שיתוף | הטלפון לא תומך ב E-SIM כנסו!
-
אני מקפיץ את הנושא לרגל העובדה שהקוד של זה נפרץ, ואפשר להשיג את זה היום גם בהרבה יותר זול, אפילו באליאקספרס ברבע מחיר ממה שהיה פעם. יש ביקורות בשפע שזה עובד היטב. אני הזמנתי.
-
@מרכז תודה
יש לי כמה שאלות אשמח אם תוכל לענות לי עליהם
ניתן להשתמש בשני פרופילי eSIM בו זמנית או שכל פעם צריך להחליף באפליקצייה?
בנוסף לזה צריך שהאפליקציה תהיה מותקנת על המכשיר שבו הסים או שניתן להגדיר באפליקצייה ולהשתמש ללא האפליקציה על המכשיר?
הם דורשים דמי מנוי?
איך עובד הפרוצדורה באפליקצייה כיצד תהליך ההתקנה?@EBA כשיגיע אם תוכל לענות על השאלות פה

וגם אם עובד לקו כשר -
אני מקפיץ את הנושא לרגל העובדה שהקוד של זה נפרץ, ואפשר להשיג את זה היום גם בהרבה יותר זול, אפילו באליאקספרס ברבע מחיר ממה שהיה פעם. יש ביקורות בשפע שזה עובד היטב. אני הזמנתי.
-
@דוד-יצחק עובד מצויין
אם יש לך שאלות ספציפיות שאל פה -
@דוד-המלך-3 עובד גם עם טלפון טיפש? בחו"ל"
-
@shmuli אני חושב שיש חברות שכן תומכות בזה.
כמדומני סלקום.
אבל זה לא יעבוד במקביל אתה צורב כמה פרופילים אבל רק פרופיל אחד עובד בו זמנית. -
@דוד-יצחק עובד מצויין
אם יש לך שאלות ספציפיות שאל פה -
@דוד-המלך-3 צריך אפליקצייה בשביל להפעיל את הסים או לקנות חבילות
או שיש להם גם אתר?
אגב: איפה קנית? פה? -
@EBA כבר התנסיתי בכמה סוגים, גם מאלי, בעיקרון כולם עושים את העבודה
כדאי לבדוק שיש אפשרות להוסיף פרופיל ע''י אפליקציית open euicc, שאז אפשר לצרוב אליו פרופילים גם באמצעות מחשב בחיבור עם קורא כרטיסים כמו של רב קו.
כמו כן חשוב לבדוק שיש לו תמיכה בSDK שזה אומר שיהיה במכשיר הטלפון אופציה לעבור בין פרופילים בסינים גם במכשיר שאין עליו אפליקציה וגם במכשיר כשר. -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות