דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. חומרה
  4. בקשת מידע | מכשיר שצריך חיבור לחשמל, האם אפשר למצוא לו סוללה?

בקשת מידע | מכשיר שצריך חיבור לחשמל, האם אפשר למצוא לו סוללה?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר חומרה
23 פוסטים 7 כותבים 479 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ג גאון

@אלף-שין כתב בבקשת מידע | מכשיר שצריך חיבור לחשמל, האם אפשר למצוא לו סוללה?:

@מתכנת-חובב

תודה רבה!

כלומר למעשה זה אותו מטען נייד שמוכר לכולנו [ההוא שמטעין את הפלאפון בדרכים?]....

האם זה לדוגמא מתאים לי?

בהחלט - העניין הוא שאם זה מכשיר יקר אתה צריך או משהו שזה ההספק המקסימלי שלו -1A-5V
    וקשה למצוא היום בעידן המטענים המהירים שהרוב 12/22 וכו'.
    או משה שיודע לשחק בעוצמה - עדיין לא העלתי קישור כי לא מצאתי את מה שהזמנתי ואני לא על המחשב שמחובר לחשבון שלי - מקווה שעוד יום יומיים אני אוכל כבר להעלות קישור.

סתם לסבר את האוזן מה הבדיקת וידוא שעשיתי שהוא חכם בטוח: חיברתי פלאפון להטענה, וכמה דקות אחרי שהוא על 100% (שהוא בעצם כבר לא צריך חשמל - אבל יש חשמל בכבל..) הטעינה מסתיימת אוטומטית (עולה הודעה המטען נותק וכו'), וזה מעבר למה שאני רואה כל הזמן כמה חשמל בדיוק זה נותן A/V (הערת אגב: אצלי בבית היום כל המטענים בשקעים חכמים - עם המחירים שיש היום באלי זה כבר יותר זול ממטען פשוט בישראל וזה הרבה יותר טוב למוצרים, ומה שתומך בטעינה מהיר נטען גם יותר מהר

ג מנותק
    ג מנותק
    גאון
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלף-שין
    סליחה על העיכוב
    אני חושב שזה הקישור למטען נייד שאני משתמש בו

אם זה אכן הוא - ברגע שהוא מזהה שאין משיכה חשמלית הוא מנתק את הזרם [בשונה מדגמים אחרים גם של אותה חברה שלא עושים זאת - בדקתי עבורך כמה דגמים שיש לי בבית]

אם אתה רוצה של 20,000 MAH יש גם, פער של 20+ ש"ח, לא הזמנתי 20 [קניתי 3 של 10...] אבל אני יודע שיש

yosY תגובה 1 תגובה אחרונה
    3
    • ג גאון

@אלף-שין
      סליחה על העיכוב
      אני חושב שזה הקישור למטען נייד שאני משתמש בו

אם זה אכן הוא - ברגע שהוא מזהה שאין משיכה חשמלית הוא מנתק את הזרם [בשונה מדגמים אחרים גם של אותה חברה שלא עושים זאת - בדקתי עבורך כמה דגמים שיש לי בבית]

אם אתה רוצה של 20,000 MAH יש גם, פער של 20+ ש"ח, לא הזמנתי 20 [קניתי 3 של 10...] אבל אני יודע שיש

yosY מנותק
      yosY מנותק
      yos
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@גאון אתה יודע לגבי ההטענה שלו, אם כל היציאות מתאימות למכשירים טיפשים נוקיה/4x4 אוזניות, (בקיצור לא סמארטפונים) או שיש יציאות שהם חזקות מדי
      תודה מראש

ג תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • yosY yos

@גאון אתה יודע לגבי ההטענה שלו, אם כל היציאות מתאימות למכשירים טיפשים נוקיה/4x4 אוזניות, (בקיצור לא סמארטפונים) או שיש יציאות שהם חזקות מדי
        תודה מראש

ג מנותק
        ג מנותק
        גאון
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@yos כתב בבקשת מידע | מכשיר שצריך חיבור לחשמל, האם אפשר למצוא לו סוללה?:

תודה מראש

אני השתמשתי בו על כמה אוזניות יש לי גם 4*4 זה נראה מתאים.
        יש לו מולטימטר פנימי - אפשר לראות במסך ע"י לחיצה על הכפתור שלו מה המתח באמפר + וולט

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        0
        • חוקי הפורום
        • לא נפתר
        • משתמשים
        • חיפוש גוגל בפורום