נמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים
-
מיקרוסופט שחררה לאחרונה תוכנה לשחזור קבצים שעשויה להועיל אם מחקת בטעות קובץ חשוב מהתקני האחסון השונים. התוכנה החדשה של מיקרוסופט נקראת Windows File Recovery והיא למעשה כלי שורת פקודה שניתן להתקין דרך חנות האפליקציות של מיקרוסופט. היא מציעה אפשרויות שחזור מתקדמות התומכות במגוון סוגי קבצים (תמונות, מסמכים, קטעי וידאו ועוד) ומערכות קבצים שונות (NTFS, FAT, …
מיקרוסופט שחררה לאחרונה תוכנה לשחזור קבצים שעשויה להועיל אם מחקת בטעות קובץ חשוב מהתקני האחסון השונים. התוכנה החדשה של מיקרוסופט נקראת Windows File Recovery והיא למעשה כלי שורת פקודה שניתן להתקין דרך חנות האפליקציות של מיקרוסופט.
היא מציעה אפשרויות שחזור מתקדמות התומכות במגוון סוגי קבצים (תמונות, מסמכים, קטעי וידאו ועוד) ומערכות קבצים שונות (NTFS, FAT, exFAT, ו-ReFS), אך היא מכוונת בעיקר למשתמשים מתקדמים ומנהלי מערכות בגלל שהיא מגיעה ללא ממשק משתמש.
ישנם שלושה מצבי שימוש שבהם ניתן להשתמש כדי לשחזר קבצים – Default, Segment, ו-Signature.
מיקרוסופט ממליצה להשתמש במצב ברירת מחדל (Default) למערכת קבצים מסוג NTFS (כונני HDD\SSD, כוננים קשיחים חיצוניים, כונני פלאש בנפח 4GB ומעלה) אם הקובץ שאתם מבקשים לחפש נמחק לאחרונה. אם הקובץ נמחק לפני זמן מה או אם אתם משתמשים בתוכנה לאחר פירמוט או על דיסק פגום, עליכם לנסות תחילה את מצב המקטע (Segment) ואחריו את מצב החתימה (Signature). עבור סוגי הקבצים הנתמכים במערכות הקבצים FAT, exFAT ו-ReFS (כרטיסי זיכרון וכונני פלאש בנפח קטן מ-4GB), מומלץ להשתמש במצב חתימה (Signature). לפרטים נוספים על הצירופים האפשריים והאפשרויות הזמינות עברו לדף בקישור הבא.
טיפ: אם ברצונכם להגדיל את הסיכוי לשחזור קובץ, צמצמו או הימנעו משימוש במחשב בזמן שחזור הקבצים. מערכת ההפעלה מסמנת את השטח שנמצא בשימוש של קבצים מחוקים כשטח פנוי, שימוש במחשב יכול ליצור קבצים חדשים יותר שיכולים להשתמש בשטח פנוי זה.
בשביל להשתמש בתוכנה החדשה אתם חייבים להשתמש בוינדוס 10 גרסה 19041 ומעלה והיא זמינה להורדה בחינם מחנות האפליקציות של מיקרוסופט. שימו לב, התוכנה אינה תומכת בשחזור קבצים בענן.קרדיט pcinfo.
מחכים למישהו שיוריד משם לטובת כל המסוננים.
אולי בחנות של @zvizvi .
בכ"א בשורה גדולה...
קישור לחנות מייקרוסופט. -
פוסט זה נמחק!
-
הנה קבצי האפליקציה מאתר https://store.rg-adguard.net/
-
@A0533057932 אמר בנמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים:
הנה קבצי האפליקציה מאתר https://store.rg-adguard.net/
איזה מהם?
-
@שלמה-ווייס תבדוק מה עובד לך על המכשיר
כל אחד זה למעבד שונה -
@יאנג-בוי אמר בנמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים:
נמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים
אסתפק בלומר שמכיון שהתוכנה הזאת עובדת כפקודות הוא כבר מתכון לצרות
-
@משחזר-מידע צודק, ונ"ל שלא שמת לב לקישור ההדרכה שם.
יש שם הוראות די מפורטות.
@יאנג-בוי אמר בנמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים:לפרטים נוספים על הצירופים האפשריים והאפשרויות הזמינות עברו לדף בקישור הבא.
אבל מי כמייקרוסופט ידעו בדיוק איפה הם קברו את קובץ הוורד של הקונטרס שעבדתי עליו בחצי שנה האחרונה?
-
@משחזר-מידע אבל הוא עובד טוב למי שיודע לתפעל אותו?
-
@יאנג-בוי אמר בנמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים:
יש שם הוראות די מפורטות.
מי שעוקב כאן קצת אחרי השרשורים יודע שכשזה מגיע לפקודות וסקריפטים אתה יכול לפעמים להסביר עשרים פעם עם הסברים יותר ממפורטים ובכל זאת לא הבינו אותך
עד שפשוט נמאס ומכין את הקובץ\פקודות\סקריפט, מעלה לכאן וכל מה שנותר לעשות זה דבל קליק עליו@יאנג-בוי אמר בנמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים:
אבל מי כמייקרוסופט ידעו בדיוק איפה הם קברו את קובץ הוורד של הקונטרס שעבדתי עליו בחצי שנה האחרונה?
נראה לי שיש עוד אנשים חוץ ממיקרוסופט שידעו למצא לך את הקובץ שלך
-
@זמני-זמני-זמני אמר בנמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים:
אבל הוא עובד טוב למי שיודע לתפעל אותו?
אין לי מושג
לא בדקתי
ולא נראה לי שאבדוק אי פעם -
@משחזר-מידע אמר בנמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים:
נראה לי שיש עוד אנשים חוץ ממיקרוסופט שידעו למצא לך את הקובץ שלך
גם לי נראה משום מה....
ואתה צודק, אבל למי שיש כן חוש טכני זה יחסוך לו ולך זמן...
-
@דורש1 אמר בנמחקו לכם קבצים? מיקרוסופט שחררה תוכנה חדשה לשחזור קבצים:
אפשר להעלות שוב?
זה גם למחשב או רק אפליקציה?קרדיט תתן למי שעלה למעלה לא לי
זה למחשב זה אפלקציה של וינדוס