בקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין
-
@א-מ-ד כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
הכי פשוט ליצור gpts בממשק של gpt בתפריט.
כמו ש @יעקב-מ-פינס אמר, ליצור GPTs זה רק בתשלום, וגם אם נניח שאני מנחה אותו בהתאמה אישית בתוך החשבון הקיים, עדיין אין אפשרות להעלות אליו חומרים משנים שעברו. ואגב, אני מחפש משהו די חכם. לא מצפה למשהו גאון כמו GPT, אבל בהחלט לא משהו טיפש.
-
@לאצי אשמח אם תשלח לי חומרים משנים עברו מהישיבה שלך ומישיבות נוספות באישי, עבור שיפור הבוט. בינתיים הוא עובד מעולה והבין את הרעיון, אבל נראה לי שהוא פשוט לא קלט לגמרי את צורת התוכן והניסוח שצריכים להיות בקמפיינים...
הנה דוגמא:
רעיון לקמפיין מגבית פורים עבור ת"ת XXXXXXXX:שם הקמפיין: "מחזירים את השמחה - פורים עם הלב"
תמצית הקמפיין:
במהלך חג הפורים, הקמפיין יתמקד בהחזרת שמחה לבחורים ולנזקקים שיש להם צורך בתמיכה. הבחורים ייצגו את ערך הנתינה והחסד, ויודגש הקשר בין שמחת החג לבין הנתינה לאביונים.שלבי הקמפיין:
מכירת חולצות עם סיסמאות:
הכנת חולצות עם הכיתוב: "מחזירים את השמחה - פורים עם הלב" + לוגו הת"ת.
חולצות אלו יהיו חלק מהתחפושות של הבחורים ביום הפורים.
רכב הסעות מעוצב:
עיצוב רכב ההסעות עם כרזות צבעוניות שמזמינות לתרום למגבית עם הסיסמה של הקמפיין.
מערכת הגברה שתשדר מוזיקה שמחה וקריאות לעזרה.
מחוללי שמחה:
לקראת הפורים, הכנה של "מחוללי שמחה" - קבוצות בחורים שיציגו מופעי ריקוד ושירה ברחובות, כדי למשוך תשומת לב וליצור אווירה חגיגית.
מגבית עם דגש על חיבור:
במהלך האיסוף, הבחורים יספרו "ווארטים" מעניינים על מגילת אסתר, תוך הדגשה של ערך הנתינה והעזרה לזולת.
הצעת תמריצים עבור תורמים - כל מי שיתרום סכום מסוים יקבל כרטיס כניסה למופע חגיגי שיתקיים לאחר החג.
שימוש ברשתות החברתיות:
קמפיינים ברשתות החברתיות עם תמונות וסרטונים מהפעילויות המיוחדות, שיגדילו את המודעות ויעודדו תרומות.
סיום הקמפיין:
לאחר חג הפורים, ארגון אירוע סיכום שבו יפורסמו סכומי התרומות ויודו לתורמים, עם דגש על ההשפעה החיובית שהייתה לתרומות על חיי הבחורים והמשפחות הנזקקות.
סיסמאות אפשריות:
"נתינה היא שמחה - בואו נמחיש את זה יחד!"
"כל תרומה היא חיוך - בואו נזרוק אור על העונים!"
"חגיגת פורים עם הלב - מחזירים את השמחה!"
באמצעות הקמפיין הזה, תוכל ליצור חיבור חזק בין הבחורים לבין הקהל, וליצור אווירה משמחת ומחברת. -
@א-מ-ד לדעתי הוא בכלל לא עובד מעולה...
(לא אישי נגדך אלא נגדו)
איך עשית את זה? gpts?
כי זה נראה שהוא לא ממש הבין את הקונספט, הרעיונות שלו לא מותאמים שטוחים וכללים מדי,
לא ראיתי איזה משהו שהוא חידש, סלוגן נורמלי או משהו כזה
אבל לדעתי הכיוון שלך נכון ואם תמצא מספיק חומרים אולי הוא יבין בסוף את הרעיון...
תנסה למצוא ברשת סיסמאות סלוגנים וכתבות על קמפיינים
אם אני זוכר נכון יש אתרים (אם אני לא טועה כל רגע) שעושה כל שנה כתבה על הקמפיינים בכל הישיבות ויש לך שם בעצם מידע על סגנון הקמפיין -
@א-מ-ד יש לי להביא לך כל מיני סוגים של חומר על מגבית, אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור בסוף בשביל להיות קופירייטר זה יותר ממודל בינה מלאכותית, זה ראש פתוח ובעיקר הכרת הבחורי ישיבות
בגילוי דעת גם אני השתמשתי (ומשתמש) למגביות שעשינו בישיבה בג'מיני אבל אני מגיע בשביל משהו ספציפי אם רקע והרבה זמן וסבלנות בשביל שיצא משהו יפה ורלוונטיאבל לא באתי לצנן את האווירה, אם יצא מזה משהו טוב זה יכול לחסוך הרבה מאד כאב ראש, מניסיון
-
@האיש-הלבן כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
@א-מ-ד יש לי להביא לך כל מיני סוגים של חומר על מגבית, אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור בסוף בשביל להיות קופירייטר זה יותר ממודל בינה מלאכותית, זה ראש פתוח ובעיקר הכרת הבחורי ישיבות
בגילוי דעת גם אני השתמשתי (ומשתמש) למגביות שעשינו בישיבה בג'מיני אבל אני מגיע בשביל משהו ספציפי אם רקע והרבה זמן וסבלנות בשביל שיצא משהו יפה ורלוונטיאבל לא באתי לצנן את האווירה, אם יצא מזה משהו טוב זה יכול לחסוך הרבה מאד כאב ראש, מניסיון
אז תיקון: צריך להאכיל אותו גם בחומרים כלליים על בני ישיבות כיום.
אשמח אם תשלח לי את החומרים למייל שבפרופיל שלי.
-
@א-מ-ד כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
@לאצי אשמח אם תשלח לי חומרים משנים עברו מהישיבה שלך ומישיבות נוספות באישי, עבור שיפור הבוט.
בהעלאה לדרייב. יקח לפחות איזה 10 שעות מינימום...
הנה דוגמא:
לא מתחיל... כל מה שהוא אמר שם אלו הדברים הבסיסיים שבין כה וכה עושים אותם...
הוא צריך לתת יותר רעיונות לקופירייטינג - משפטי מחץ, רעיונות לכתבות, רעיונות למצגת וכדו'
רק להבהיר שלי כבר יש שם לקמפיין, מה שאני צריך זה יותר מה שהזכרתי לעיל.@האיש-הלבן כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
בג'מיני
יש לו מספיק שכל להפיק כזה דבר? נראה לי שGPT קצת יותר חכם ממנו...
@חטח כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
קצת קשה בלשון המעטה ליצור מודל...
ישנם מספיק פלטפורמות שמספקות את האפשרות הזו, כמדומני.
-
@לאצי כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
בהעלאה לדרייב. יקח לפחות איזה 10 שעות מינימום...
למה, זה 100 ג'יגה?
ובכל מקרה תצטרך בשביל כל פיתרון להעלות לו חומרים. הוא לא יבין לבד.@לאצי כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
לא מתחיל... כל מה שהוא אמר שם אלו הדברים הבסיסיים שבין כה וכה עושים אותם...
הוא צריך לתת יותר רעיונות לקופירייטינג - משפטי מחץ, רעיונות לכתבות, רעיונות למצגת וכדו'כי הוא צריך חומרי אימון! איך נראה לך שהוא יבין את הקונספט בלי חומרים?
@לאצי כתב בבקשת מידע | יצירת / שימוש במודל AI לקמפיין מגבית פורים לת"ת / עזר נישואין:
ישנם מספיק פלטפורמות שמספקות את האפשרות הזו, כמדומני.
יש לך דוגמא?
תצטרך כמה מיליונים אם לא מאות מיליונים בשביל זה.עכ"פ, זו האפשרות היחידה כרגע.
אם אתה מעוניין, תשלח לי את החומרים. -
@א-מ-ד אז איך אתה מעוניין לעבוד? עם מה?
זו פלטפורמה בשם "פו" שאפשר לבנות איתה סוטים ולשתף אותם. הבוט הזה מבוסס על gpt 4o mini (אפשר על כל מודל אבל אז זה יהיה על חשבון החשבון שלך ב-gpt.
אפשר להעלות לו חומרים לאימון, ולכתוב לו הוראות מערכת. -
זה מה שאני חשבתי. לא יצירת מודל חדש כמו GPT או ג'מיני, אלא משהו קטן כזה.
אגב זה מה שגם GPT נתן לי בתור אחד מהאופציות:
3. שימוש ב-Poe.com ליצירת AI מותאם
איך זה עובד?
אתר Poe.com (מבית Quora) מאפשר ליצור צ'אטבוט מותאם אישית המבוסס על GPT, Claude ודומיהם.
ניתן להגדיר אותו בקלות, להזין חומרים, ולתת לו "אישיות" של קופירייטר מגביות.
יש גרסה חינמית עם אפשרויות טובות.
יתרון: קל מאוד לשימוש ולשיתוף, חינמי ברובו.
חיסרון: לא תמיד מאפשר העלאת מסמכים ישירות.
-
@א-מ-ד אגב צריך לאמן אותו גם על ת"ת וגם על עזר נישואין. זה כמעט אותו דבר, אבל יש ניואנסים קטנטנים בין הליטאים לחסידים. החומרים שאני שולח לך הם של עזר נישואין.
עריכה: אני צריך להעלות אותו לדרייב ושם הוא אמור להישאר לאורך ימים ושנים כל עוד הבוט הזה פעיל?
אגב אתמול ניסיתי ליצור שם כזה בוט אבל הוא רק הסתובב והסתובב ולא הביא אותי לשום מקום.