בקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין
-
@לאצי כאן זה לא המקום לדיונים פילוסופיים...
אז אני עובר לאישי, ונחתום את הדו שיח כאן. -
@לאצי אני לא כזה מבין גדול בבינה מלאכותית אבל ממה שיצא לי לקרוא להבין ולהשתמש אם תאמנו את המודל ביחד (אם זה אפשרי כמובן) תוכלו להשיג תוצאה די דומה לפורום של רעיונות כי הבינה מלאכותית בעצם תוציא לך את הפלט כלומר הלימוד של הבינה המלאכותית הוא כמו פורום שאגור בתוך המודל ואת התוצאה מהפרום תקבל ע"י שיחה עם המודל
מה דעתך? -
@מומי11 אתה צודק מאה אחוז. הבעיה היא קודם כל שכדי לאמן את המודל כך, אנו צריכים עכשיו את כל החומרים מכולם. מה שכנראה לא כל כך אפשרי. משא"כ בפורום, במשך הזמן השמועה על הפורום עוברת מפה לאוזן וכך כל ת"ת משתף את שלו. וחוץ מזה שלאמן מודל כנראה לוקח זמן, מה שכנראה יקח פחות זמן בהקמת פורום. (נראה לי, לא יודע...)
או שפשוט אפשר להקים פורום ולבסס את הAI על כל החומרים שנמצאים בו כעת ובעתיד. לא? -
אבל מה אתם רוצים?
שכל אחד יכתוב את הרעיונות שלו והבינה תיצור מזה משהו חדש?
או תוציא את הרעיונות שכבר כתובים?
לא מדובר בהרבה חומר, ואין רעיונות שאפשר להוציא מהם רעיונות נוספים...
וא"ת שתלמד אותה לעשות משהו חדש, אז חזרנו לעיקר שזה לא כדאי...
ופורום ושיתופים לקבוצת בחורי ישיבות מתכון בטוח לאי פתיחה בנטפרי. -
@מים-אחרונים כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
ופורום ושיתופים לקבוצת בחורי ישיבות מתכון בטוח לאי פתיחה בנטפרי
יש סיכוי שאפשר לדאוג לזה
ע"י חיוב תשלום על השימוש
אם לדעתכם זה יילך אני אנסה לבדוק את היתכנות של זה -
@יעקב-מ-פינס
איזה תתניק ישלם על זה בדיוק?
-
@מים-אחרונים
תתניק שרוצה רעיונות מאנשים נוספים?
אני כמובן לא מדבר על תשלום גרנדיוזי אלא יותר בכיוון של דמי רצינות -
@מים-אחרונים כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
סתם ככה, חבל על המוחות של הבחורים שלך, כת"תניק בהווה, אין כמו יצירתייות פורה של הראש פשוט תמצא את החבר'ה היצירתיים בישיבה שלך ותוציא מהם.
אני מסכים איתו בכל מילה, ולכן גם העניין של הכסף הוא קצת בעייתי כלומר אף תתניק לא היה משלם ע"ז.
אם זה יותר ישכנע. גם אני תתניק בהווה -
@לאצי כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
ולמה שלא נפתח באמת פורום או קבוצה כלשהיא לכל העייזרים והת"תים למיניהם שם יבקשו/יעלו רעיונות וכל אחד יעלה את החומרים שלו שיהוו השראה לאחרים, וכך בעבודה משותפת נשיג תוצאות הרבה יותר טובות, לא?
פתחו?
ואם לא אז לפתוח? -
@Misha יש כבר קבוצה ענקית עם מעל ל 200 ראשי תתים, קבוצה מקצועית מאוד.
אם מעניין אותך פרטים, פנה באישי. -
@Misha יש כבר קבוצה ענקית עם מעל ל 200 ראשי תתים, קבוצה מקצועית מאוד.
אם מעניין אותך פרטים, פנה באישי.@מים-אחרונים אני מעוניין להצטרף
(איך אני פונה אליך באישי ?)