בירור | בלוטוס לQ7
-
@טשיקאוור-ניוז איפה אפשר לעדכן בחינם בב"ב?
קניתי אותו ממש היום ולא בא לי להוציא עוד כסף סתם.. -
@שלומפר כתב בבירור | בלוטוס לQ7:
מבקש עזרה מניסיון בלבד..
לפלאפון Q7 (גירסה V07)
לא ברור כ"כ מה הגירסה של הבלוטוס בQ7
לי המכר טען שזה לא ברור
אני מחפש אוזניות בלוטוס שיעבדו טוב בשתי האוזניות
אשמח לעזרתכם!!כבר כתבתי כאן הרבה על המכשיר ועל בעיות הבלוטוס שלו.
אחרי נסיון של המון אוזניות, בכולם לא שמעו אותי טוב, והיה תקלות בהתחברות, בפרט אם בטעות חיברת את האוזניות למכשיר נוסף, חוץ מאנקר ליבריטי 4Nc ששומעים אותי מעולה, הם מתחברות מיד ללא תקלות התחברות, אבל בשיחות הווליום יחסית נמוך, ומידי פעם בעיות קליטה בקו, יתכן שזה בגלל באגים בגרסא V9, כי המכשיר לא מגיב לשינוי הווליום דרך האוזניות.
הנגן עובד בסדר בווליום בסדר חוץ מהבאג של שינוי ווליום דרך האוזניות. -
@טשיקאוור-ניוז
א. תודה
ב. זה שלח אותי לפוסט ה400 בלי להבין מה קורה ולמה זה אמור להיות כ"כ מסובך
ג. בתור אחד די בור ועם הארץ בכל הנושא הטכנולוגי אני מחפש משהו שאני יכול להתקין בצורה חלקה ולא דרך המחשב
ד. אני בטוח שיש כאלה שיש להם גירסה V07 ויש להם בלוטוס והם מסתדרים נהדר, ואשמח לשמוע איזה דגם אוזניות הם משתמשים -
@טשיקאוור-ניוז תודה רבה
עדיין אני ישמח לשמוע עוד דעות.. -
@שלומפר כתב בבירור | בלוטוס לQ7:
@simon
א. תודה
ב. לפי מה שקצת חיטטתי האוזניות שהצעת הם מאוד יקרות, אני מחפש משהו באזור ה150 ש"ח גגרכשתי אותם ב220 ₪ בערך.
הלוואי ותמצא יותר זולות שיעבדו לך טוב, כבר בדקתי כל כך הרבה סוגים שאני מתחרט שלא רכשתי מהתחלה את האוזניות הללו.
הייתי עם לנובו, New Bee, שיאומי, fineblue, ועוד רשימה ארוכה, חלקם של אוזניות סיניות בלי מותג, כולם רכשתי לפי המלצות והתאכזבתי.
שיהיה לך בהצלחה. -
@אלי-ויל כתב בבירור | בלוטוס לQ7:
@simon אם נשארו אצלך סוגי האוזניות האחרים מעניין לבדוק האם הם השתפרו בV9
אין לי כעת סבלנות לבדיקות, זה גורם לי להרבה תסכול כשאנשים לא שומעים אותך או אתה אותם, ואתה צריך לנתק את השיחה בבושת פנים, או שצריך לכבות ולהפעיל את הטלפון מחדש, או שהוא סתם קורס באמצע שיחה, או שאתה סתם ממתין בסבלנות למכשיר שיתחבר לאוזניות והוא לא מוצא אותם או שהוא רק כאילו מחובר, חבל על הזמן והסבלנות שלי...