מהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?
-
במחשב היה וינדוס 7 HOME שדרגתי לוינדוס 10 וזה עובד ממש לאט בעיקר בדפדפן-גלישה אז זה ממש נורא, אני יודע שלמרות שוינדוס 10 אמורה להיות יותר קלה ונוחה בהשוואה למערכות אחרות (הכוונה עכשיו דווקא למייקרוסופט) במחשב זה (אחרי החלפה לדיסק קשיח SSD) ממש חלש,האם יש דרך שוינדוס והדפדפן "יותאמו" למחשב כזה חלש, בעידן של יום גם מערכות חדשות אמורים לעבוד די מהר לתוכנות פשוטות ודפדפן, בכדי שתבינו במה מדובר הנה צילומי מסך:
-
@TipTop אמר במהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?:
במחשב היה וינדוס 7 HOME שדרגתי לוינדוס 10 וזה עובד ממש לאט בעיקר בדפדפן-גלישה אז זה ממש נורא, אני יודע שלמרות שוינדוס 10 אמורה להיות יותר קלה ונוחה בהשוואה למערכות אחרות (הכוונה עכשיו דווקא למייקרוסופט) במחשב זה (אחרי החלפה לדיסק קשיח SSD) ממש חלש,האם יש דרך שוינדוס והדפדפן "יותאמו" למחשב כזה חלש, בעידן של יום גם מערכות חדשות אמורים לעבוד די מהר לתוכנות פשוטות ודפדפן, בכדי שתבינו במה מדובר הנה צילומי מסך:
כמה GB המחשב?
-
@A0533057932 זה לא עוזר משמועתי
-
-
-
-
@TipTop אמר במהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?:
@בנצי-20 מעניין לדעת, איך. אל אם אני כבר שאלתי האם יתכן גם שדיסק קשיח SSD לא עובד טוב יחד עם מעבד שכזה? ז"א שהמאזן בין המעבד לSSD לא עובד נכון בהרצת המעכרת/תוכנות/דפדפן? ולכן אולי כבר עדיף כשאני כבר מחזיר אותו לוינדוס 7, להחליף לדיסק קשיח רגיל?
לא רואה בזה היגיון.
-
@MERS אמר במהי מערכת הפעלה מומלצת למחשב חלש? להוציא תפוקה ומהירות המקסימלית?:
@בנצי-20 אתה בטוח בעניין?- פעם איזה טכנאי שהיה מסדר לי תקלות [כשהייתי צעיר לפני שלמדתי להסתדר לבד בשיטת התהייה והניסוי] טען לי שהפרו אוכל הרבה יותר משאבים מההום
וככה @TipTop עצמו טען שםמנסיון של הרבה שנים...