בירור | נטפרי | שחזור סיסמא באזור האישי
-
@פלמנמוני כתב בבירור | נטפרי | שחזור סיסמא באזור האישי:
על פלאפון שכבר מזמן לא פעיל, והייתי נכנס אליו דרך הסיסמא,
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | נטפרי | שחזור סיסמא באזור האישי:
אם הם לא מוכנים תצטרך לפתוח חשבון חדש בנטפרי..
זה החשבון שעליו הסינון
-
בכל אופן קודם כל תנסה לדבר עם נטפרי, אם הם מוכנים לאפס את הסיסמה באמצעות פרטי תשלום. סביר מאוד שכן
לא, הם לא מוכנים
-
למעשה מצאתי באחד המחשבים הישנים שלי שהוא מחובר שם לחשבון, השאלה אם יש אפשרות להעתיק איזה שהוא קובץ מתיקיית הדפדפן למחשב הרגיל שלי כדי שהוא גם יהיה מחובר אוטומטית (בפיירפוקס אני יודע שאפשר, השאלה בדפדפן גוגל)
תעשה שינוי סיסמא - ותיכנס אחתה למחשב הפעיל
-
@DANIEL-4 כתב בבירור | נטפרי | שחזור סיסמא באזור האישי:
למעשה מצאתי באחד המחשבים הישנים שלי שהוא מחובר שם לחשבון, השאלה אם יש אפשרות להעתיק איזה שהוא קובץ מתיקיית הדפדפן למחשב הרגיל שלי כדי שהוא גם יהיה מחובר אוטומטית (בפיירפוקס אני יודע שאפשר, השאלה בדפדפן גוגל)
זה דורש אימות בשיחה
@פלמנמוני אם אתה מחובר לחשבון תיכנס לכאן: https://netfree.link/app/#/user/payment ותנתק את הקו שלך מהחשבון, ואז תפתח חשבון חדש ועליו תשייך את הקו. לא תשלם כפול, לנטפרי יש מנגנון של חיוב יחסי -
זה דורש אימות בשיחה
@פלמנמוני אם אתה מחובר לחשבון תיכנס לכאן: https://netfree.link/app/#/user/payment ותנתק את הקו שלך מהחשבון, ואז תפתח חשבון חדש ועליו תשייך את הקו. לא תשלם כפול, לנטפרי יש מנגנון של חיוב יחסילא זוכר כבר איך זה עובד - אני מחובר כל הזמן....
[בקשר להעתקה של נתונים - תיאורטית זה אפשרי - הבעיה שזה ללמוד את המערכת בצורה יסודית שזה לא ריאלי - קבצי TEMP ולעמים גם REG וכו' וכו' וכו'] -
[בקשר להעתקה של נתונים - תיאורטית זה אפשרי - הבעיה שזה ללמוד את המערכת בצורה יסודית שזה לא ריאלי - קבצי TEMP ולעמים גם REG וכו' וכו' וכו']
נו אז אולי אחד המומחים פה יודע
מישהו יודע אולי את מי אפשר לתייג בעניין? -
[בקשר להעתקה של נתונים - תיאורטית זה אפשרי - הבעיה שזה ללמוד את המערכת בצורה יסודית שזה לא ריאלי - קבצי TEMP ולעמים גם REG וכו' וכו' וכו']
נו אז אולי אחד המומחים פה יודע
מישהו יודע אולי את מי אפשר לתייג בעניין?זה סרט מההפטרה.
אפשר אולי לשכפל מערכת ואז תעתיק כל מה שחשוב לך לחדשה - השאלה האם זה מצדיק לך את הישגעון - למה שלא תבטל את המנוי וכו' כמו שכתבו לך וכו'?