בירור | אפליקציות שעון חכם!
-
@יואל-אברהם יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה!!
-
@יואל-אברהם אולי זה בעיה של החסימה?
-
@יואל-אברהם מישהו בבקשה יכול לעשות אתי חסד ולעזור לי תודה רבה!!!!!!
-
@יואל-אברהם מותר להקפיץ נושא אחרי שבוע.
-
-
@יואל-אברהם אם היית מסתכל יותר טוב בחוקי הפורום היית יודע את זה בעצמך
מחוקי הפורום
הקפצת נושא לצורך תזכור - אסורה. אפילו במידה ושאלתם שאלה דחופה, כתיבת כל 5 דקות "דחוףףף" או "בבקשה", וכן תיוג משתמשים בנושא, זו פעולה חמורה, כן תוכלו להזכיר פעם בשבוע במידה ולא נעניתם, כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש. -
@יואל-אברהם כתוב משהו על שגיאת אבטחה בחיבור, אולי קשור לחסימה באינטרנט.
-
@אריאלל כתב בבירור | אפליקציות שעון חכם!:
@יואל-אברהם כתוב משהו על שגיאת אבטחה בחיבור, אולי קשור לחסימה באינטרנט.
אני על נטפרי.
אולי צריך להוריד איזה תעודה שלהם? -
@יואל-אברהם פחות מבין בזה, אבל הגיוני שהאפליקציה חסומה לאינטרנט וצריך לבקש מהם לאשר אותה.
-
@יואל-אברהם פחות מבין בזה, אבל הגיוני שהאפליקציה חסומה לאינטרנט וצריך לבקש מהם לאשר אותה.
ממי?
-
@יואל-אברהם מנטפרי
-
@יואל-אברהם מנטפרי
מה לעשות להגיש בקשה שיתנו לי להשתמש באפליקציה דרך נטפרי?
-
@יואל-אברהם דבר ראשון תבדוק אם בכלל יש לך תעודת אבטחה מותקנת במכשיר, ואם גם אחר כך לא עובד לך תפנה ותצרף את האפליקציה בתקווה שיאשרו לך.
ציטוט מתוך האתר שלהם: מושגים למתחילים
הקדמה: סינון נטפרי, מבחינת מערכת ההפעלה והאפליקציות, הוא בעצם מישהו מסתורי שקורא את תעבורת הרשת, ולכן האפליקציות מסרבות לעבוד כי החיבור לא פרטי.
פתרון: להתקין תעודת אבטחה שבעצם מצהירה "כן, אני מרשה לנטפרי לראות כל מה שאני עושה"[1].
בעיה: באנדרואיד 7 ומעלה, רוב האפליקציות לא סומכות על תעודות שהמשתמש מתקין, רק על התעודות שמובנות במערכת מהיצרן. מתחת אנדרואיד 7 אין את הבעיה הזאת, וצריך פשוט להתקין תעודה רגילה וזהו.
פתרון חלקי א: להתקין תעודה רגילה (ראה התקנת התעודה), אך רק דפדפן ועוד קצת אפליקציות יעבדו. חלק מהאפליקציות אפשר לערוך ידנית דרך מחשב עם מעט ידע טכני - ראו פתרון ג'.
פתרון חלקי ב: לעשות root ולהחדיר את התעודה של נטפרי כאילו שהיא מובנית במערכת, אבל זה הליך מורכב טכנית. ראה פירוט יותר למטה.
פתרון חלקי ג: לערוך את האפליקציה ולשנות את ברירת המחדל של "אל תסמוך על תעודות של המשתמש" ל"תסמוך". חיסרון - זה לא אפשרי תמיד, לדוגמה אפליקציות של גוגל לא ניתן לערוך, ומורכב מעט טכנית.
פתרון ד - לטאבלטים בלבד: אפליקציית וויפרי לאנדרואיד מכילה חנות עם אפליקציות שכבר ערוכות, וכן מעקף מיוחד לאפליקציית Gmail שלא ניתן לערוך אותה. חיסרון - אי אפשר להתקין על סמארטפונים. ההתקנה חינם, אך לא ניתנת להסרה לצמיתות, גם לא בתשלום.
-
@יואל-אברהם שמת באבטחה את התעודה? א"כ תנסה סתם לכתוב משהו
-
לא הבנתי מה לעשות?
-
כתבתי יואלי אז הוא כותב לי יואלי הותקן זה בסדר?
-
@יואל-אברהם תכלס' זה עובד עכשיו? איזה אנדרואיד המכשיר?
-
@יואל-אברהם תכלס' זה עובד עכשיו? איזה אנדרואיד המכשיר?
לא עובד אנדראויד 8.1