עזרה לגבי GPS
-
-
אלי TZAהשיב לbbn ב 11 בנוב׳ 2019, 13:45 נערך לאחרונה על ידי אלי TZA 11 בנוב׳ 2019, 13:47
@bbn מכשיר טוב אבל אני קונה מכשירים כאלה ביד2 ב50-100₪ ומתקין להם IGO ומפות לבד, השאלה כמה אתה יודע למצוא דברים כאלה ברשת..
רק שאלה: במחיר של 700₪ לא עדיף לקנות וויז בלבד ב400₪ ונשאר לך 300₪ לתשלום החודשי על הסים?
-
@אלי-TZA אמר בעזרה לגבי GPS:
רק שאלה: במחיר של 700₪ לא עדיף לקנות וויז בלבד ב400₪ ונשאר לך 300₪ לתשלום החודשי על הסים?
וכמה זה לחודש הSIM?
-
-
@bbn אתה מתכוון ל: iGO Primo Fun ? זאת גרסה מאוד טובה (כשהיא מעודכנת!) אמנם יש גרסה יותר חדשה בשם נקסטגן אך לא ראיתי שמוכרים אותה עם מכשירי ניווט אלא רק במערכות מולטימדיה לרכב (למרות שזה אמור להיות זהה)
כדאי באמת לוודא שהכל אצלך מעודכן.
-
@אלי-TZA אמר בעזרה לגבי GPS:
תכלס מבחינת תוכנת ניווט לתכנון מסלולים וכו' IGO מאוד מתקדמת והוויז לא מגרדת אותה.
מה יכול להיות יותר טוב מוויז?
-
@aiib אחרי שהשתמשתי בה שנים היה לי קשה להשתמש בוייז, הוויז עם ממשק מאוד דל (היום טיפה יותר טוב אבל עדיין) שמספיק בערך לנסיעה מנקודה לנקודה עם עצירה אחת וזהו. באייגו יש ממשק עם אפשרויות הגדרות תוספות וסטטיסטיקות נרחב מאוד שמאפשר גם למשתמש הפשוט לתכנן מסלולים מורכבים וארוכים. משתמש מתקדם יכול בנוסף להתאים את התוכנה לצרכיו ולהוסיף לה פונקציות בהתאם להעדפות שלו, להוסיף מקורות נתונים מגוונים, ועוד פונקציות שונות כמו יבוא ויצוא קבצים מ ולתוכנות מחשב שונות ועוד..
קשה לי להאמין שתוכל לעשות רבע מזה גם בוויז של עוד עשר שנים.. הוא פשוט לא מתוכנן לזה אלא לנהג שמתכנן יעד אחד קדימה ותו לא. במידה מסויימת הם הקריבו את הפונקציונליות לטובת פשטות השימוש גם לזקנה שמשתמשת פעם ראשונה.. -
@aiib אמר בעזרה לגבי GPS:
@אלי-TZA לא כ"כ הבנתי אבל בסדר...
אבל בטוח שמה שהוא אומר הוא צודק
בגלל שאני קניתי עכשיו מכשיר IGO ולא וויז :
21/36