בקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+
-
@דוד-טרייטל ,
כן, אתה ממש בכיוון,
הוצא את כל המערכת מהפלסטיקה. -
@יצחק-קוזניץ לפרק את כל הברגים, ואז תהיה לי גישה ללוח המקשים?
-
@דוד-טרייטל
מאחורי הלוח מקשים, -
פוסט זה נמחק!
-
@יצחק-קוזניץ כתב בבקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+:
ב. בטח שיש הבדל, וזה לא אותו פס ייצור. פתחת את הפלאפונים פעם ?,
פתחתי את שניהם - ובדיוק אותו הדבר
-
@יצחק-קוזניץ כתב בבקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+:
@יאיר-דניאלושם אתה רואה את ההבדל - איפה שאתה לא זז. (במדבקות של היצרן עצמו, בכיתוב, במדבקות הפנימיות מעל המגעים וכו')
-
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+:
איך אגיע למאחורה של המקשים?
האם עליי לפרק את הברגים? או אולי להפריד בין כל מקש וכך לנקותטוב מכיוון שיש פה כמה שדיברו לא כ"כ בהבנה אני יסביר
הבעיות של המקשים נוצרים בגלל שהדבק של החיבור שבין הטלפון למקשים(אני לא זוכר איך קוראים לחלק הזה) הוא דבוק בצורה מאוד חזקה ואפשר לאומר שרוב מוחץ של הבעיות במקשים (מעל 95%) זה בחלק הזה ובכלל לא במקשים עצמם
ולכן לפעמים זה יכול להואיל עם תפתח את הטלפון ותנקה את האזור של החיבורים (לפעמים זה נוצר מעומס לכלוך באזור המגעים )
שים לב להוציא בזהירות רבה את הסוללה כיוון שזה דבוק מאוד חזק לחלק הזה וזה נקרע די בקלות
ולכן אין כ"כ מה לבדוק את המקשים עצמם על פי רוב זה לא יעזור (חוץ ממקרים נדירים יחסית)
וכן מה ש @מישהו12 כתב שיש לו מגן ספר זה לא כ"כ משנה כיון שזה קורה בדרך כלל מעוצמת הנפילות ולא מעצם הפגיעה במכשירואם כל זה לי יש טלפון כזה כבר כמה שנים והמקשים עובדים מצוין
-
-
@3157686 כתב בבקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+:
שים לב להוציא בזהירות רבה את הסוללה כיוון שזה דבוק מאוד חזק לחלק הזה וזה נקרע די בקלות
"פלט"בלע"ז...
תזהרו עם זה מאוד מאוד!!! ההוצאה של הבטריה יכולה לקרוע לכם את הפלט של הלוח מקשים (הבטריה מודבקת אליו בדבק דו"צ), ואז הפתרון היחיד הוא להחליף פלט בעלות של 100 ש"ח במקומות הזולים... -