בירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות
-
@A0533057932 כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
גימני הוא לא מוצלח בעליל
אכן הוא
לא מוצלח בכללמטומטם ולכן כ"כ התלהבתי.
פחות או יותר, כאשר נגמרים לי הקרדיטים ב-GPT נגמר יום העבודה שלי (עד שמתחדשים הקרדיטים). -
@A0533057932 כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
@aiib אבל תשובות הרבה יותר מדויקות
אני לא מספיק מומחה בשביל להכריע אבל GPT החדש ממש נותן עבודה.
בכל אופן לא רלוונטי כי אחרי 2-4 הודעות הוא כבר מפסיק לעבוד ואפילו לא מתחדש בשלב מאוחר יותר. -
ההמלצה שלי (אני כבר עושה את זה כעת והתוכנה ממש לקראת שלבי סיום)
אם אתה יודע לקרוא אנגלית תקרא את הקוד שהוא נותן לך, ככה תלמד את מבנה הקוד ותתקדם מבחינת מיקוד השאלותבאיזה שפה אתה (GPT) כותב?
אני ממליץ על C# שפה מאוד נוחה מבחינת המבנה שלה וקלה להבנהחוץ מזה
בהצלחה -
@יעקב-מ-פינס כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
ההמלצה שלי (אני כבר עושה את זה כעת והתוכנה ממש לקראת שלבי סיום)
אם אתה יודע לקרוא אנגלית תקרא את הקוד שהוא נותן לך, ככה תלמד את מבנה הקוד ותתקדם מבחינת מיקוד השאלותעקרונית יודע אנגלית אבל כמה באמת אנגלית יש בקוד?... זה מאות שורות קוד... אין לי כ"כ עצבים להתחיל ללמוד עכשיו...
באיזה שפה אתה (GPT) כותב?
ejs?
אני ממליץ על C# שפה מאוד נוחה מבחינת המבנה שלה וקלה להבנה
חוץ מזה
בהצלחה -
@aiib כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
עקרונית יודע אנגלית אבל כמה באמת אנגלית יש בקוד?... זה מאות שורות קוד... אין לי כ"כ עצבים להתחיל ללמוד עכשיו...
לא הכוונה להבין אנגלית (למרות שזה בונוס) אלא לקרוא
תתחיל מללמוד את המבנה (ספריות, משתנים, פקודות, פקדים וכו')
ככה כשיש לך בעיה בקוד (vs code נותן לך אזהרות ושגיאות בדר"כ) אתה יודע להתמקד איפה הבעיה ואתה לא שולח לGPT (המטומטם גם ככה) את כל הקוד מחדש... -
@אלף-שין כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
@aiib
בחינם כמעט ללא הגבלה,
מהיר יותר מטיל היפר סוני....דבר ראשון אשמח לקישור,
דבר שני השאלה היא מה הרמה שלו בהשוואה לGPT המשודרג יותר או מול קלאוד.וכשההתכתבות מדאי ארוכה אתה מרענן ומתחיל שוב...
והכל נמחק? בדרך כלל לבנאדם מתחיל כמוני זה מתארך מאד ויש צורך שהוא יזכור מהתחלה מה שכתבתי.
-
ככה כשיש לך בעיה בקוד (vs code נותן לך אזהרות ושגיאות בדר"כ) אתה יודע להתמקד איפה הבעיה ואתה לא שולח לGPT (המטומטם גם ככה) את כל הקוד מחדש...
דווקא עד לאתמול לא קיבלתי כל שגיאה. אתמול הופיעו 2 שגיאות שבפועל לא ראיתי מה הן תוקעות בפועל.
לגבי הטמטום של GPT אני דווקא מופתע לטובה... הרבה יותר טוב מהעבר. אז נכון שאורך קצת זמן וצריך סבלנות אבל אפשר לומר שהמערכת שלי מתחילה לקבל צורה. -
דבר ראשון אשמח לקישור,
אפשר להירשם ולהתחבר דרך גוגל, זה הכי קל ופשוט
דבר שני השאלה היא מה הרמה שלו בהשוואה לGPT המשודרג יותר או מול קלאוד.
אתה יכול לבחור שם מבין שלל המודלים השונים..... [לדעתי כולם שם כולל הסיני...]
והכל נמחק? בדרך כלל לבנאדם מתחיל כמוני זה מתארך מאד ויש צורך שהוא יזכור מהתחלה מה שכתבתי.
ברור, אבל תצטט לו את כל הקוד, ובכך תמשיך מהאמצע....
-
@aiib
אצלי לאחרונה הוא התחיל להיתקע ולחזור על אותם תשובות שוב ושוב (יש לי חשבון בתשלום)דווקא ביממה האחרונה אני לא בדיוק מצליח להתקדם, אני פונה אליו שוב ושוב עם אותה בעיה וכל פעם הוא עושה איזה שינוי אבל שום דבר לא משתנה.
מותר לשאול איזה תוכנה אתה בונה?
לא תוכנה, מערכת של ניהול גמ"ח השאלות עם כמה סניפים ומאות מוצרי השאלה.
-
דווקא ביממה האחרונה אני לא בדיוק מצליח להתקדם, אני פונה אליו שוב ושוב עם אותה בעיה וכל פעם הוא עושה איזה שינוי אבל שום דבר לא משתנה.בעיה בשורה ספציפית בקוד או משהו שלא מסתדר כמו שאתה רוצה?
-
@אלף-שין כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
אתה יכול לבחור שם מבין שלל המודלים השונים..... [לדעתי כולם שם כולל הסיני...]
אני רואה רק את הסיני, גוגל, מטא, ועוד כמה פחות מוכרים. אין GPT ואין קלאוד.
הסיני עובד שם טוב? כי באתר שלהם זה לא עובד מספיק טוב, כל הזמן יש עומס.
אגב, הכל שם עובד בנטפרי?אבל זה לא עוזר לי לנוחות של העבודה, נכון? (חוץ ממהירות התגובה, זה לא עוזר לי לעבודה עצמה שלא צריך להעתיק כל קטע וכדו')
-
דווקא ביממה האחרונה אני לא בדיוק מצליח להתקדם, אני פונה אליו שוב ושוב עם אותה בעיה וכל פעם הוא עושה איזה שינוי אבל שום דבר לא משתנה.בעיה בשורה ספציפית בקוד או משהו שלא מסתדר כמו שאתה רוצה?
משהו שלא מסתדר