מדריך | איך להסיר את ה wifi באנדרואיד 13 (ג'לי סטאר)
-
@מתושלח-הבבלי כתב במדריך | איך להסיר את ה wifi באנדרואיד 13 (ג'לי סטאר):
אם זה נכון זה מייתר את הצורך למחוק את הוויפיי
לא רק זה, זה תהליך יותר חוקי וגם מחזק את ההגנה כי גם אם מחקת את הוויפי ניתן לגשת לרשת דרך הסים והבלוטוס וכאן זה משבית את הכל
נ.ב כותב המדריך כאן לא פירט יותר מידי אז לכל מי שמנסה ולא מצליח לערוך או שלא מצליח לשמור את הקובץ hosts יכול לפנות אלי בפרטי כי לרוב זה דורש הרשאות עריכה גבוהות (אני בכוונה לא אומר כאן כי ההדרכה בפרטי זה רק למי שרוצה לחסום ולא לפתוח) -
@איש-אמת כתב במדריך | איך להסיר את ה wifi באנדרואיד 13 (ג'לי סטאר):
(אני בכוונה לא אומר כאן כי ההדרכה בפרטי זה רק למי שרוצה לחסום ולא לפתוח)
אני חושב שאנחנו אומרים את הדרך לחסום, מי שפורץ זה בעיה שלו
אגב, כמובן שזה שווה רק אם אח"כ אתה מבטל אתה הרוט אחרת בכל רגע תוכל לפתוח@איש-אמת כתב במדריך | איך להסיר את ה wifi באנדרואיד 13 (ג'לי סטאר):
לא רק זה, זה תהליך יותר חוקי וגם מחזק את ההגנה כי גם אם מחקת את הוויפי ניתן לגשת לרשת דרך הסים והבלוטוס וכאן זה משבית את הכל
אתה יודע שזה עובד?
-
@מישהו12 כתב במדריך | איך להסיר את ה wifi באנדרואיד 13 (ג'לי סטאר):
זה תהליך יותר חוקי
מה הכוונה? במה זה יותר חוקי?
הסרת וויפי זה פגיעה מסויימת ברכיבים במכשיר
כך אתה פשוט חוסם כל הוסט בלי לפגוע ברכיבי מכשיר -
@מתושלח-הבבלי זה לא קשור לחוקי...
-
@מישהו12 כתב במדריך | איך להסיר את ה wifi באנדרואיד 13 (ג'לי סטאר):
@מתושלח-הבבלי זה לא קשור לחוקי...
טוב אז יותר נקי
פחות מסוכן
יותר קל
אפשרי בכל מכשיר שהוא ללא קשר לגרסת האנדרואיד -
@מישהו12 טוב נו.. עד שאני שומר על החוק פעם אחת אתה טוען לי שזה לא חוק?!
תכלס באמת התכוונתי שזה תהליך יותר בטוח, לפי קוד האתי של אנדרואיד, פחות סיכויים לשיבוש, בקיצור חוקי...@מתושלח-הבבלי כתב במדריך | איך להסיר את ה wifi באנדרואיד 13 (ג'לי סטאר):
אתה יודע שזה עובד?
ספציפית מה שהוא כתב לא ניסיתי, בזמנו היה ל @מישהו12 בפורום שלו מדריך לרשימה לבנה בקובץ הזה, אני לא הצלחתי...
אני מכיר רק רשימה שחורה... או iptab... שגם אותו עדיין לא הצלחתי לערוך לרשימה לבנה אלא רק למחוק -
@מישהו12 חוקי - תיקני אפשר לפתוח דיון חדש בפורום למילון
לרשימה לבנה בקובץ הזה, אני לא הצלחתי...
אני מכיר רק רשימה שחורה... או iptab... שגם אותו עדיין לא הצלחתי לערוך לרשימה לבנה אלא רק למחוקאפשר פירוט?
-
-
@mefateach רשימה שחורה אתה בטח מכיר, מכניסים את כל הכתובות דומיין ואז מפנים אותם ל ip של המכשיר או אפילו לדף האין כניסה של אחד הסינונים
לגבי ה iptab... אני מתכוון לחומת אש של המכשיר ששם אפשר לחסום את כל הכתובות חוץ ממה שנצרך או לחסום רק כמה בודדים, אני לא הצלחתי לערוך את זה ומה גם שלא כ״כ ניסיתי אלא פשוט מחקתי את זה וזה חסם הכל, אני מאמין שאם תשב על זה תבין די מהר איך זה עובד במיוחד שזה קובץ שברשמי אמורים לערוך (עם adb)
אגב לא זוכר מי כתב על זה מדריך לפני חצי שנה, שנה