הודעה מקדימה בקבלת הקלטות STT-TTS
-
איך עושים בהקלטת STT-TTS, שהמערכת תגיד: 'הכתובת שנקלטה היא:... ' לפני שהיא משמיעה ללקוח את הפלט המומר לטקסט.
מישהו יודע? @מומחי-IVR
-
@oror053 אמר בהודעה מקדימה בקבלת הקלטות STT-TTS:
M1056
אבל הוא לא משמיע את ההקלטה הזו...
גם את הטקסט של 'להלן הפרטים שנקלטו' אני לא שומע -
M1056
אבל הוא לא משמיע את ההקלטה הזו...
גם את הטקסט של 'להלן הפרטים שנקלטו' אני לא שומע -
הסתכלתי בקישור. אצלי אגב גם מוגדר RECORD=# אבל לדעתי זה קשור להשמעה של ההקלטות עצמם לא מומרות לטקסט. מה שאני מדבר נראה נידון בקישור שמצורף שם, אבל אני לא יכול לפתוח אותו בגלל שזה מהפורום הישן.
-
הנה התוצאה המדויקת: אני שומע את ההמרה שהוא נותן, ואז לאישור הקישו 1 להקלטה מחודשת 2 ורק אז - אם אישרתי - הוא אומר 'להלן הפרטים שנקלטו', ומבקש שוב אישור...
ככה זה אמור להיות?
@ZACK אמר בהודעה מקדימה בקבלת הקלטות STT-TTS:
הנה התוצאה המדויקת: אני שומע את ההמרה שהוא נותן, ואז לאישור הקישו 1 להקלטה מחודשת 2 ורק אז - אם אישרתי - הוא אומר 'להלן הפרטים שנקלטו', ומבקש שוב אישור...
ככה זה אמור להיות?מה שאני צריך זה שיגיד את ה'להלן הפרטים שנקלטו - לפני שהוא משמעי את ההמרה לטקסט. ושבכלל ידלג על התפריט אישור השני. (שאגב לפני כן לא היה לי בכלל)
-
@ZACK אמר בהודעה מקדימה בקבלת הקלטות STT-TTS:
ככה זה אמור להיות?מה שאני צריך זה שיגיד את ה'להלן הפרטים שנקלטו - לפני שהוא משמעי את ההמרה לטקסט. ושבכלל ידלג על התפריט אישור השני. (שאגב לפני כן לא היה לי בכלל)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות