בקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה
- 
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 אימולטור? הוא לא יזהה את הרשת - וWSA אני לא רוצה להתקין @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 אימולטור? הוא לא יזהה את הרשת - וWSA אני לא רוצה להתקין איזה רשת? 
- 
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 אימולטור? הוא לא יזהה את הרשת - וWSA אני לא רוצה להתקין איזה רשת? @שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 אימולטור? הוא לא יזהה את הרשת - וWSA אני לא רוצה להתקין איזה רשת? חיבור אלחוטי למצלמה - כרגע הכרטיס לא מצלם והמחשב לא מזהה כלום לא בלוטוס ולא WIFI 
- 
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 אימולטור? הוא לא יזהה את הרשת - וWSA אני לא רוצה להתקין איזה רשת? חיבור אלחוטי למצלמה - כרגע הכרטיס לא מצלם והמחשב לא מזהה כלום לא בלוטוס ולא WIFI 
- 
@DANIEL-4 אין איזו אפליקציה שהם מספקים עם זה? 
 או אפילו איזה ברקוד, תעלה לכאן ונוריד לך את האפליקציה@שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 אין איזו אפליקציה שהם מספקים עם זה? 
 או אפילו איזה ברקוד, תעלה לכאן ונוריד לך את האפליקציהזה הקישור 
 https://ipc-public.baseussecurity.com/doc/doc/download/index.html
 [כבר שלחתי בקשה לנטפרי - אבל עדיין אין תגובה].תודה רבה! 
- 
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 אין איזו אפליקציה שהם מספקים עם זה? 
 או אפילו איזה ברקוד, תעלה לכאן ונוריד לך את האפליקציהזה הקישור 
 https://ipc-public.baseussecurity.com/doc/doc/download/index.html
 [כבר שלחתי בקשה לנטפרי - אבל עדיין אין תגובה].תודה רבה! 
- 
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 זה מיועד במקרה רק למכשירי אפל? אייפון/מק? 
 ככה זה עם תרגום אצלי שיזהרו להם.... 
 אני עדיין לא רואה את התמונה....
 אין שם שוב דבר למחשב?
 [או אפי' אנדרואיד]תודה רבה!! 
- 
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 זה מיועד במקרה רק למכשירי אפל? אייפון/מק? 
 ככה זה עם תרגום אצלי שיזהרו להם.... 
 אני עדיין לא רואה את התמונה....
 אין שם שוב דבר למחשב?
 [או אפי' אנדרואיד]תודה רבה!! 
- 
@DANIEL-4 אין סיכוי שאין להם לאנדרואיד, 
 חפש בקישור שוב או שלח את הקישור המקורי שקנית ממנו@שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 אין סיכוי שאין להם לאנדרואיד, 
 חפש בקישור שוב או שלח את הקישור המקורי שקנית ממנוזה הקישור שממנו קניתי 
 https://he.aliexpress.com/item/1005007284717216.htmlתודה רבה! 
- 
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 אין סיכוי שאין להם לאנדרואיד, 
 חפש בקישור שוב או שלח את הקישור המקורי שקנית ממנוזה הקישור שממנו קניתי 
 https://he.aliexpress.com/item/1005007284717216.htmlתודה רבה! 
- 
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 מצאתי כבר באפליקציה, מוריד ומעלה לך. אין עליך!! ובכללי - אתה מה האימולטור הכי קל והכי קצר להפעלה/נטרול? @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: ובכללי - אתה מה האימולטור הכי קל והכי קצר להפעלה/נטרול? לא מתחייב שזה הכי קל, (תרתי משמע...) 
 אבל אני כתבתי מדריך שאפילו קשי הבנה הכי גדולים לא יכולים להסתבך איתו על התקנת אימולטור נוקס,
 ובנוסף ניתן להתקין תעודת אבטחה של נטפרי/אתרוג וזה יעבוד
 עיין כאןנ.ב. אני עדיין מוריד - איטי לי האינטרנט כעת משום מה 
- 
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: ובכללי - אתה מה האימולטור הכי קל והכי קצר להפעלה/נטרול? לא מתחייב שזה הכי קל, (תרתי משמע...) 
 אבל אני כתבתי מדריך שאפילו קשי הבנה הכי גדולים לא יכולים להסתבך איתו על התקנת אימולטור נוקס,
 עיין כאןנ.ב. אני עדיין מוריד - איטי לי האינטרנט כעת משום מה @שאול-208 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | עזרה בחיבור מצלמת אבטחה: ובכללי - אתה מה האימולטור הכי קל והכי קצר להפעלה/נטרול? לא מתחייב שזה הכי קל, (תרתי משמע...) 
 עיין כאןנ.ב. אני עדיין מוריד - איטי לי האינטרנט כעת משום מה תודה רבה!!! 
 [א"א לתת יותר מ-6 לייקים ביום לניק אחד....].