עזרה | FAMILY LINK לא עובד לי בשיאומי F22 PRO
-
@TripleU אחלה - תודה רבה!
תוכל לשים קישור למדירך או פוסט הכי טוב שמסביר איך לצרוב הטלפון וממה לזהר? אני מהנדס תכנה עם ניסיון בצריבת חומרות שונות אבל לא שיחקתי עם אנדרויד הרבה. מוכן ללמוד ואשמח להפנייה לחומר וכלים הנדרשים. אני מאוד מעריך את העזרה ועיצה. -
@TripleU שלום ושוב תודה. הצלחתי לצרוב מספר 9 שהמלצת וה-Family Link עובד ב"ה. אשמח לקצת עזרה עם ה-SN_Writer. ה-SP_Flash כנראה איפס לי את ה-IMEI1 ו-Bar code. ניסיתי לצרוב את ה-IMEI שוב לפי הסרטון הסבר אבל שהתהליך הסתיים עדיין אין IMEI ואי אפשר להוציא או לקבל שיחות.
ב-SN_Writer צריך לשים משהו מיוחד ב-System Config?
אין לי קבצי MDDB ו-APDB. צריך אותם ואם כן איפה אפשר להשיג?
כן גיביתי את הכל לפני ה-SP_Flash עם mtkclient אבל אני לא רואה 2 קבצים אלו.
תודה על עזרה!
בברכה,
עזרא -
@TripleU כתב בעזרה | FAMILY LINK לא עובד לי בשיאומי F22 PRO:
איזה מספר שאתה רוצה.
הכוונה לשים ב-barcode איזה מספר שאני רוצה? אם כן אני מבין שהספק סלולר לא משתמש בו. הגיוני כי השיחות ומסרונות עובדות בלי. מספיק IMEI.
הסיבה למה שעבד הוא משום שבפעם שני היה הגדרות tee פועל בהגדרות של sn write...
נכון?הממממ שאלה טובה. אני לא חושב כי בוידאו הסינים אומרים לכבות tee ולדעתי עשיתי גם בפעם השנייה. חשבתי אולי כי בפעם הראשנה לקח לי יותר זמן לכבות ולחבר את הטלפון
♂️ יש לי לוג של שני המקרים אבל לאחר שזה עבד לא ניסיתי לדבאג מרוב שמחה 🤪 זה פעם ראשנה שאני צורב סלולר מאז שעבדתי במוטורולה לפני 20+ שנה אז לקח לי קצת זמן לגרום להכל לעבוד.
הבן שלי מאוד מאושר שהטלפון עובד וזה בזכותך ששיתפת את ה-ROMs ועזרה. שוב תודה!
אם זה מעניין לאנשים איך להתקין mtkclient בווינדוז אני יכול בהזדמנות להסביר. זה גם לקח זמן אבל היה לי חשוב לגבות לפני צריבה ולא רציתי ללמוד כל נושא ה- scatter file …