בירור | טאבלט רק עם ווצאפ
-
@מוישיי-24 הבנתי מנטפרי שאין להם אפשרות לווצאפ על טאבלט, רק על מחשב
-
@מרדכי-הלוי חבל דיברת איתם ?
-
@מוישיי-24 כן. למה?
-
@מרדכי-הלוי למה אתה שואל סתם כי חבל כי נטפרי זה סינון טוב
-
@מוישיי-24 לא הבנתי.
בגלל שזה סינון טוב לכן רציתי אותם ושאלתי. -
@מרדכי-הלוי היום יש מחשב טבלט שזה כמו מחשב מסך מגע
וגם כמו טבלט אבל זה החלטה שלך -
@מוישיי-24 איזה מחשב?
כמה זה עולה?
ונטפרי יאשרו את זה? -
@מרדכי-הלוי ברור שים לב זה מחשב לכל דבר ועיניין עם ויינדוס והכול רק שהוא גם מסך מגע אני ינסה למצוא קישור לדוגמא תנסה גם אתה
ואז אתה צריך להסביר לנטפרי שאתה צריך ווסצאפ לצורך העבודה והם יסבירו לך מה עושים -
@מוישיי-24 יש לי כרגע על המחשב, אבל אני צריך משהו יותר קטן שיהיה נח לקחת את זה בדרך. ואני לא רוצה סמרטפון.
-
@מוישיי-24 כתבתי בגוגל ''מחשב טבלט שזה כמו מחשב מסך מגע
זה יצא לי את זה
זה רק דוגמא אפשר לראות בתמונות שזה כמו מחשב רגיל
https://he.aliexpress.com/item/1005003818163634.html?src=google&pdp_npi=4%40dis!ILS!429.02!215.48!!!!!%40!12000034977388082!ppc!!!&src=google&albch=shopping&acnt=494-037-6276&isdl=y&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&aff_platform=google&aff_short_key=UneMJZVf&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=he1005003818163634&ds_e_product_merchant_id=107682321&ds_e_product_country=IL&ds_e_product_language=iw&ds_e_product_channel=online&ds_e_product_store_id=&ds_url_v=2&albcp=19374052534&albag=&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA19e8BhCVARIsALpFMgGbHG4-cweZsuOcYf42igs8kjraleNR2wLedvRP8CW5VTOR1mFqZRMaAt4uEALw_wcB&gatewayAdapt=glo2isr -
מה שנטפרי מאשרים אם מאשרים זה רק ווצאפ בדפדפן (ווב) ולא באפליקציה, מסתמא זה יעבוד גם בטאבלט דרך הדפדפן
הבעיה שהפתרון שלהם לא מספיק יציב לדעתי, לפעמים הם לא מספיקים לעדכן את הגרסה שלהם לאפליקציה (צריך להתחבר באפליקציה כדי שיעבוד הווב) ואז אין ווצאפ כמה ימים -
@מוישיי-24 מה הבדל בין המחשב לטאבלט? למה הם יאשרו את זה. כי זה נראה מחשב, או שזה באמת משהו שונה?
-
@מרדכי-הלוי כתב בבירור | טאבלט רק עם ווצאפ:
@מוישיי-24 מה הבדל בין המחשב לטאבלט? למה הם יאשרו את זה. כי זה נראה מחשב, או שזה באמת משהו שונה?
אין הבדל באמת
-
@צדיק-תמים א"כ הם לא יאשרו לי. כי הם מאשרים רק על המחשב.
-
@מרדכי-הלוי תשאל אותם
-
@מרדכי-הלוי הם מאשרים רק דרך הדפדפן (גם זה לא לכל אחד)
דפדפן יש גם בטאבלט -
@צדיק-תמים הם אמרו לי שאין להם אפשרות לווצאפ על טאבלט
-
@מרדכי-הלוי כתב בבירור | טאבלט רק עם ווצאפ:
על טאבלט
תשאל על המחשב מגע תאורתית לא אמורה להיות להם בעיה עם זה ואם יאשרו לך זכית