בקשת מידע | ניהול גירסאות בתכנות
-
לא מבין בכלל בתכנות, אבל בניתי באמצעות GPT שרת מקומי עם ניהול גמ"ח השאלות. הגעתי להישגים מאד יפים (אני ממש רואה שהבינה מתקדמת ובמיוחד במודל החזק שלה).
נגמרו לי הקרטידים למודל החזק ועברתי לחלש הוא עזר יפה מאד אבל פתאום הוא הגיש לי קוד אחר ששיבש לי את הכל....
לא מצליח לחזור למה שהיה, אני מאמין שאפחד לא יוכל להדריך אותי איך לתקן ולחזור אחורה אבל כדי למנוע זאת להבא מה הדרך הכי פשוטה לנהל את הגירסאות וכל עוד הקוד החדש לא נבדק הקוד הקודם יישמר כולו ככה שאוכל להחליט לחזור לשלב קדימה (גם אם השלב קדימה אומר לחזור אחורה בכל הפעולות שנעשו ב10 דקות הקודמות- כי לפעמים השינוי הוא בכמה קבצים)אודה לעזרה
-
@aiib
ניהול גרסאות מתנהל ע"י תוכנה שנקראת git (גיט) והיא יכולה להתממשק גם עם GitHub (גיטהאב) שזה ניהול גרסאות מגובה באונליין.כל סביבת פיתוח נותנת התממשקות עם גיט ע"י כפתורים בממשק הגרפי, כמובן שיש עוד המון אפשרויות מתקדמות יותר בשימוש בטרמינל / שורת פקודה.
באיזה סביבת פיתוח אתה עובד?
תבקש מAI שידריך אותך להתקין ולהתנהל מול גיט.לגבי שחזור נוכחי אפשר בדר"כ ע"י CTRL + Z, השאלה האם כבר סגרת את סביבת הפיתוח?
-
@נעזר1000 כתב בבקשת מידע | ניהול גירסאות בתכנות:
@aiib
אני גם עושה את זה לפעמים מעצלנות
אבל זה ממש חבל תתרגל לעבוד עם סביבת פיתוח וזה חויה אחרת לגמרי.זה פחות עניין של הרגל, אין לי הרגל לכלום, יותר עניין של חוסר ידע ועצלות ללמוד...
באיזה שפה אתה (AI) כותב?
כל פעם משהו אחר....
-
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | ניהול גירסאות בתכנות:
אם לא מחקת את השרשור אתה יכול למצוא אחורה את הקוד הישן זה לפתרון זמני לקובע זה בגיט כאמור לעיל
לא מחקתי אבל זה מורכב מהרבה חתיכות של הלוך חזור. בעייתי...