בירור | דיסק קשיח שנסרק בתוכנת EVERYTHING
-
קניתי 'דיסק קשיח' חדש מחברת סאנדיסק, קומפקטי וקטן. למעשה אני רואה שזה לא 'מתנהג' ולא מזוהה במחשב כדיסק קשיח, אלא כדיסק אונקי, כי התוכנה אווריטינק לא מזהה את זה ולא סורק את זה. ואני מאמין שגם לשים עליו תוכנה כבדה כמו 'אוצר החכמה' זה לא יעבוד.
האם יכול מישהו לשתף, כדי לדעת על להבא, איך קונים דיסק קשיח. מה הם הדברים שאני צריך לחפש כדי לדעת אם זה דיסק קשיח אמיתי או לא?? -
@חוות-דעת כתב בבירור | דיסק קשיח שנסרק בתוכנת EVERYTHING:
קניתי 'דיסק קשיח' חדש מחברת סאנדיסק, קומפקטי וקטן. למעשה אני רואה שזה לא 'מתנהג' ולא מזוהה במחשב כדיסק קשיח, אלא כדיסק אונקי, כי התוכנה אווריטינק לא מזהה את זה ולא סורק את זה. ואני מאמין שגם לשים עליו תוכנה כבדה כמו 'אוצר החכמה' זה לא יעבוד.
האם יכול מישהו לשתף, כדי לדעת על להבא, איך קונים דיסק קשיח. מה הם הדברים שאני צריך לחפש כדי לדעת אם זה דיסק קשיח אמיתי או לא??לא הבנתי
כל דיסק יכול להיות מפורמט לאיזה צורך שתרצה
אפשר במקרה דנן לפרמט לntfs
ליצור מחיצות וכוהשאלה למה אתה צריך את זה
-
@Yanky כתב בבירור | דיסק קשיח שנסרק בתוכנת EVERYTHING:
האם יכול מישהו לשתף, כדי לדעת על להבא, איך קונים דיסק קשיח. מה הם הדברים שאני צריך לחפש כדי לדעת אם זה דיסק קשיח אמיתי או לא??לא הבנתי
כל דיסק יכול להיות מפורמט לאיזה צורך שתרצה
אפשר במקרה דנן לפרמט לntfs
ליצור מחיצות וכוהשאלה למה אתה צריך את זה
אשמח אם תוכל להדריך אותי. כי אני לא מבין בזה. לא יודע מה זה מחיצות ומה זה ntfs.
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | דיסק קשיח שנסרק בתוכנת EVERYTHING:
התוכנה אווריטינק לא מזהה את זה ולא סורק את זה
אפשר להוסיף בהגדרות של התוכנה
חיפשתי, ולא מצאתי איפה מגדירים את זה.
-
@דוד-משה-1 כתב בבירור | דיסק קשיח שנסרק בתוכנת EVERYTHING:
אבל אפשר לאתחל אותה (בצורה רגילה זה מעבד את החומר יזש צורות שזה רק סיקן משמעותי לחומר)
במחילה, אבל לא הבנתי מה שהסברת.