בירור | אפליקציות שעון חכם!
-
@אריאלל כתב בבירור | אפליקציות שעון חכם!:
@יואל-אברהם כתוב משהו על שגיאת אבטחה בחיבור, אולי קשור לחסימה באינטרנט.
אני על נטפרי.
אולי צריך להוריד איזה תעודה שלהם? -
@יואל-אברהם פחות מבין בזה, אבל הגיוני שהאפליקציה חסומה לאינטרנט וצריך לבקש מהם לאשר אותה.
-
@יואל-אברהם פחות מבין בזה, אבל הגיוני שהאפליקציה חסומה לאינטרנט וצריך לבקש מהם לאשר אותה.
ממי?
-
@יואל-אברהם מנטפרי
-
@יואל-אברהם מנטפרי
מה לעשות להגיש בקשה שיתנו לי להשתמש באפליקציה דרך נטפרי?
-
@יואל-אברהם דבר ראשון תבדוק אם בכלל יש לך תעודת אבטחה מותקנת במכשיר, ואם גם אחר כך לא עובד לך תפנה ותצרף את האפליקציה בתקווה שיאשרו לך.
ציטוט מתוך האתר שלהם: מושגים למתחילים
הקדמה: סינון נטפרי, מבחינת מערכת ההפעלה והאפליקציות, הוא בעצם מישהו מסתורי שקורא את תעבורת הרשת, ולכן האפליקציות מסרבות לעבוד כי החיבור לא פרטי.
פתרון: להתקין תעודת אבטחה שבעצם מצהירה "כן, אני מרשה לנטפרי לראות כל מה שאני עושה"[1].
בעיה: באנדרואיד 7 ומעלה, רוב האפליקציות לא סומכות על תעודות שהמשתמש מתקין, רק על התעודות שמובנות במערכת מהיצרן. מתחת אנדרואיד 7 אין את הבעיה הזאת, וצריך פשוט להתקין תעודה רגילה וזהו.
פתרון חלקי א: להתקין תעודה רגילה (ראה התקנת התעודה), אך רק דפדפן ועוד קצת אפליקציות יעבדו. חלק מהאפליקציות אפשר לערוך ידנית דרך מחשב עם מעט ידע טכני - ראו פתרון ג'.
פתרון חלקי ב: לעשות root ולהחדיר את התעודה של נטפרי כאילו שהיא מובנית במערכת, אבל זה הליך מורכב טכנית. ראה פירוט יותר למטה.
פתרון חלקי ג: לערוך את האפליקציה ולשנות את ברירת המחדל של "אל תסמוך על תעודות של המשתמש" ל"תסמוך". חיסרון - זה לא אפשרי תמיד, לדוגמה אפליקציות של גוגל לא ניתן לערוך, ומורכב מעט טכנית.
פתרון ד - לטאבלטים בלבד: אפליקציית וויפרי לאנדרואיד מכילה חנות עם אפליקציות שכבר ערוכות, וכן מעקף מיוחד לאפליקציית Gmail שלא ניתן לערוך אותה. חיסרון - אי אפשר להתקין על סמארטפונים. ההתקנה חינם, אך לא ניתנת להסרה לצמיתות, גם לא בתשלום.
-
@יואל-אברהם שמת באבטחה את התעודה? א"כ תנסה סתם לכתוב משהו
-
לא הבנתי מה לעשות?
-
כתבתי יואלי אז הוא כותב לי יואלי הותקן זה בסדר?
-
@יואל-אברהם תכלס' זה עובד עכשיו? איזה אנדרואיד המכשיר?
-
@יואל-אברהם תכלס' זה עובד עכשיו? איזה אנדרואיד המכשיר?
לא עובד אנדראויד 8.1
-
@יואל-אברהם אני חושב לפי השגיאה שהאפליקציה לא סומכת על האישור של נטפרי ותצטרך או להתקין אותו במערכת עם רוט או לערוך את האפליקציה ולהכניס את התעודה
אם תעלה לי את האפליקציה + התעודה אני אוכל לנסות לעשות את זה -
-