בקשת מידע | מה בפועל קיידרואיד עושה?
-
תגובה: שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
כמה שאלות על קיידרואיד- מה הוא חוסם בפועל רק wifi ( אני צריך את זה בעיקר לספרים/סרטונים/ושמע)
2)האם הוא תקע לאנשים את המכשירים (ואם כן מה הוא לא תוקע) - האם בכל זאת אפשר לבחור אפליקציות ספציפיות שיאשר לי שהם אם wifi
- האם משתנה הנראות של המכשיר
( למה יצא לי שני 2)
- מה הוא חוסם בפועל רק wifi ( אני צריך את זה בעיקר לספרים/סרטונים/ושמע)
-
@הצדיק האם קראת את כל הפוסט הראשון לפני ששאלת?
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
- מה האפליקצייה חוסמת ?
חיבור לרשת לאפליקציות שאינן מאושרות
איפוס של מכשיר
הגדרות VPN
מצב בטוח
אפשרויות מפתחים
אפשרות ריבוי משתמשים
נקודה חמה
שינוי שעון
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
א) תבחרו מסלול מתוך ה-3 הזמינים :
כשר → כל חיבור לרשת חסום
נייוט בלבד → ישנן חיבור רק לאפליקציית וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל
נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימייל - מה האפליקצייה חוסמת ?
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | מה בפועל קיידרואיד עושה?:
נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימייל
נו אז יש wifi
אם אני לא לוחץ על זה אז יש אפשרות של עוד אפליקציות? -
@הצדיק כתב בבקשת מידע | מה בפועל קיידרואיד עושה?:
אם אני לא לוחץ על זה אז יש אפשרות של עוד אפליקציות?
כתבתי:
א) תבחרו מסלול מתוך ה-3 הזמינים :
כשר → כל חיבור לרשת חסום
נייוט בלבד → ישנן חיבור רק לאפליקציית וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל
נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימיילזה מה שאפשרי נכון להיום. אתה לא יכול לבחור שיהיה אינטרנט מעבר לזה
-
חסימה היא רשימה לבנה של אפליקציות שלהן יהיה אינטרנט ולכל דבר אחר לא, היא תחסום אותו דבר אינטרנט דרך סים
אז מה שאין לו wifi אני יוכל להתקין למשל וורד
-
@הצדיק בגדול לא משתנה הנראות, יש כמה אפשרויות אופציונליות - השבתת אפליקציות, חותמת מים, השבתה של הפעלת הכפתור של הוויפי (הוא עדיין יופיע אבל לא יעבוד)
לא מכיר שתקע, ובכל מקרה @לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:-לאלו שלא רוצים לחסום את המכשיר הרמטית : תמיד תוכלו להוריד את החסימה מהמכשיר עם הסיסמה שהגדרתם בהתחלה.
-לאלו שרוצים לחסום את המכשיר בצורה הרמטית : ישנן אפשרות כזאת אחרי שהגדרתם את החסימה, פשוט תכנסו להגדרות ותפעילו לפי ההוראות, חשוב לציין שלא מומלץ להפעיל את זה ישר אחרי ההתקנה, אלא מומלץ יותר לבדוק כמה ימים שהכל עובד תקין כמה ימים ואח"כ לחסום הרמטית למי שרוצה, זה גם הסיבה שלא נתתי לחסום את המכשיר הרמטית בהגדרה ראשונה.לחסום הרמטית = בלי אפשרות הסרה עם סיסמה
-
יש אולי רשימה מסודרת של מה שזולל ומה שלא
https://mitmachim.top/post/903338
אני עכשיו רואה דרך שלא יזללול
https://mitmachim.top/post/903338 -
אבל למשל לשנות את השפה של הוורד לעברית שזה מוריד שפה מהאינטרנט (לפחות ככה זה היה פעם אחרונה שבדקתי), לא תוכל
ואם אני מוריד לפני שאני מתקין את החסימה?
-
@הצדיק כתב בבקשת מידע | מה בפועל קיידרואיד עושה?:
אבל למשל לשנות את השפה של הוורד לעברית שזה מוריד שפה מהאינטרנט (לפחות ככה זה היה פעם אחרונה שבדקתי), לא תוכל
ואם אני מוריד לפני שאני מתקין את החסימה?
יעבוד.