מדריך | קובץ BAT לחיבור קבצים
-
תגובה: חיבור שירים מרובים למחרוזת אחת
מה שעשה @אלישי וכן מה שעשה @פישל
כל אחד יכול לעשות מה שצריך זה פשוט לשנות בתוך הקובץ למה שרוצים הקובץ של @אלישי הוא ל-MP3 ושל @פישל הוא ל-WAV
מי שמסתבך עם לפתוח כל פעם ולשנות יכול פשוט לעשות מלא קבצים שכל קובץ הוא למשהו אחד.
הנה מדריך קצרצר לאלה שפחות מבינים בזה:
דבר ראשון מורידים את הקובץ
אח"כ לוחצים לחצן ימני>ערוך
בכתבן שנפתח [או מה שזה לא יהיה] מחליפים את הסיומת הקיימת למה שרוצים,
הנה לדוגמא אני שיניתי את הקובץ של @אלישי ל-VOB
זכרו הסיומת חייבת להיות אחרי הנקודה
נ.ב הקבצים חייבים להשאר בתיקיה של הקובץ ALL (בכל אופן אני העברתי את הקבצים לתיקיה אחרת אחרי שחיברתי וזה לא עבד לי)
ועוד משהו אני יודע שקובץ הGIF שלי לא משהו.
בהצלחות!!!עריכה: בנוגע למה ש @מישהו12 הוסיף למטה
מעתיקים את שורת הקוד מדביקים בכתבן\וורד\פנקס רשימות שומרים ומשנים את הסיומת לBAT!!
[בשביל לשנות את הסיומת מגדירים הצגת סיומת בהגדרות תיקיה (אני לא זוכר את המקום המדוייק!) עושים שינוי שם בוחרים את הסיומת ומשנים לBAT וכנ"ל לשים לב שיהיה אחרי הנקודה!! -
@יעקב-מ-פינס לא כל הסיומות יעבדו עם זה... למשל MP4 לא נראה לי שיתחבר עם הפקודה הזאת...
אבל ברעיון אכן ניתן לחבר מלא סוגי קבצים עם הפקודה הזאת..
ואגב עם כל קבצי ה-BAT אפשר לשחק ולכן העלו את זה בכדי לקבל השראה.. -
@אלישי אמר בקובץ באט לחיבור קבצים:
@יעקב-מ-פינס לא כל הסיומות יעבדו עם זה... למשל MP4 לא נראה לי שיתחבר עם הפקודה הזאת...
אבל ברעיון אכן ניתן לחבר מלא סוגי קבצים עם הפקודה הזאת..
ואגב עם כל קבצי ה-BAT אפשר לשחק ולכן העלו את זה בכדי לקבל השראה..MP4 כן בניתי אותו כאן https://mitmachim.top/topic/2537/חיבור-סרטים-לסרט-אחד?_=1593448408897
אבל לדוג' ניסתי PDF לא נתן -
זה בנוי אותו דבר לא?????
-
-
אז אני פשוט יכול להחליף את הסיומת בקובץ של אלישי למה צריך קובץ בנפרד????????????
@פישל -
@יעקב-מ-פינס אמר בקובץ באט לחיבור קבצים:
אז אני פשוט יכול להחליף את הסיומת בקובץ של אלישי למה צריך קובץ בנפרד????????????
@פישלתחשוב
כי אם לא אני לא הייתי יודע ועכשיו אתה יודע
וכן ישנם אנשים שלא מבינים כך יש קובץ מוכן -