מהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?
-
@yosi44 אמר במהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?:
לא קראתי הכל אבל יש כזה דבר וינדוס 10 לייט אולי יתאים
מבדיקה ראשונית זה לא ממייקרוסופט - לקחו את ווינדוס 10 ופתחו אותו מחדש שזה יהיה יותר קל מי כן עשה את זה? ומה רמת האבטחה אם כן?
-
@זמני-זמני-זמני EDGE המותקן עם וינדוס?
-
@TipTop אמר במהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?:
@yosi44 אמר במהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?:
לא קראתי הכל אבל יש כזה דבר וינדוס 10 לייט אולי יתאים
מבדיקה ראשונית זה לא ממייקרוסופט - לקחו את ווינדוס 10 ופתחו אותו מחדש שזה יהיה יותר קל מי כן עשה את זה? ומה רמת האבטחה אם כן?
לא נראה לי גם שיש לו תמכה מלאה בעברית, וכנראה בעוד תוכנות יהיה בעיות עם הוינדוס הזה [לפי מה שקראתי, הבנתי שהוינודס הזה תומך רק בתוכנות מסויימות, אולי אני טועה]
-
@אלי-TZA אמר במהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?:
@TipTop אמר במהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?:
EasyBCD
אם אתה משתמש במערכות של מיקרוסופט אין בזה צורך, ההתקנה השניה של הוינדוס מתקינה אוטו' windows boot manager.
גם אצלי יש שני מערכות ווינדוס על אותו כונן במחיצות נפרדות ובהפעלה המחשב שואל אותי איזה מהם להפעיל
-
@שלמה-ווייס @MERS @ITAMAR25 @A0533057932 @33men זהו התקנתי וזה לא קרה, דרך התוכנה הנ"ל הגדרתי בתפריט אתחול של וינדוס והסתדר,
עכשיו בנוגע למערכות הפעלה: וינדוס 7 זורם חלק כמעט לא מרגישים שהמחשב חלש, מעלה תוכנות בקלות וסייר קבצים נפתח גם מהר.
וינדוס 10 בעייתי אני לא אומר אפשר 'להסתדר' אבל אתה לא יודע איפוא יפתיע אותך שפתאום המחשב נתקע. (כנראה מידי הרבה פעולות ברקע ויתכן שהמעבד בדרגה הזאת של AMD לא יכול להתמודד, יתכן שמעבד מאותו דרגה של INTEL כן היה מצליח יותר)וינדוס 7 עובד מצויין! - גם מתקין דרייברים אמנם לא הכל אבל מה שחסר אפשר להתקין לבד זה לא נורא. הרבה הרבה יותר שווה מוינדוס 10 במחשב כזה!