בירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות
-
@aiib כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
@דוד-משה-1 כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
אני מתחיל בתחום...
כרגע אני שואל שאלה בGPT מעתיק את הקוד עובר לVS CODE נכנס לקובץ ומדביק
וכמובן בהתחלה בונה את המבנה קובץ קובץ לפי הוראות של GPT (אני לא עושה כלום לבד... הכל GPT- לא מבין בתכנות...)
האם זאת הדרך הנכונה או שיש דרך יותר יעילה מאשר כל פעם לשנות את הקבצים להעתיק ולהדביק וכו'?תודה
אולי לעבוד אם GPT מתוך VS CODE
יש דרך? (במסלול חינמי)
גיט קופיילוט פתוח, אבל לא מאוד הרבה שימושים, אז תתנהל בחוכמה.
-
@י-פל כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
@דוד-משה-1 כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
אני מתחיל בתחום...
כרגע אני שואל שאלה בGPT מעתיק את הקוד עובר לVS CODE נכנס לקובץ ומדביק
וכמובן בהתחלה בונה את המבנה קובץ קובץ לפי הוראות של GPT (אני לא עושה כלום לבד... הכל GPT- לא מבין בתכנות...)
האם זאת הדרך הנכונה או שיש דרך יותר יעילה מאשר כל פעם לשנות את הקבצים להעתיק ולהדביק וכו'?תודה
אולי לעבוד אם GPT מתוך VS CODE
יש דרך? (במסלול חינמי)
גיט קופיילוט פתוח, אבל לא מאוד הרבה שימושים, אז תתנהל בחוכמה.
מכיוון שאני לא יודע תכנות אז תוך כמה דקות אני אגמור את השימושים...
כרגע אני משתמש במודל של GPT (אני לא בטוח באיזה מהם אבל ההוא שנותן חשיבה עמוקה יותר...) ואחרי כמה שעות זה נגמר אז אני מחכה עד שיתחדשו לי הקרדיטים.... -
@A0533057932 כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
תשתמש בקלוד
קלאוד הוא בלי קרדיטים? כי כשלי נגמרים הקרדיטים ב-GPT אני נאלץ לעבור לג'מיני.
מחרפן... -
@aiib תשתמש בקלוד
כרגע הגעתי להישגים יפים (מבחינתי...) עם GPT אז נוח לי איתו.
אבל מה יעזור קלאוד? זה גם עם קרדיטים (ופחות מGPT אם חידוש איטי יותר...) וגם שם הוא לא משולב עם עורך קוד.עד שיהיה לך הבנה כל שהיא בתכנות ותוכל לדייק את הבקשות לצאט
יארוך זמן...
מה שכן אני יכול להשתפר במקום לבקש ממנו כל פעם את כל הקוד מחדש עם התיקונים (מה שלכאורה גומר את הקרדיטים מהר יותר, לא? זה עובד לפי מילים או לפי כמות הודעות?) אז לבקש ממנו רק את הקטע שצריך להחליף... -
יש לו הגבלה אחרי פרק זמן או כמות שאלות ותשובות
יותר גרוע מGPT מהבחינה הזו.
-
גימני הוא לא מוצלח בעליל
אכן הוא
לא מוצלח בכללמטומטם ולכן כ"כ התלהבתי.
פחות או יותר, כאשר נגמרים לי הקרדיטים ב-GPT נגמר יום העבודה שלי (עד שמתחדשים הקרדיטים). -
@aiib אבל תשובות הרבה יותר מדויקות
אני לא מספיק מומחה בשביל להכריע אבל GPT החדש ממש נותן עבודה.
בכל אופן לא רלוונטי כי אחרי 2-4 הודעות הוא כבר מפסיק לעבוד ואפילו לא מתחדש בשלב מאוחר יותר. -
ההמלצה שלי (אני כבר עושה את זה כעת והתוכנה ממש לקראת שלבי סיום)
אם אתה יודע לקרוא אנגלית תקרא את הקוד שהוא נותן לך, ככה תלמד את מבנה הקוד ותתקדם מבחינת מיקוד השאלותבאיזה שפה אתה (GPT) כותב?
אני ממליץ על C# שפה מאוד נוחה מבחינת המבנה שלה וקלה להבנהחוץ מזה
בהצלחה -
@יעקב-מ-פינס כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
ההמלצה שלי (אני כבר עושה את זה כעת והתוכנה ממש לקראת שלבי סיום)
אם אתה יודע לקרוא אנגלית תקרא את הקוד שהוא נותן לך, ככה תלמד את מבנה הקוד ותתקדם מבחינת מיקוד השאלותעקרונית יודע אנגלית אבל כמה באמת אנגלית יש בקוד?... זה מאות שורות קוד... אין לי כ"כ עצבים להתחיל ללמוד עכשיו...
באיזה שפה אתה (GPT) כותב?
ejs?
אני ממליץ על C# שפה מאוד נוחה מבחינת המבנה שלה וקלה להבנה
חוץ מזה
בהצלחה -
עקרונית יודע אנגלית אבל כמה באמת אנגלית יש בקוד?... זה מאות שורות קוד... אין לי כ"כ עצבים להתחיל ללמוד עכשיו...
לא הכוונה להבין אנגלית (למרות שזה בונוס) אלא לקרוא
תתחיל מללמוד את המבנה (ספריות, משתנים, פקודות, פקדים וכו')
ככה כשיש לך בעיה בקוד (vs code נותן לך אזהרות ושגיאות בדר"כ) אתה יודע להתמקד איפה הבעיה ואתה לא שולח לGPT (המטומטם גם ככה) את כל הקוד מחדש... -
@אלף-שין כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
@aiib
בחינם כמעט ללא הגבלה,
מהיר יותר מטיל היפר סוני....דבר ראשון אשמח לקישור,
דבר שני השאלה היא מה הרמה שלו בהשוואה לGPT המשודרג יותר או מול קלאוד.וכשההתכתבות מדאי ארוכה אתה מרענן ומתחיל שוב...
והכל נמחק? בדרך כלל לבנאדם מתחיל כמוני זה מתארך מאד ויש צורך שהוא יזכור מהתחלה מה שכתבתי.
-
@יעקב-מ-פינס כתב בבירור | עבודה נכונה עם GPT בתכנות:
ככה כשיש לך בעיה בקוד (vs code נותן לך אזהרות ושגיאות בדר"כ) אתה יודע להתמקד איפה הבעיה ואתה לא שולח לGPT (המטומטם גם ככה) את כל הקוד מחדש...
דווקא עד לאתמול לא קיבלתי כל שגיאה. אתמול הופיעו 2 שגיאות שבפועל לא ראיתי מה הן תוקעות בפועל.
לגבי הטמטום של GPT אני דווקא מופתע לטובה... הרבה יותר טוב מהעבר. אז נכון שאורך קצת זמן וצריך סבלנות אבל אפשר לומר שהמערכת שלי מתחילה לקבל צורה.