כונן וירטואלי שאני לא מצליח להיפטר ממנו גם לא ע"י 'הוצא'
-
בבינה"ז של פסח התקינו לי על המחשב תכנה של סרטי הנשים [מה שהיה מטעמם באיזה תשלום כלשהו] שיצרה כונן DVD וירטואלי על המחשב ועכשיו אני לא מצליח לבטל אותה בשום דרך לא ע"י הוצא ולא בשום צורה שהיא - כבר מחקתי את כל קבצי המערכת של התכנה ועשיתי חיפוש עם תכנת חיפוש ומחקתי מעוד מקומות אבל עדיין זה תקוע לי כמו איזה קוץ בפנים,
אשמח לשמוע אם למישהו יש איזה רעיון מה לעשות כדי להיפטר מזה [חוץ מהתקנת מערכת חדשה וכו' כי אין לי כח לזה עכשיו]
בתודה מראש -
@MERS אמר בכונן וירטואלי שאני לא מצליח להיפטר ממנו גם לא ע"י 'הוצא':
בבינה"ז של פסח התקינו לי על המחשב תכנה של סרטי הנשים [מה שהיה מטעמם באיזה תשלום כלשהו] שיצרה כונן DVD וירטואלי על המחשב ועכשיו אני לא מצליח לבטל אותה בשום דרך לא ע"י הוצא ולא בשום צורה שהיא - כבר מחקתי את כל קבצי המערכת של התכנה ועשיתי חיפוש עם תכנת חיפוש ומחקתי מעוד מקומות אבל עדיין זה תקוע לי כמו איזה קוץ בפנים,
אשמח לשמוע אם למישהו יש איזה רעיון מה לעשות כדי להיפטר מזה [חוץ מהתקנת מערכת חדשה וכו' כי אין לי כח לזה עכשיו]
בתודה מראשניסית פה?
מנהל התקנים
להסיר או להפוך ללא זמין
-
@ישראל-0 אמר בכונן וירטואלי שאני לא מצליח להיפטר ממנו גם לא ע"י 'הוצא':
@MERS אמר בכונן וירטואלי שאני לא מצליח להיפטר ממנו גם לא ע"י 'הוצא':
בתודה מראשניסית פה?
מנהל התקנים
להסיר או להפוך ללא זמין
עבד לי מצויין יישר כח גדול