בקשת מידע | הכשרה ללא פתיחת בוטלואדר
-
אני רוצה לקנות נגן Z80 (קישור) ולהכשיר אותו באמצעות שאיבה של הקושחה ועריכת אפליקציות מערכת, אפשרי לשאוב בSP ולערוך את הקושחה ולהחזיר ללא פתיחת בוטלואדר שהבנתי שלא פשוט לבצע?
( ולמיטב ידיעתי פתיחת בוטלואדר נצרכת לרוט ולכאו' יהיה ניתן להסתדר בלעדיה)
@אליר325000 @yos @שוקי-סגל @צדיק-0 @יאיר-שי @מישהו12 @מאן-דאמר
תודה לכל המסייעים -
@yeh-0 כתב בבקשת מידע | הכשרה ללא פתיחת בוטלואדר:
אני רוצה לקנות נגן Z80 (קישור) ולהכשיר אותו באמצעות שאיבה של הקושחה ועריכת אפליקציות מערכת, אפשרי לשאוב בSP ולערוך את הקושחה ולהחזיר ללא פתיחת בוטלואדר שהבנתי שלא פשוט לבצע?
תודה לכל המסייעיםאקדים ואומר, שאת הנגן הנוכחי אני לא מכיר כלל, ולכן אני יכול רק לענות לשאלה שלך ביחס למכשירי אנדרואיד קלאסיים.
פתיחת BootLoader נדרשת לכל שינוי בקושחה.
השימוש הנפוץ הוא לרוט, אבל כל נגיעה במחיצות המרכזיות של הקושחה (system, vendor, product, boot, recoverey, ועוד) דורשת פתיחה. אם לא - המכשיר לא ידלק.
ולכן, התשובה לשאלתך היא שאין אופציה. -
אשמח אם תסביר האם הבוטלואדר הוא חלק מקבצי הקושחה או מובנה,
לא הבנתי את השאלה
ולמה כ"כ קשה לפתוח לפעמים(זה לא חברה כמו שיומי או משהו שמעניין אותם כ"כ אבטחה וכדו')
מציאות.
תשאל את החברה של המכשיר למה החליטו לחסום@yeh-0 כתב בבקשת מידע | הכשרה ללא פתיחת בוטלואדר:
כי לכאו' די בלתי אפשרי שבוטלואדר ינטר ברמת שינויים כ"כ קטנים
למה אתה חושב שזה לא אפשרי?
שינוי של ביט אחד יזוהה.
-
@yeh-0
בתקווה שהבנתי מה שאלת ובמה אתה מתעניין אומר את הדברים הבאים:
אפשרי גם לצרוב גירסה לנגן מנגן זהה שיש לו גירסה כשרה וכך להכשיר בהנחה פשוטה שיש לו כבר בוט מושרש, בדידי הווה עובדא שצרבתי לנגן גירסה כשרה בלי בוט מושרש והנגן היה תקוע עם הסמל של אנדרואיד, עד שצרבתי לו גם בוט מושרש.
וכמו ש@מישהו12 אמר אין אפשרות לצרוב למכשיר גירסה אחרת בלי לגעת בבוט. -
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | הכשרה ללא פתיחת בוטלואדר:
אפשרי גם לצרוב גירסה לנגן מנגן זהה שיש לו גירסה כשרה וכך להכשיר בהנחה פשוטה שיש לו כבר בוט מושרש, בדידי הווה עובדא שצרבתי לנגן גירסה כשרה בלי בוט מושרש והנגן היה תקוע עם הסמל של אנדרואיד, עד שצרבתי לו גם בוט מושרש.
זה לא יעזור.
כי הבוטלואדר עדיין נעול. -
@ברי-קלמנוביץ אני לא מכיר את הנגן הספציפי הזה.
אבל מכשיר שהבוטלואדר שלו נעול וצורבים לו גרסא ערוכה בלי פתיחת בוטלואדר לא נדלק. -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | הכשרה ללא פתיחת בוטלואדר:
אשמח אם תסביר האם הבוטלואדר הוא חלק מקבצי הקושחה או מובנה,
לא הבנתי את השאלה
התכוונתי איפה נמצאת הנעילה של הבוטלואדר שמזהה שינוי, אבל הבנתי שפשוט המערכת מזהה קובץ לא תואם 100% לקובץ הקודם וזה הנעילה
-
או שפשוט אני לא יודע מה זה בוטלואדר
כנראה, כי לענ"ד הבוטלואדר של M390 פרו פתוח.
-
@מישהו12
זה מה שעשיתי כבר כמה וכמה פעמים לנגן M390 PRO ותוך 5 דק' הייתי אחרי הכשרה.או שפשוט אני לא יודע מה זה בוטלואדרבנגן שעליו מדבר @yeh-0 אי אפשר בשום אופן לפתוח את הבוטלואדר.
-
אבל מכשיר שהבוטלואדר שלו נעול וצורבים לו גרסא ערוכה בלי פתיחת בוטלואדר לא נדלק.
@א-ד-ג כתב בבקשת מידע | הכשרה ללא פתיחת בוטלואדר:
כנראה, כי לענ"ד הבוטלואדר של M390 פרו פתוח.
ב M390 ניתן לשנות דברים גם בלי לפתוח בוטלאודר (יש בוטלאודר שניתן לפתוח ולסגור וצריבה ב ADB לא עובדת בלי לפתוח אבל אפשר לסגור אחרי זה) ומאותה סיבה צריבה עם SP מספיקה (צריך בוט מושרש לא יודע למה).
נראה לי שפשוט זה רק מאנדרואיד 9 והנגנים המדוברים (כולל Z80) הם אנדרואיד 8 @מישהו12 תקן אותי אם אני טועה!
יש לי חבר שהכשיר את הנגן הזה וממש לא נראה לי שהוא פתח בוטלאודר אני ישאל אותו -
@shishko כתב בבקשת מידע | הכשרה ללא פתיחת בוטלואדר:
ב M390 ניתן לשנות דברים גם בלי לפתוח בוטלאודר (יש בוטלאודר שניתן לפתוח ולסגור וצריבה ב ADB לא עובדת בלי לפתוח אבל אפשר לסגור אחרי זה) ומאותה סיבה צריבה עם SP מספיקה (צריך בוט מושרש לא יודע למה).
זה אומר שיש סימון יפה בהגדרות של בוטלואדר, אבל הוא לא באמת קיים. פגשתי פעם מכשיר כזה, אנדרואיד 8.1
@shishko כתב בבקשת מידע | הכשרה ללא פתיחת בוטלואדר:
נראה לי שפשוט זה רק מאנדרואיד 9 והנגנים המדוברים (כולל Z80) הם אנדרואיד 8 @מישהו12 תקן אותי אם אני טועה!
ודאי שזה לא נכון,
מה שאתה מתאר זה פירצת אבטחה, אם כבר שזה יהיה בגרסת האנדרואיד הנמוכה יותר.
וכאמור, פגשתי את זה ב8.1.זה לא קשור, זה אומר שכנראה לM390 אין באמת בוטלואדר.
-
זה אומר שיש סימון יפה בהגדרות של בוטלואדר
לא סימון בהגדרות אלא אין דרך להשריש ב ADB בלי זה וכשזה פתוח עם פקודה רגילה בADB (לא זוכר בע"פ את הפקודה) המכשיר נדלק עם הכיתוב המעצבן הזה
קשה לי להאמין שמישהו בנה את כל זה כדי שיראה שלמכשיר יש בוטלאודר למה שמישהו יטרח על זה -
זה לא קשור, זה אומר שכנראה לM390 אין באמת בוטלואדר.
תדייק, זה אומר שפתחו אותו מראש
-
תודה לכל המסייעיםקיידרואיד?