בעיה | בעיה בקבלת קוד לטלפון מנטפרי
-
@שאול-208 כתב בבעיה | בעיה בקבלת קוד לטלפון מנטפרי:
יורשה לי להאיר משהו?
@כ-ק
נמצא בפורום זמן משמעותי יותר ממך וכמו כן המוניטין שלו גבוה משמעותית משלך,
מה שגורם לי להניח שהוא יודע את כללי הפורום, לפחות כמוך...
ברור שאתה צודק בבקשה של "נא לסמן כנפתר"
אבל, זו לא הדרך והצורה להתנהג כאילו אתה @ צוות פיקוח שמורה למשתמש לעשות משהו,
כאילו, שאני אבין, אתה מסתובב בפורום ומחפש על מה להעיר? נו באמת...אסביר את עצמי, אני כמשתמש בפורום רואה לפעמים נושא שכרגע לא נוגע לי עצמי אך אולי יהיה לי את הידע לעזור למבקש הפיתרון ולכן אני נכנס לנושא גם אם הוא מוגדר ב"בעיה" בעלמא ולא כ"שאלה" ואני משער שיש עוד הרבה כאלה, ולכן אני מעוניין שאחד שכבר מצא עצה לבעיה שלו שיסמן כשאלה ואז כנושא שנפתר כדי שאני ושכיוצא בי לא נפתח את הנושא סתם וזה בדיוק התשובה למה ש- @כ-ק כתב בבעיה | בעיה בקבלת קוד לטלפון מנטפרי:
אך אם לא סימנת אותה כשאלה וגם היא אינה מופיע ברשימת הנושאים שלא נפתרו, אז למה לסמנה כנפתר ?
וכן למה שהוא כתב:
שוב, אם היא לא סומנה אף פעם כשאלה שצריך לפתור אותה אז למה אנשים צריכים לדעת שהיא נפתרה ?
ולכן מה שיש לו יותר מוניטין אינו סיבה לא לכתוב את מה שכתבתי כי אינני מתכוון מפני חוקי הפורום כלל ולכן אינני כצוות פיקוח אלא כמבקש בקשה הוגנת בעלמא כמו שכתבת בעצמך:
ברור שאתה צודק בבקשה של "נא לסמן כנפתר"
מקווה שהייתי מספיק ברור
-
@פלמנמוני אני לא הולך להיכנס לוויכוח, אך אם מנהלי הפורום לא עשו שיוכלו לסמן כל נושא כנפתר, לא נראה לי שמחובתי לסמן את הנושא כשאלה ואחר כך לסמן כנפתר, (תוכל לכתוב זאת בהצעת ייעול שישנו את זה)
כרגע הפורום מוגדר שיש 2 אזורים נפרדים 1) פוסטים אחרונים 2) נושאים שלא נפתרו, כך שלאנשים כמוך שרוצים לעזור וקשה לך להיכנס לנושאים שיכול להיות שנפתרו כנראה שמתאים לך יותר להיכנס לאזור של 'נושאים שלא נפתרו', למה הפורום בנוי כך ? לא יודע, אך אני משתדל להיצמד לככלים הנהוגים כאן. -
@כ-ק כתב בבעיה | בעיה בקבלת קוד לטלפון מנטפרי:
לא נראה לי שמחובתי לסמן את הנושא כשאלה ואחר כך לסמן כנפתר
מישהו חייב אותך? בקשו ממך בקשה תמימה, אתה באמת לא חייב למלאות אותה...
כך שלאנשים כמוך שרוצים לעזור וקשה לך להיכנס לנושאים שיכול להיות שנפתרו כנראה שמתאים לך יותר להיכנס לאזור של 'נושאים שלא נפתרו'
אבל מה נעשה שרוב האנשים הרוצים עזרה לא מסמנים כשאלה אלא בבעיה/באג/בקשת מידע/בירור/בקשה/בקשת מידע וכל שם אחר שימצאו???...
אך אני משתדל להיצמד לככלים הנהוגים כאן.
לא ידעתי שיש כלל שנושא שלא סומן כשאלה אין לסמנו כנפתר...
עכ"פ שיהיה לך ערב טוב... -
חלאס!
די...וויכוחים שלא מועילים לאף אחד - בפרטי!
@צוות-פיקוח