התקנת ווינדוס 10 למחשב ווינדוס 7 סטרטר
-
@אלעזר-חיים מעולה
עכשיו זה יקח לו זמן
אני מקווה שאתה לא זקוק למחשב הזה עד הבוקר
ושאין לך עליו תוכנות שאין איך להשיג אותם היום -
@A0533057932 אמר בהתקנת ווינדוס 10 למחשב ווינדוס 7 סטרטר:
@אלעזר-חיים מעולה
עכשיו זה יקח לו זמן
אני מקווה שאתה לא זקוק למחשב הזה עד הבוקר
ושאין לך עליו תוכנות שאין איך להשיג אותם היוםלא. תודה רבה לך !
תזכה למצוות! -
אני רוצה לתת לך לייקים אך אין לי 10 מוניטין, אז בכל אופן תודה רבה לך על העזרה הגדולה. ממש עזרת לי !
-
תודה רבה ל@תקום על העזרה והסיוע בכדי שאוכל לפרגן לאחרים. יה"ר שתמשיך לעזור ולסייע ולשמח לבבות בני אדם כל הימים, אכי"ר.
ותודה רבה שוב ל@A0533057932 שהעביר את הקובץ הנצרך ועזר לנו בתהליך. יישר כח!
-
@A0533057932 סודר בסייעתא דישמיא
-
תודה רבה ל@ITAMAR25 על העזרה והסיוע בכדי שאוכל לפרגן לאחרים. יה"ר שתמשיך לעזור ולסייע ולשמח לבבות בני אדם כל הימים, אכי"ר.
-
@אלעזר-חיים דרך אגב שאתה מתייג וכותב ל@אלעזר-חיים תעשה רוח לאחר האות ל שיהיה ככה ל @אלעזר-חיים מכיון שאם אין רוח זה לא מתייג
-
טוב. תודה רבה
-
@A0533057932 את המחשב הזה כדאי לשדרג? (הוא נורא איטי)
באופן כללי לפי מה קובעים את זה?
-
לא מומלץ, זו מערכת כבדה מאוד. היום התקנתי אותה והיא תוקעת את המחשב, רציתי להחזיר אותה לוינדוס 7 רגיל (היה לי 7 סטרטר).
אל תתקין את זה כלל! -
@אלעזר-חיים אם אתה בכל זאת מתעקש להישאר בוינדוס 10 תחליף דיסק קשיח ל SSD, זה ישפיע מאוד על ביצועי המחשב.
נ.ב. במחשב כזה סדר העדיפויות שלי הן כך:
א. וינדוס 7 עם SSD.
ב. וינדוס 10 עם SSD.
ג. וינדוס 7 בלי SSD.
האופציה הרביעית (וינדוס 10 בלי SSD אינה אופציה, וכמו שכבר כתבת) -
לא. אני עכשיו ברגעים אלו חוזר לוינדוס 7 רגיל
-
אי מבקש מכל הכותבים הנכבדים להשתתף בסקר שערכתי פעם על הנושא הזה בדיוק. לתועלת הציבור שיידע האם כדאי להתקין וינדוס 10 על מחשב חלש שאינו SSD
קישור https://mitmachim.top/topic/7051/סקר-מערכת-הפעלה-למחשב-עם-כונן-שאינו-ssd-ועם-4-ג-ב-ראם-או-פחות/16 -
@אלעזר-חיים אמר בהתקנת ווינדוס 10 למחשב ווינדוס 7 סטרטר:
לא מומלץ, זו מערכת כבדה מאוד. היום התקנתי אותה והיא תוקעת את המחשב, רציתי להחזיר אותה לוינדוס 7 רגיל (היה לי 7 סטרטר).
אל תתקין את זה כלל!רק כעת אני רואה את השרשור הזה וחבל, הכותבים הנכבדים לעיל רצו לעזור לך לבצע את מה שביקשת אבל כמו שראית בעצמך מופרך להתקין על מחשב כזה וינ 10. למעשה יש לי כזה מחשב שהגיע עם וינ 7 סטרטר וכדי שיעבוד יותר מהר "שדרגתי" אותו לוינ XP שעושה את העבודה מצויין. יש לו חסרונות כמובן אבל למחשבים חלשים הוא הכי מהיר.
-
@איפכא-מסתברא אמר בהתקנת ווינדוס 10 למחשב ווינדוס 7 סטרטר:
@A0533057932 את המחשב הזה כדאי לשדרג? (הוא נורא איטי)
באופן כללי לפי מה קובעים את זה?
המעבד שלך עוד יותר חלש משל @אלעזר-חיים, כמו שכתבתי אם מתאים לך וינ XP תתקין ותקבל מהירות יותר טובה. רק תוודא מראש שיש למחשב הזה דרייברים ל-XP.
-
@אלעזר-חיים יש לך כאן
-
תודה רבה!
-
@אלי-TZA @A0533057932 ושל זה? (אני צריך ל 64 סיביות כי תוכנות מסוימות שאני רוצה לא מותאמות ל32)
אם צריך גם את זה:
-
@איפכא-מסתברא חובה להכפיל RAM ולהתקין SSD
האם כדאי ווינדוס 10 או 7 זה שאלה אחרת
אני הייתי שם 10 נקי לגמרי