אלמנטים ולהוסיף טקסט לדף (כמובן, עד ריענון)
זה טוב כשאתה רוצה לעשות צילום מסך אבל יש פרטים אישיים שאתה לא רוצה לחשוף, אז במקום לצלם ואז להתחרבש עם הלורד והטוש של הצייר, פשוט למחוק אותם מהדף...אגב, משהו שזה באמת עזר לי, הייתי צריך להעתיק טקסט מסויים מאיזה אתר, אממה, האתר היה מוגן מהעתקה ולא יכולתי להעתיק טקסט מתוכו
אז פשוט הפעלתי את הקוד הנ"ל, הדף 'הוקפא' ואז יכלתי להעתיק מה שאני רוצה... -
תודה!
זה מה שנשאר ממתמחים טופ...
עריכה: טעות, לא קראתי עד הסוף.