המלצה | נמצא פתרון זמני למשתמשי קיידרואיד במסלול הכשר להפסקת צריכת הסוללה המופרזת
-
תגובה: שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
גם לכם מפריע שהסוללה נגמרת מהר מהצפוי?
נמצא הפתרון איך קיידרואיד יפסיק לזלול לכם סוללה !!!אז איך עושים את זה ?
-
הגדירו סימן מים,
-
הכנסו להגדרות המכשיר, ותשללו מקיידרואיד את ההרשאה להציג מעל אפליקציות אחרות.
-
הכנסו לקיידרואיד.
האפליקציה נתקעת ? מצוין ! כעת קיידרואיד יפסיק לפעול ברקע ולזלול לכם סוללה
והכי חשוב - המכשיר ישאר חסום כרגיל.חסרונות:
-
סימן המים לא יעבוד.
-
מדי פעם תקפוץ לכם התראה ש"קיידרואיד הפסיקה" (אין צורך להתייחס)
אתם רוצים לבטל את זה? פשוט תנו לקיידרואיד חזרה את ההרשאה להציג מעל אפליקציות אחרות והכנסו לקיידרואיד.
(תודה ל @לא-מתייאש על החסימה, מחכים לגירסא הרשמית!
קרדיט ל @שאול-208 ול @הרשוש על העזרה) -
-
-
@צוציק כתב בהמלצה | נמצא פתרון זמני למשתמשי קיידרואיד במסלול הכשר להפסקת צריכת הסוללה המופרזת:
נמצא הפתרון איך קיידרואיד יפסיק לזלול לכם סוללה !!!**
- כדאי להדגיש שזה יחסום לכם את כל האינטרנט, (גם אם אתם במסלול וויז או מייל) משום שה-vpn קורס
- כמו ש-@לא-מתייאש זה קורה רק במכשירים סיניים מוזרים (נגנים, שיאומי חצי טאצ׳ ושאר ירקות) שהמעבד לא מחולק לליבות יעילות וביצועים
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | נמצא פתרון זמני למשתמשי קיידרואיד במסלול הכשר להפסקת צריכת הסוללה המופרזת:
ושאר ירקות
האם הגלי סטאר מכונה ככה?
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | נמצא פתרון זמני למשתמשי קיידרואיד במסלול הכשר להפסקת צריכת הסוללה המופרזת:
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | נמצא פתרון זמני למשתמשי קיידרואיד במסלול הכשר להפסקת צריכת הסוללה המופרזת:
ושאר ירקות
האם הגלי סטאר מכונה ככה?
לפי הנאמר פה, לא
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | נמצא פתרון זמני למשתמשי קיידרואיד במסלול הכשר להפסקת צריכת הסוללה המופרזת:
ושאר ירקות
האם הגלי סטאר מכונה ככה?
לפי הנאמר פה, לא
אבל גם בו נזללה הסוללה כמו אחרי יום כיפור/ט' באב
-
כדאי להדגיש שזה יחסום לכם את כל האינטרנט, (גם אם אתם במסלול וויז או מייל) משום שה-vpn קורס
אז הטיפ שימושי גם למי שיש לו מסלול ניווט וצריך את הוויז פה שם, לא באופן שוטף נון-סטופ..
-
@MAD כתב בהמלצה | נמצא פתרון זמני למשתמשי קיידרואיד במסלול הכשר להפסקת צריכת הסוללה המופרזת:
בג'לי סטאר ככה הוא זולל הרבה יותר בטריה כי הוא כל הזמן מנסה לפתוח אותו
לא נראה לי
אני משתמש בפיתרון הזה כבר תקופה ארוכה וזה משמעותי חוסך בסוללה!או שאולי זה אכן זולל סוללה אבל הרבה פחות ממתי שאני לא עושה את זה -
@MAD טוב.. אז הפעלתי את הפטנט הנפלא וראה זה פלא.
בהגדרות / סוללה / נתוני סוללה.. קיידרואיד הפסיק לקבל אחוזי שימוש בסוללה.
אתמול היה על 5 שעות ו-7 דקות שימוש.. ומאז שהפעלתי הנ"ל.. הפסיק לצרוך סוללה..נעשה בדיקה מעמיקה יותר כשנטעין את הסוללה על 100 %