בקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין
-
@לאצי כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
בהעלאה לדרייב. יקח לפחות איזה 10 שעות מינימום...
למה, זה 100 ג'יגה?
ובכל מקרה תצטרך בשביל כל פיתרון להעלות לו חומרים. הוא לא יבין לבד.@לאצי כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
לא מתחיל... כל מה שהוא אמר שם אלו הדברים הבסיסיים שבין כה וכה עושים אותם...
הוא צריך לתת יותר רעיונות לקופירייטינג - משפטי מחץ, רעיונות לכתבות, רעיונות למצגת וכדו'כי הוא צריך חומרי אימון! איך נראה לך שהוא יבין את הקונספט בלי חומרים?
@לאצי כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
ישנם מספיק פלטפורמות שמספקות את האפשרות הזו, כמדומני.
יש לך דוגמא?
תצטרך כמה מיליונים אם לא מאות מיליונים בשביל זה.עכ"פ, זו האפשרות היחידה כרגע.
אם אתה מעוניין, תשלח לי את החומרים. -
@א-מ-ד אז איך אתה מעוניין לעבוד? עם מה?
זו פלטפורמה בשם "פו" שאפשר לבנות איתה סוטים ולשתף אותם. הבוט הזה מבוסס על gpt 4o mini (אפשר על כל מודל אבל אז זה יהיה על חשבון החשבון שלך ב-gpt.
אפשר להעלות לו חומרים לאימון, ולכתוב לו הוראות מערכת. -
זה מה שאני חשבתי. לא יצירת מודל חדש כמו GPT או ג'מיני, אלא משהו קטן כזה.
אגב זה מה שגם GPT נתן לי בתור אחד מהאופציות:
3. שימוש ב-Poe.com ליצירת AI מותאם
איך זה עובד?
אתר Poe.com (מבית Quora) מאפשר ליצור צ'אטבוט מותאם אישית המבוסס על GPT, Claude ודומיהם.
ניתן להגדיר אותו בקלות, להזין חומרים, ולתת לו "אישיות" של קופירייטר מגביות.
יש גרסה חינמית עם אפשרויות טובות.
יתרון: קל מאוד לשימוש ולשיתוף, חינמי ברובו.
חיסרון: לא תמיד מאפשר העלאת מסמכים ישירות.
-
@א-מ-ד אגב צריך לאמן אותו גם על ת"ת וגם על עזר נישואין. זה כמעט אותו דבר, אבל יש ניואנסים קטנטנים בין הליטאים לחסידים. החומרים שאני שולח לך הם של עזר נישואין.
עריכה: אני צריך להעלות אותו לדרייב ושם הוא אמור להישאר לאורך ימים ושנים כל עוד הבוט הזה פעיל?
אגב אתמול ניסיתי ליצור שם כזה בוט אבל הוא רק הסתובב והסתובב ולא הביא אותי לשום מקום. -
סתם ככה, חבל על המוחות של הבחורים שלך, כת"תניק בהווה, אין כמו יצירתייות פורה של הראש פשוט תמצא את החבר'ה היצירתיים בישיבה שלך ותוציא מהם.
אני לא חושב שבינה מלאכותית תוכל לייצר משהו יותר טוב מהראש שלך, כך שחבל על הפונטציאל של מי שיש לו את זה שמבוזבז. -
@מים-אחרונים כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
סתם ככה, חבל על המוחות של הבחורים שלך, כת"תניק בהווה, אין כמו יצירתייות פורה של הראש פשוט תמצא את החבר'ה היצירתיים בישיבה שלך ותוציא מהם.
ברור. הסיפור זה כשאין לך את המוחות האלה או שהם עצלנים מכדי לעבוד והכל נופל עליך...
אני לא חושב שבינה מלאכותית תוכל לייצר משהו יותר טוב מהראש שלך
יתכן, אבל הראש שלי ייצר משהו רק אחרי שאשבור אותו יומם ולילה בניסיון נואש למצוא משהו טוב...
-
@לאצי כאן זה לא המקום לדיונים פילוסופיים...
אז אני עובר לאישי, ונחתום את הדו שיח כאן. -
@לאצי אני לא כזה מבין גדול בבינה מלאכותית אבל ממה שיצא לי לקרוא להבין ולהשתמש אם תאמנו את המודל ביחד (אם זה אפשרי כמובן) תוכלו להשיג תוצאה די דומה לפורום של רעיונות כי הבינה מלאכותית בעצם תוציא לך את הפלט כלומר הלימוד של הבינה המלאכותית הוא כמו פורום שאגור בתוך המודל ואת התוצאה מהפרום תקבל ע"י שיחה עם המודל
מה דעתך? -
@מומי11 אתה צודק מאה אחוז. הבעיה היא קודם כל שכדי לאמן את המודל כך, אנו צריכים עכשיו את כל החומרים מכולם. מה שכנראה לא כל כך אפשרי. משא"כ בפורום, במשך הזמן השמועה על הפורום עוברת מפה לאוזן וכך כל ת"ת משתף את שלו. וחוץ מזה שלאמן מודל כנראה לוקח זמן, מה שכנראה יקח פחות זמן בהקמת פורום. (נראה לי, לא יודע...)
או שפשוט אפשר להקים פורום ולבסס את הAI על כל החומרים שנמצאים בו כעת ובעתיד. לא? -
אבל מה אתם רוצים?
שכל אחד יכתוב את הרעיונות שלו והבינה תיצור מזה משהו חדש?
או תוציא את הרעיונות שכבר כתובים?
לא מדובר בהרבה חומר, ואין רעיונות שאפשר להוציא מהם רעיונות נוספים...
וא"ת שתלמד אותה לעשות משהו חדש, אז חזרנו לעיקר שזה לא כדאי...
ופורום ושיתופים לקבוצת בחורי ישיבות מתכון בטוח לאי פתיחה בנטפרי.