מידע | גיבוי הערות C2
-
לפי מה שהבנתי הערות לא מגובות בקובץ גיבוי. יש דרך נוחה לגבות אותם לכרטיס או למחשב חוץ מלשלוח אותם אחד אחד בבלוטוס?
תודה
@אלי-TZA אם תבחר בגיבוי גם בתוכן (לא בדיוק זוכר מה כתוב שם בכל אופן אם תסמן על הכל ווי)אז הכל יגבה לך
-
לפי מה שהבנתי הערות לא מגובות בקובץ גיבוי. יש דרך נוחה לגבות אותם לכרטיס או למחשב חוץ מלשלוח אותם אחד אחד בבלוטוס?
תודה
-
@פלורידה אמר במידע | גיבוי הערות C2:
חפש בפורום.
יש את זה בכונן התוכנות https://drive.google.com/file/d/1uGj4cpcLJOfsI8MP5IEd7nvtgPcLlcZg/view?usp=sharing
-
@אלי-TZA אם תבחר בגיבוי גם בתוכן (לא בדיוק זוכר מה כתוב שם בכל אופן אם תסמן על הכל ווי)אז הכל יגבה לך
@שלמה-ווייס אמר במידע | גיבוי הערות C2:
לא בדיוק זוכר מה כתוב שם בכל אופן אם תסמן על הכל ווי)אז הכל יגבה לך
בכדי שתיזכר מה רשום...

-
@שלמה-ווייס אמר במידע | גיבוי הערות C2:
לא בדיוק זוכר מה כתוב שם בכל אופן אם תסמן על הכל ווי)אז הכל יגבה לך
בכדי שתיזכר מה רשום...

@חברים לפני זה לא זכרתי ועכשיו אני לא יודע

עדיין ברור לי שאם תבחר בהכל אז זה יכלול הערות כי ראיתי גיבוי שהחזיר הערות -
@חברים לפני זה לא זכרתי ועכשיו אני לא יודע

עדיין ברור לי שאם תבחר בהכל אז זה יכלול הערות כי ראיתי גיבוי שהחזיר הערות@שלמה-ווייס אמר במידע | גיבוי הערות C2:
עדיין ברור לי שאם תבחר בהכל אז זה יכלול הערות כי ראיתי גיבוי שהחזיר הערות
גם אני מצטרף!!!
@yos, @אלי-TZA, @שלמה-ווייס, @chaimd.
עריכה: נכון להיום! (ט"ו כסלו תשפ"א).
ניסיתי אתמול לעשות גיבוי להערות ע"י סימון V ב- 'קובצי גלריה' (וכמו"כ ב- 'יישומים ומשחקים'). אבל, ללא הצלחה!
עד שסימנתי V על 'לוח שנה' (וכמובן, הורדתי את סימוני הV מהשניים האחרים - כאמור לעיל). וברוך השם - הצלחיתי לעשות גיבוי להערות שבC2.
לגבי המיקום הספציפי היכן לבחור כשרוצים לעשות גיבוי להערות:
מתברר שדברי @yos,
הם הנכונים!!! 
@yos אמר במידע | גיבוי הערות C2:
@chaimd נראה לי דווקא בלוח שנה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות