בירור | האם יש דרך לקבל רשימה של פסוקים מהתנ"ך לפי רשימה של מקורות
-
הצלחתי במקסימום להגיע דרך נקדנית ללשונות הפסוקים דרך בחירת חלק מהמילים של הפסוק (זו גם אופציה שתקדם אותי למרות שלא הזכרתי בהודעה הראשונה), עם אפשרות לעבור אוטומטית לפסוק הבא ולבחור אוטומטית את האופציה "פסוק שלם" ולייבא אותו מהאקסס של נקדנית.
אני מחפש פתרון לגבי מה שכל פעם שיש פסוק לא תואם יש הודעה קופצת שצריך לאשר ואז צריך אדם שיטפל בתוכנה בזמן שהיא רצה כדי לאשר אותה בכל פעם. -
@נוכחות כתב בבירור | האם יש דרך לקבל רשימה של פסוקים מהתנ"ך לפי רשימה של מקורות:
בחירת חלק מהמילים של הפסוק
אם אתה רוצה בצורה אוטומטית לגמרי, אני לא יודע, אבל לאופיס יהודי בנקדת ישנה אופציה של חיפוש פסוקים, זה עובד ממש נפלא אבל צריך להיות צמוד איתו.
@נוכחות כתב בבירור | האם יש דרך לקבל רשימה של פסוקים מהתנ"ך לפי רשימה של מקורות:
אני מחפש פתרון לגבי מה שכל פעם שיש פסוק לא תואם יש הודעה קופצת שצריך לאשר ואז צריך אדם שיטפל בתוכנה בזמן שהיא רצה כדי לאשר אותה בכל פעם.
לכאורה בשביל זה הפתרון הוא נקדת של אופיס יהודי!
יש אפשרות של חודש נסיון. -
@דאנציג ידוע לך אם יש שם אפשרות נקד את כל הפסוקים במסמך אוטומטית עם פסוק מלא או מקור או שהאוטומט עובד רק על הגדרות מסויימות?
כמו כן - האם יש אפשרות שמה שהוא מנקד יהיה בטקסט שונה או עם קידוד לפני ואחרי (אולי אפשר להגבר על זה באמצעות עקוב אחר שינויים השאלה אם יש דרך מובנית קלה). -
אם יש לי רשימה של 10,000 מקורות מהתנ"ך
ישעיה יב ג
יהושע כב א
שמות ד י
וכו' וכו'
יש דרך כל שהיא לקבל את כל המקורות המלאים בהרצה?@נוכחות כתב בבירור | האם יש דרך לקבל רשימה של פסוקים מהתנ"ך לפי רשימה של מקורות:
הצלחתי במקסימום להגיע דרך נקדנית ללשונות הפסוקים דרך בחירת חלק מהמילים של הפסוק (זו גם אופציה שתקדם אותי למרות שלא הזכרתי בהודעה הראשונה), עם אפשרות לעבור אוטומטית לפסוק הבא ולבחור אוטומטית את האופציה "פסוק שלם" ולייבא אותו מהאקסס של נקדנית.
אני מחפש פתרון לגבי מה שכל פעם שיש פסוק לא תואם יש הודעה קופצת שצריך לאשר ואז צריך אדם שיטפל בתוכנה בזמן שהיא רצה כדי לאשר אותה בכל פעם.@נוכחות כתב בבירור | האם יש דרך לקבל רשימה של פסוקים מהתנ"ך לפי רשימה של מקורות:
כמו כן - האם יש אפשרות שמה שהוא מנקד יהיה בטקסט שונה או עם קידוד לפני ואחרי (אולי אפשר להגבר על זה באמצעות עקוב אחר שינויים השאלה אם יש דרך מובנית קלה).
@נוכחות תמקד אותנו....
בהתחלה כתבת שיש לך רשימת מקורות....
אח"כ אני מבין שיש לך חלק מהפסוק ואין לך את המקורות...
ואח"כ משתמע מדבריך שאתה רוצה לנקד את הפסוק אצלך במסמך ולהוסיף סימן לפני ואחרי....תוכל לעשות לנו סדר מה יש לך ומה אין לך ומה חסר לך שלב אחר שלב ככה יהיה אפשר יותר לעזור לך בצורה פשוטה...
ואם יש לך כמה שאלות למה שלא תפתח נושא חדש... -
אני משער שהוא מתכוון לפתח יישום שיסייע לעריכת טקסט שיש בו ציון מקורות מן הכתובים [מעין מה שקיים בדיקטה, ומעין התוכנה של 'נקדת']:
- שיזהה ציוני מקורות ויצטט את לשון הכתוב [ברצף, במוסגר או בהערה].
- שיזהה מובאות של לשונות הכתובים ויציין להם את המקור [בסוגריים או בהערה].
- שתהיה אפשרות להגדרות עיצובים, כגון שיקבע גופן מסויים ללשונות הכתובים [ולציון המקורות], שיסמן את תחילת הציטוט וסופו בגרשיים וכד'. [מעין מה שמובנה באפשרויות בבר אילן, למשל].
@נוכחות
אם כן - הלוואי יצליח חפץ ה' בידך, ותזכה אותנו בכלי השימושי הזה. -
@איש-שלו כתב בבירור | האם יש דרך לקבל רשימה של פסוקים מהתנ"ך לפי רשימה של מקורות:
אני משער שהוא מתכוון לפתח יישום שיסייע לעריכת טקסט שיש בו ציון מקורות מן הכתובים [מעין מה שקיים בדיקטה, ומעין התוכנה של 'נקדת']:
- שיזהה ציוני מקורות ויצטט את לשון הכתוב [ברצף, במוסגר או בהערה].
- שיזהה מובאות של לשונות הכתובים ויציין להם את המקור [בסוגריים או בהערה].
- שתהיה אפשרות להגדרות עיצובים, כגון שיקבע גופן מסויים ללשונות הכתובים [ולציון המקורות], שיסמן את תחילת הציטוט וסופו בגרשיים וכד'. [מעין מה שמובנה באפשרויות בבר אילן, למשל].
@נוכחות
אם כן - הלוואי יצליח חפץ ה' בידך, ותזכה אותנו בכלי השימושי הזה.אין לי בעיה עם מה שהוא עושה אבל א"א לפתוח נושא אני רוצה לכתוב תוכנה.... פורום זה עשה זאת בעצמך, וכשיש לך בעיה תכתוב בצורה ברורה מה הבעיה שנתקלת בה באופן ספציפי, ונשמח להיות חלק בזה.
-
@אוריי כתב בבירור | האם יש דרך לקבל רשימה של פסוקים מהתנ"ך לפי רשימה של מקורות:
@איש-שלו כתב בבירור | האם יש דרך לקבל רשימה של פסוקים מהתנ"ך לפי רשימה של מקורות:
אני משער שהוא מתכוון לפתח יישום שיסייע לעריכת טקסט שיש בו ציון מקורות מן הכתובים...
והשיב @אוריי
אין לי בעיה עם מה שהוא עושה אבל א"א לפתוח נושא אני רוצה לכתוב תוכנה....
תכתוב בצורה ברורה מה הבעיה שנתקלת בה באופן ספציפי, ונשמח להיות חלק בזה.כמדומני שזה מה שהוא עשה.
העלה שאלות פרטיות מתוך התכנית הכללית שלו. -
יש לי מסמך שכולל בתוכו לשונות של פסוקים עם המקורות שלהם, אני צריך להפוך אותם לפסוקים שלמים, אפשר דרך המקורות ואפשר דרך תפיסת המילים של הפסוק הקיימים במסמך.
שני הדרכים מבורכים, הראשון מדוייק יותר, והשני אוטומטי יותר (כי בחיפוש לפי מקורות צריך לעשות הרבה החלפות לפני כן). -
ומה עם הרעיון שלי ?
שיזהה ציוני מקורות ויצטט את לשון הכתוב [ברצף, במוסגר או בהערה].
שיזהה מובאות של לשונות הכתובים ויציין להם את המקור [בסוגריים או בהערה].
שתהיה אפשרות להגדרות עיצובים, כגון שיקבע גופן מסויים ללשונות הכתובים [ולציון המקורות], שיסמן את תחילת הציטוט וסופו בגרשיים וכד'. [מעין מה שמובנה באפשרויות בבר אילן, למשל].
@נוכחות
אם כן - הלוואי יצליח חפץ ה' בידך, ותזכה אותנו בכלי השימושי הזה. -
ומה עם הרעיון שלי ?אני משער שהוא מתכוון לפתח יישום שיסייע לעריכת טקסט שיש בו ציון מקורות מן הכתובים [מעין מה שקיים בדיקטה, ומעין התוכנה של 'נקדת']:
שיזהה ציוני מקורות ויצטט את לשון הכתוב [ברצף, במוסגר או בהערה].
שיזהה מובאות של לשונות הכתובים ויציין להם את המקור [בסוגריים או בהערה].
שתהיה אפשרות להגדרות עיצובים, כגון שיקבע גופן מסויים ללשונות הכתובים [ולציון המקורות], שיסמן את תחילת הציטוט וסופו בגרשיים וכד'. [מעין מה שמובנה באפשרויות בבר אילן, למשל].
@נוכחות
אם כן - הלוואי יצליח חפץ ה' בידך, ותזכה אותנו בכלי השימושי הזה.הרעיון הוא מבורך, לעשות אותו אני מחפש פתרון, יש בשוק כמה פתרונות לפסוק אחד בכל פעם.
מבחינתי אחד מהפתרונות למשהו אוטומטי יספיק.