שיתוף | השוואת סינוני אינטרנט
-
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
@יוסי-שווארץ כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
בכל החבילות אני מדבר רק על הסינון ולא על חבילת גלישה
אם אתה קונה חבילה של נטפרי מספק כמו בזק היא עולה יותר מהמחיר של חבילה ללא נטפרי.... מה שלהבנתי בכל החברות לא כך
אתה בטוח במה שאתה אומר?
כי אני משווק של בזק [לא כ"כ מתעסק באינטרנט] והם ניסו לדחוף אותי לאינטרנט וטענו לי שאין הבדלים וכו וכו' -
@יוסי-שווארץ להגדיר את הסינון של נתיב כפי שמוגדר כאן זה מאוד לא מדוייק נתקלתי באינספור רמות סינון של נתיב הן למחשבים והן למובייל (לא נכנס לויכוח אם זה אותה חברה או לא...) ככה שלא נכון להגדיר אותם הגנה בינונית וכן לא נכון להגדיר כמות אתרים פתוחה מצומצם גם לגבי מהירות גלישה אני לא בדיוק מסכים... במיוחד לאור העובדה שזכור לי מהעבר כשהיה לי אתרוג שזה היה יותר איטי (אא"כ הם שינו משהו... זה היה מזמן...) כמו כן למי שכתב שלנטפרי אין גמישות זה נכון בערך... יצא לי להתקל במספר מצבים שבהם הייתה גמישות גם בנטפרי (לא רק וואטסאפ...)
-
ההשוואה כאן לוקה בחסר ואינה מדוייקת בכמה דברים. בתור לקוח גם של נטפרי וגם של אתרוג.
1- שירות הלקוחות של אתרוג לא מגרד את שירות הלקוחות של נטפרי, בשום פרמטר, מהירות התגובה, מקצועיות אדיבות ועוד
2- ההשוואה בין מחיר ה"סינונים" אינה נכונה כלל. באתרוג מחיר הסינון מובנה במחיר הספק והתשתית. רק מי שגולש עפ ספק אחר נאלץ לשלם 55 ש"ח. ההשוואה צריכה להיות במחיר הספק+ סינון.
3- מספר אתרים פתוח. בלי שום ספק באתרוג הרבה יותר. כך שממש לא נכון לומר שבנטפרי מורחב מאד ובאתרוג רק מורחב. בדיוק להיפך וזה על חשבון רמת הסינון כמובן.בקיצור... הטבלה הזו משקפת שימוש קצר מאד שלא באמת אומר הרבה.
-
@mdy לגביי המחיר כתבתי מפורש עבור הסינון
לגביי כמות האתרים נתקלתי באתרים שפתוחים בנטפרי ובאתרוג לא
אבל גם אתרוג וגם נטפרי יש הרבה אתרים פתוחים מה שאין בנתיב
אני לא יודע כמות מדויקת של אתרים שיש לכל אחד
דירגתי לפי השימוש האישי שהיה ליברור שהמחיר לסינון. אבל מי שמבין איך זה עובד ההשוואה לא נכונה מהותית.
מי שרוצה אינטרנט מסונן בדרך כלל לא מתחבר לאינטרנט רגיל ומוסיף תוכנה של אתרוג. זה מקרה חריג ולכן ההשוואה לא נכונה.
ההשוואה הנכונה היא בין חיבור לספק אתרוג/רימון מול חיבור לספקי נטפרי. ושם מרכיב התשלום על הסינון אינו משחק תפקיד ממשי. -
@mdy כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
מי שרוצה אינטרנט מסונן בדרך כלל לא מתחבר לאינטרנט רגיל ומוסיף תוכנה של אתרוג. זה מקרה חריג ולכן ההשוואה לא נכונה.
אני לא מסכים עם האמירה הזו כלל
אני יכול לומר שאדם שרוצה אינטרנט מסונן לא משאיר את המחשב שלו עם אפשרות להתחבר לכל רשת פרוצה אלא שם תוכנה שתחסום את המחשב
ואני לא אומר זאת כי לכל אחד יש את המקרה שלו.אבל אני מסכים שאין בטבלה מספיק מידע על צורת החיבור לאתרוג, כתוב שאתרוג עולה 55 וזה ממש לו נכון בחיבור לסינון ברמת ספק (למעשה כשהסינון ברמת ספק אפשר לומר שזה בחינם, כיון שהמחירים הם בדיוק מחירי השוק בכל הספקים).
-
ההשוואה כאן לוקה בחסר ואינה מדוייקת בכמה דברים. בתור לקוח גם של נטפרי וגם של אתרוג.
1- שירות הלקוחות של אתרוג לא מגרד את שירות הלקוחות של נטפרי, בשום פרמטר, מהירות התגובה, מקצועיות אדיבות ועוד
2- ההשוואה בין מחיר ה"סינונים" אינה נכונה כלל. באתרוג מחיר הסינון מובנה במחיר הספק והתשתית. רק מי שגולש עפ ספק אחר נאלץ לשלם 55 ש"ח. ההשוואה צריכה להיות במחיר הספק+ סינון.
3- מספר אתרים פתוח. בלי שום ספק באתרוג הרבה יותר. כך שממש לא נכון לומר שבנטפרי מורחב מאד ובאתרוג רק מורחב. בדיוק להיפך וזה על חשבון רמת הסינון כמובן.בקיצור... הטבלה הזו משקפת שימוש קצר מאד שלא באמת אומר הרבה.
שרות הלקוחות של אתרוג, לא אדיב, לא מקצועי ויד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.
מהירות, אתרוג הרבה יותר מהיר מנטפרי.
בנטפרי, פתוח הרבה הרבה יותר אתרים, באתרוג יש חסימות שרירותיות על ימין ועל שמאל, והפלא שדווקא הם פותחים את פורום אוצר החוכמה או ברדק או חכמת נשים בפרוג, כנראה כדי למשוך לקוחות, אבל דברים סטנדרטיים ותקינים הם חוסמים בלי הגיון.
קח לדוגמא; אתרי בינה מלאכותית לעריכת תמונות ווידאו פתוחים באתרוג בצורה נורמלית שניתן לעבוד איתם בשונה מנטפרי, אבל אתר בינה מלאכותית לעריכת אודיו כגון ניקוי רעשים מפס קול, מחיקת הזמר מהשיר וכדו' חסום באתרוג לגמרי, והם לא מסכימים לפתוח בטענה שיש להם עיקרון שלא פותחים אתרי בינה מלאכותית...
דוגמא נוספת, הם פותחים ווידאו של ערוץ שלם של שיעורי תורה, אבל לא מסכימים לפתוח את הערוץ עצמו.
פותחים וואטסאפ אבל לא מסכימים לפתוח ולא נותנים תמיכה באפליקציות סטנדרטיות.
הרובוט של אתרוג לא יודע לסנן קבצי gif, ולכן אתרוג חוסם קבצים אלו באופן גורף בהמון אתרים נקיים לחלוטין! בנטפרי אין את הבעיה הזו.
אני לא מצליח להבין מי עומד מאחרי הכללים המבולבלים הללו באתרוג. -
לאחר תקופה של התלבטויות ושאלות רבות שצפות סביב נושא הסינונים, הרבה פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו לא בטוחים בבחירה הנכונה, ואין לנו אפשרות לבחון את כל האופציות לעומק.
אז בחודש האחרון עברתי על כל אחד מהסינונים , בדקתי אותם, והשוויתי את היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.
הנה המסקנה שלי לפי דעתי האישית:מנסיון שלי לאחר מעבר מנטפרי לאתרוג הגלישה שופרה.
כמו כן אם החיבור לאתרוג הוא דרך סוכן תוכנת הסינון עולה 35 לחודש. -
@simon מסכים עם כל מילה חוץ מ... שאתרוג כן פותחים ערוץ שלם.
במשפט אחד אתרוג יותר פתוח באופן כללי למי שצריך את זה אוניברסיטה פתוחה ויקיפדיה AI ועוד. אבל הסינון מאד מאד לא מקצועי לטוב ולרעלא נכון!
אתה מוזמן לבקש פתיחה של ערוץ יוטיוב ותראה שהרובוט יכתוב לך שלא ניתן לפתוח ערוץ ביוטיוב, רק וידאו ספציפי, וגם כשתגיש ערעור תקבל את אותה תשובה, ויש מספיק ערוצים חסומים באתרוג, מבחינתם ערוץ שיעורי תורה וערוץ של תיקוני רכבים שווה, פותחים רק וידאו וידאו בנפרד.אמר לי אדם שמתעסק איתם שנים, הם פותחים לפי ביקוש... מה שיעביר אליהם לקוחות מנטפרי יפתח, כל השאר ללא הגיון.
-
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
עוד באג (אני חושב שמייצג) של אתרוג, זה שאם ישנו סרטון ביוטיוב שחסום בגלל שהוא ודאי לא טוב,
במידה והוא כבר פתוח בדפדפן אז הוא ממשיך להיטען עד לסוף הסרטון, ולא זו בלבד אלא גם כל הסרטונים שיש בערוץ פתוחים בלחיצה עליהם למרות שכולם חסומים בקישור הישיר שלהם...תוקן כבר ממזמן...
-
@Sara-Rivka כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
כמו כן אם החיבור לאתרוג הוא דרך סוכן תוכנת הסינון עולה 35 לחודש
נכון.
אנא תקן זאת בטבלהולמי שמעונין--- צור קשר ב0548404041 -
@פראירי כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
@שאול-208 כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
עוד באג (אני חושב שמייצג) של אתרוג, זה שאם ישנו סרטון ביוטיוב שחסום בגלל שהוא ודאי לא טוב,
במידה והוא כבר פתוח בדפדפן אז הוא ממשיך להיטען עד לסוף הסרטון, ולא זו בלבד אלא גם כל הסרטונים שיש בערוץ פתוחים בלחיצה עליהם למרות שכולם חסומים בקישור הישיר שלהם...תוקן כבר ממזמן...
נכון לאתמול לא...
-
@simon כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
@simon מסכים עם כל מילה חוץ מ... שאתרוג כן פותחים ערוץ שלם.
במשפט אחד אתרוג יותר פתוח באופן כללי למי שצריך את זה אוניברסיטה פתוחה ויקיפדיה AI ועוד. אבל הסינון מאד מאד לא מקצועי לטוב ולרעלא נכון!
אתה מוזמן לבקש פתיחה של ערוץ יוטיוב ותראה שהרובוט יכתוב לך שלא ניתן לפתוח ערוץ ביוטיוב, רק וידאו ספציפי, וגם כשתגיש ערעור תקבל את אותה תשובה, ויש מספיק ערוצים חסומים באתרוג, מבחינתם ערוץ שיעורי תורה וערוץ של תיקוני רכבים שווה, פותחים רק וידאו וידאו בנפרד.אמר לי אדם שמתעסק איתם שנים, הם פותחים לפי ביקוש... מה שיעביר אליהם לקוחות מנטפרי יפתח, כל השאר ללא הגיון.
פשוט לא נכון! אדם פרטי אולי לא יכול לבקש שיפתחו ערוץ. הם לא יבדקו את כל הסרטונים. אבל לי אישית יש ערוץ שעל פי הצהרה בקשתי שיהיה פתוח באופן גורף וזה אכן כך. פתוח באתרוג.
-
הויכוחים האלו ועוד רק מדגישים את מה שכולם פה טענו לגבי שרות הלקוחות שלהם
ההרגשה הכללית היא שאתה אף פעם לא יכול לסמוך על מילה של נציג@יוסי-שווארץ
אנא תקן את זה
זה מידע מטעה ולא נכון.
א"א לכתוב אני כותב מההרגשה שלי של שימוש של חודש ולקרוא לכותרת "שיתוף".