בעיה | בקשת עזרה - נגן M36 אנדרואיד 13 שנתקע בלי סוף, לא מגיב וכו'
-
קניתי את הנגן הזה מעליאקספרס ומהרגע הראשון הוא עשה לי בעיות.
בהתחלה הוא לא התחבר למחשב (כלומר לא זוהה ע"י המחשב - נידון בהרחבה בפוסט הזה)
ועכשיו אחרי שהבעיה הראשונה נפתרה, התחילו בעיות אחרות -- נתקע - הוא לפעמים נתקע סתם כך באמצע שימוש, ואז כשמנסים לכבות את הנגן הוא לא מגיב ופתאום אחרי כמה דקות הוא 'נזכר' להיכבות.
- שלושת הלחצנים - הלחצנים שבתחתית המסך (שלושת הלחצנים שמופיעים בכל מכשיר אנדרואיד בתחתית המסך (משולש, עיגול ומרובע) שאיתם מנווטים), - המשולש מגיב, העיגול לא מגיב בכלל, והמרובע מוריד ומעלים את סרגל הלחצנים במקום להציג את כל החלונות הפתוחים. (חשוב לציין שבהתחלה הלחצנים עבדו כראוי ורק כעבור שבוע/שבועיים התחילה הבעייה. וכאן המקום לשאול האם יכול להיות שזה נגרם כתוצאה מהתקנה של אפליקציה בעייתית או משהו בכיוון?)
בנוסף יש גם לחצן עגול בגוף המכשיר למטה שאמור להביא מיד למסך הראשי-דף הבית, וגם הוא הפסיק לעבוד ביחד עם הלחצנים הנ"ל. - מסך הגלילה - כשגוללים את המסך מלמעלה ללמטה שבד"כ (כך גם היה אצלי בהתחלה עד ש...) כשגוללים פעם אחת הוא נפתח מצומצם ואז גוללים פעם נוספת לפתיחה מורחבת, ואצלי הוא נפתח מצומצם וזהו.
- אי יכולת לאפס - בגלל בעיות קודמות שהיו לנגן איפסתי אותו מס' פעמים, ואיל עכשיו ניסיתי לאפס אותו אבל הוא לא מסכים להתאפס (כלומר כשלוחצים בהגדרות על 'אפשרויות איפוס' הוא מראה סימן של לחיצה אבל משום-מה לא נפתח (כנ"ל גם ב'אפשרויות למפתחים')
בנוסף אציין שאני רוצה להכשיר את הנגן אבל אני רוצה קודם לראות שהוא עובד בסדר (כי אם הבעיות לא ייפתרו אני אנסה להחזיר את הנגן)
כל מי שיכול לעזור משהו בעניין, תבוא עליו ברכה.
נ.ב. לכל אלו שחושבים לקנות את הנגן הזה: לא חייב להיות שמה שאני מתאר כאן היא נחלת הכלל, כי בחיפוש בפורום תמצאו לא מעט שממליצים על הנגן הזה ולא מזכירים אפי' מקצת מהמתואר כאן. (והוסיף כאן מקצת שבחו, שהמצלמה שלו ממש ברורה יחסית לנגן)
-
-
@זה-נובע-מבורות לי לא היה אפילו אחד מהבעיות אני ממליץ לך להתלונן למוכר
ואם לא לצרוב גרסה חדשה -
@פסטיבל כתב בבעיה | בקשת עזרה - נגן M36 אנדרואיד 13 שנתקע בלי סוף, לא מגיב וכו':
גם לי בימים האחרונים התחיל להיתקע מידי פעם.
שאלה נוספת, מישהו ניסה להכניס למכשיר הזה כרטיס זיכרון של 512GB והתחבר לו?
כמה זמן יש לך את הנגן?
-
@מגנוס-קרלסן כתב בבעיה | בקשת עזרה - נגן M36 אנדרואיד 13 שנתקע בלי סוף, לא מגיב וכו':
@פסטיבל כתב בבעיה | בקשת עזרה - נגן M36 אנדרואיד 13 שנתקע בלי סוף, לא מגיב וכו':
גם לי בימים האחרונים התחיל להיתקע מידי פעם.
שאלה נוספת, מישהו ניסה להכניס למכשיר הזה כרטיס זיכרון של 512GB והתחבר לו?
כמה זמן יש לך את הנגן?
כמה שבועות.
בימים האחרונים כשהתחלתי להעמיס עליו אפליקציות הוא נהיה איטי ונתקע מידי פעם, עד אז עבד יופי. -
יש לך דרך לעשות שינוי תנועות במסך וכך לגלול את הקבצים בלי הלחצנים למטה אולי יהיה לך יותר טוב