Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@פראירי כניראה אין באזור שלי קליטה בפלפון כי שאני משתשמ בפרטנר והוט עובד מצוין
@Misha כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
אז מה הקשר לאתרוג?
@פראירי כי הסים של אתרוג של חברת פלפון
עברתי לא מזמן לאתרוג וגיליתי ולא מצאתי תוכנה שמורידה מיוטיוב לMP3 ושעובדת אצלם (הIDM כן עובד אבל כל פעם להסתבך עם המרה זה כאב ראש).
אשמח למידע בנושא (או באישי).
@AFG הורדה מהירה מיוטיוב של "מכון כתר תורה" https://ketertorah.co.il/הורדה-מהירה-מיוטיוב לא עובד אצלם?
@AFG כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
עברתי לא מזמן לאתרוג וגיליתי ולא מצאתי תוכנה שמורידה מיוטיוב לMP3 ושעובדת אצלם (הIDM כן עובד אבל כל פעם להסתבך עם המרה זה כאב ראש). אשמח למידע בנושא (או באישי).
כל תוכנה שעובדת בנטפרי עובדת גם באתרוג
@יוסי-שווארץ בנטפרי אם זה תוכנה עולה כסף להסיר
@אליהו-א-ב וויפרי היא לא הסינון, לא חייבים אותה כדי להשתמש בסינון
@פראירי כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
למעט הורדה מהירה מיוטיוב של מכון כתר תורה שעובדת רק בנטפרי
@פנחס-ל
ניסיתי דרך האתר+התוסף ולא עבד. אח''כ ראיתי באיזה מקום שלא כל מה שפתוח באתרוג הוא מצליח להוריד.
בגדול, ניסיתי כמה וכמה תוכנות - וחוץ מIDM כלום לא עבד (בנטפרי עבדתי גם עם 4K TO MP3 והיה מוצלח מאוד)
@פראירי
ממש לא.
כנראה לא נסית הכל.. למשל הממשק גרפי של @מישהו12 ותוכנת הורדה מיוטיוב של כתר תורה
עובד לי Xilisoft Download YouTube Video באתרוג
@mdy כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
Xilisoft Download YouTube Video
אפשר קישור? צריך פריצה?
@שאול-208 נראה לי שהורדתי מהאתר הרשמי http://www.xilisoft.com/download-youtube-video.html
@mdy מעניין: קיצור לא הצלחתי להוריד
@שאול-208 רוצה לשלוח לי את הקישור? אנסה אצלי. מעניין. אופס עכשיו רואה שגם אצלי הפסיק להוריד
אני יודע שאתרוג מנסים חזק לסגור פרצות בזמן האחרון, אבל לצערי הם חוסמים רק מה שלא רלוונטי...
@שאול-208 התחושה שמשהו לא סכמטי. אין קו ברור שעובד תמיד. אין סינון טקסט בתוך אתר. זה משהו מעולה בנטפרי שאין באתרוג.
@mdy אמת, אני חושב שיד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה
Spoiler