עזרה לגבי GPS
-
@bbn אמר בעזרה לגבי GPS:
@שמואל אמר בעזרה לגבי GPS:
@bbn את מה שיש.
איפה?
מה איפה?
אמרת שיש תיקייות ושאלת אם תעתיק אותם.
התשובה היא שתנסה! -
שלום לכולם!
יש ברשותי מכשיר GPS מאוד ישן של חברת MIO וזה מכשיר של אורנג'ׁ מה שכבר היום נקרא פרנטר
עכשיו יש לו מפות מאוד ישנות ולא מעודכנות זה יכול להגיד לי פנה ימינה לתוך בניין מגורים..
יש מצב לעדכן דבר כזה או למשל להתקין לו IGO?
תודה מראש -
@bbn אפשר להתקין IGO פרוץ עם מפות חדשות.
קבצים לא תקבל ממני אבל אם תשיג אני ידריך אותך איך להתקין במכשיר.טיפ: בגלל שפרטנר שיחקו עם המכשיר הוא רגיש לשינויים ונהרס יחסית בקלות.
-
@bbn מכשיר טוב אבל אני קונה מכשירים כאלה ביד2 ב50-100₪ ומתקין להם IGO ומפות לבד, השאלה כמה אתה יודע למצוא דברים כאלה ברשת..
רק שאלה: במחיר של 700₪ לא עדיף לקנות וויז בלבד ב400₪ ונשאר לך 300₪ לתשלום החודשי על הסים?
-
@bbn מכשיר טוב אבל אני קונה מכשירים כאלה ביד2 ב50-100₪ ומתקין להם IGO ומפות לבד, השאלה כמה אתה יודע למצוא דברים כאלה ברשת..
רק שאלה: במחיר של 700₪ לא עדיף לקנות וויז בלבד ב400₪ ונשאר לך 300₪ לתשלום החודשי על הסים?
-
@אלי-TZA האמת אני יותר אוהב את הדרך המהירה והקלה
אם יש תקציב כמובן..
וגם הם אמרו לי שאני תמיד יכול לעדכן את המפות ללא תשלום.. -
@bbn מעניין עד כמה שידוע לי מקבלים עדכון אחד. איך מתבצע העדכון? אתה צריך לבוא לחנות? למשרדים של IGO בהרצליה? (זה בעיקרון הדרך הרשמית) הם שולחים לך באינטרנט?
-
@אלי-TZA אמר בעזרה לגבי GPS:
וכמה זה לחודש הSIM?
-
-
@אלי-TZA כן אבל אחרי שנה לאחד כמוני שלא צריך את את זה כל יום אלה מידי פעם השאלה אם לא חבל לשלם סתם כל חודש..
-
@bbn זה לא לשלם סתם אלא על ההתראות של וויז על פקקים שוטרים וכו'
תכלס מבחינת תוכנת ניווט לתכנון מסלולים וכו' IGO מאוד מתקדמת והוויז לא מגרדת אותה.
-
@bbn זה לא לשלם סתם אלא על ההתראות של וויז על פקקים שוטרים וכו'
תכלס מבחינת תוכנת ניווט לתכנון מסלולים וכו' IGO מאוד מתקדמת והוויז לא מגרדת אותה.
-
@אלי-TZA אמר בעזרה לגבי GPS:
מה יכול להיות יותר טוב מוויז?
@aiib אחרי שהשתמשתי בה שנים היה לי קשה להשתמש בוייז, הוויז עם ממשק מאוד דל (היום טיפה יותר טוב אבל עדיין) שמספיק בערך לנסיעה מנקודה לנקודה עם עצירה אחת וזהו. באייגו יש ממשק עם אפשרויות הגדרות תוספות וסטטיסטיקות נרחב מאוד שמאפשר גם למשתמש הפשוט לתכנן מסלולים מורכבים וארוכים. משתמש מתקדם יכול בנוסף להתאים את התוכנה לצרכיו ולהוסיף לה פונקציות בהתאם להעדפות שלו, להוסיף מקורות נתונים מגוונים, ועוד פונקציות שונות כמו יבוא ויצוא קבצים מ ולתוכנות מחשב שונות ועוד..
קשה לי להאמין שתוכל לעשות רבע מזה גם בוויז של עוד עשר שנים.. הוא פשוט לא מתוכנן לזה אלא לנהג שמתכנן יעד אחד קדימה ותו לא. במידה מסויימת הם הקריבו את הפונקציונליות לטובת פשטות השימוש גם לזקנה שמשתמשת פעם ראשונה.. -
@aiib אחרי שהשתמשתי בה שנים היה לי קשה להשתמש בוייז, הוויז עם ממשק מאוד דל (היום טיפה יותר טוב אבל עדיין) שמספיק בערך לנסיעה מנקודה לנקודה עם עצירה אחת וזהו. באייגו יש ממשק עם אפשרויות הגדרות תוספות וסטטיסטיקות נרחב מאוד שמאפשר גם למשתמש הפשוט לתכנן מסלולים מורכבים וארוכים. משתמש מתקדם יכול בנוסף להתאים את התוכנה לצרכיו ולהוסיף לה פונקציות בהתאם להעדפות שלו, להוסיף מקורות נתונים מגוונים, ועוד פונקציות שונות כמו יבוא ויצוא קבצים מ ולתוכנות מחשב שונות ועוד..
קשה לי להאמין שתוכל לעשות רבע מזה גם בוויז של עוד עשר שנים.. הוא פשוט לא מתוכנן לזה אלא לנהג שמתכנן יעד אחד קדימה ותו לא. במידה מסויימת הם הקריבו את הפונקציונליות לטובת פשטות השימוש גם לזקנה שמשתמשת פעם ראשונה..