בעיה | איך למחוק קבצי מערכת בווינדוס 11
-
אני לא יכול מדובר במחשב של מוסד ואני בתור מנהל מעוניין לחסום להם גישה לתוכנות ואפליקציות של המחשב
-
-
@ejay
למיטב הבנתי זה רק מסיר מהמשתמש הספציפי שבו אתה מריץ את הפקודה
אבל על משתמש אחר זה לא משפיעה (וגם אם תפתח משתמש חדש הוא יקבל את כל האפליקציות האלה),
בשביל להשבית את האפליקציות האלה באופן סופי צריך למחוק קבצים במיקום די עמוק,
(עשיתי את זה פעם מקווה למצוא את הנתיב המדוייק בקרוב)
בתיעוד בגיטהב כתוב שיש אפשרות בווינדוס 11 להסיר עם הסקריפט את האפליקציות מכלל המשתמשים,
-
@malkiel-heymann כתב בבעיה | איך למחוק קבצי מערכת בווינדוס 11:
אני לא יכול מדובר במחשב של מוסד ואני בתור מנהל מעוניין לחסום להם גישה לתוכנות ואפליקציות של המחשב
אם החשבון שלך מנהל זה אמור למחוק לכולם ע"י לוח הבקרה
אפשר גם לפתוח את האפליקציה, ואז לפתוח מנהל המשימות, ובקליק ימני על השורה של האפליקציה 'פתח מיקום קובץ', ולמחוק את התיקייה שהקובץ בתוכה (או עכ"פ את הקובץ המסויים), אם הוא לא נותן כיון שצריך הרשאות, יש לפתוח את מאפייני הקובץ (קליק ימני>>מאפיינים), ושם בלשונית 'אבטחה' לבחור מתקדם>>שנה (בעלים)>>מתקדם>>חפש כעת>>לבחור את המשתמש הנוכחי שלך>>אישור>>אישור,
ואז במאפיינים באבטחה שוב פעם לבחור עריכה>>הוספה>>מתקדם>>חפש כעת>>לבחור את המשתמש הנוכחי שלך>>אישור>>אישור, ואז יש לך הרשאות מלאות ואתה יכול למחוק
בהצלחה -
אני לא מוצא את המיקום של החנות של מיקרוסופט?
-
אני לא מוצא את המיקום של החנות של מיקרוסופט?
פתח אותו, ואז במנהל המשימות בלשונית 'תהליכים' לחץ עליו לחיצה ימנית>>פתח מיקום קובץ
-
אתה צריך גם לחסום התקנות חדשות..
אחרת כל אחד יוכל להתקין איזו תוכנה לצפיה שהוא רוצה. -
יש לי ווינדוס 11 ואני רוצה למחוק תוכנות מערכת כגון סרטים וטלוויזיה חנות מייקרוסופט אשמח לעזרה תודה
רק REVO וכה"ג.
-