בקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+
-
@יצחק-קוזניץ כתב בבקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+:
הרעיון הוא להוציא את גופו של המכשיר מהפלסטיקה,
מה צריך כדי להתחיל? סכין או מברג?
והאם מוציאים את המקשים מהפלסטיקה? או שחייב לפתוח את גוף המכשיר?
תודה רבה על המידע!ואגב, לא המילטון, ולדעתי המילטון בחלק מהרכיבים הרבה פחות טוב, בזמנו הייתי מדבר עם אנשים בטלפון ומייד יודע שיש להם שיאומי לפי הצליל, בדגמים המאוחרים יותר השתפר מאד.
-
@מישהו12
סליחה שאני משתלט על ההודעה הזו כדי להגיב גם ל @דוד-טרייטל , פשוט שידע להיזהר עם הדברים העדינים שם, וכמובן שאני לא לוקח אחריות.לעצם העניין יש מצב שהיה כמה פסי ייצור, אני יודע שאני מדבר על הפסי ייצור החדשים יותר,
ושם אתה רואה את ההבדל - איפה שאתה לא זז. (במדבקות של היצרן עצמו, בכיתוב, במדבקות הפנימיות מעל המגעים וכו')
אז יכול להיות ששניינו טועים...וכנראה גם לכן היית מבסוט מהמכשיר.
-
וכנראה גם לכן היית מבסוט מהמכשיר.
אולי,
אבל התלונות על המקשים שלו הגיעו מההתחלה, כבר בפסים הראשונים.
ויש לי עוד מכשיר בבית לא בשימוש כבד, אבל כן בשימוש, מהפס השלישי או הרביעי, וגם הוא טוב (בעבר היה בשימוש כבד).אני חושב שהמפתח הוא בעיקר
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+:
אני משתמש במגן ספר.
שאז חוץ מבמקרים נדירים שהטלפון נופל כשהמגן פתוח\כשהוא מחוץ למגן, ואז באמת
פעם ב... אחרי מכה הם צריכים כמה מכות כדי לחזור להיות נוחים,
אז המגן סופג הכל ולא המקשים
-
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+:
הרעיון הוא להוציא את גופו של המכשיר מהפלסטיקה,
מה צריך כדי להתחיל? סכין או מברג?
והאם מוציאים את המקשים מהפלסטיקה? או שחייב לפתוח את גוף המכשיר?
תודה רבה על המידע!אוי,
אם ככה יכול להיות שלא הכי שוה לך להתעסק בזה,
אך בכ"א.
שלב ראשון אתה צריך/חייב להוציא את המגירה,
שלב שני נסה לפתוח באמצעות הציפורניים/משהו דק (לא אגרסיבי) את הפלסטיק למטה (איפה שהחור הטענה) אני מדבר על הקטע הזה,
-
מגן ספר זה לא דבר נוח לכל אדם, בכל אופן אם בנפילות עסקינן, אתה סבור שהמקשים לא נשחקים מלחיצות אלא מנפילות?
זה נשמע מעודד (אני אישית שוקל לעבור אליו כמכשיר ראשי, אבל יודע שעם שימוש מאסיבי בלחצנים לא אשרוד הרבה זמן, ומצד שני המכשירים אצלי לא נופלים הרבה), אז עיקר הנזק הוא מנפילות? -
אז המגן סופג הכל ולא המקשים
אני מדבר על שימוש נורמטיבי בטלפון, זה כמו להגיד לי שהמכשיר לא טוב כי הוא נופל והמסך מתפוצץ...
ברור שבמכשיר עדין כזה צריך מגנים אגרסיביים יותר.
אני ספציפי מצאתי משהו חזק שהוא לא ספר - המגן עם הפינות שבולטות -
אוי,
אם ככה יכול להיות שלא הכי שוה לך להתעסק בזה,טוב שאתה אומר, אגבה את הנתונים...
של הסים/microSD, טעיתי?
שלב שני נסה לפתוח באמצעות הציפורניים/משהו דק (לא אגרסיבי) את הפלסטיק למטה (איפה שהחור הטענה) אני מדבר על הקטע הזה,
תודה על ההכוונה, רק הורדתי את המגן וכבר נראה לי שאני בכיוון, פשוט להפריד את המקשים מהטלפון?
ממש תודה! -
אני ספציפי מצאתי משהו חזק שהוא לא ספר - המגן עם הפינות שבולטות
מה שהיום יש כמעט לכל הטלפונים, יפה שמצאת כזה לQIN1, חיפשתי ולא ממש מצאתי משהו טוב.
אני מדבר על שימוש נורמטיבי בטלפון, זה כמו להגיד לי שהמכשיר לא טוב כי הוא נופל והמסך מתפוצץ...
בהחלט זה אחד החסרונות שלו, שהוא נחשב שביר ורגיש, תלוי למי, שיפוצניק לא יסבול את זה, מתכנת אולי כן.
-
טוב שאתה אומר, אגבה את הנתונים...מעולה
של הסים/microSD, טעיתי?
אכן
תודה על ההכוונה, רק הורדתי את המגן וכבר נראה לי שאני בכיוון, פשוט להפריד את המקשים מהטלפון?
ממש תודה!בדיוק כך להמשיך בעדינות על כל הצדדים.
-
אני ספציפי מצאתי משהו חזק שהוא לא ספר - המגן עם הפינות שבולטות
מה שהיום יש כמעט לכל הטלפונים, יפה שמצאת כזה לQIN1, חיפשתי ולא ממש מצאתי משהו טוב.
מצאתי לפני 3.5 שנים ב"מול איצקוביץ" ובאמת מאז לא ראיתי, וחיפשתי...
בהחלט זה אחד החסרונות שלו, שהוא נחשב שביר ורגיש, תלוי למי, שיפוצניק לא יסבול את זה, מתכנת אולי כן.
שישים מגן מסך וכו'
-
אתה סבור שהמקשים לא נשחקים מלחיצות אלא מנפילות?
אין פה סברא, יש פה חוויה אישית.
עכשיו, אני כרנאה משתמש מסיבי מאוד במקשים - מאות הודעות SMS לחודש, כדרך תקשורת מרכזית מאוד -
שישים מגן מסך וכו'
המכשיר הזה רגיש, זו עובדה. זה לא המסך, לאשתי הלך מנפילה אחת יותר מדי: הקליטה (פשוט היה מתקשר רק במקומות פתוחים בעלי קליטה חזקה) ורוב המקשים, ובמקרה אחר המסך.
אז זה לא רק המסך, אבל כאמור לא לכל אחד זה חיסרון משמעותי.@מישהו12 כתב בבקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+:
עכשיו, אני כרנאה משתמש מסיבי מאוד במקשים - מאות הודעות SMS לחודש, כדרך תקשורת מרכזית מאוד
אתה מאד מעודד אותי! SMS זה אחד הדברים שדורשים מקשים טובים, אצלי זה בעיקר תזכירים (רשימת קניות, שזה פחות בלחץ מהודעות מיידיות) אבל לא פחות מכך-קל קו שדורש מענה מיידי מהמקשים (וכשהם לא עושים את העבודה או נלחצים פעמיים-זה מטריף עד לא שימושי,)
אשתי אומרת שהפסיקה להתקשר לקל-קו, "מה עוזר לי 4G אם אחרי המענה המהיר של השיחה אי אפשר להקיש...@יצחק-קוזניץ כתב בבקשת מידע | ניקוי המקשים לשיאומי QIN1+:
בדיוק כך להמשיך בעדינות על כל הצדדים.
פשוט פתחתי את המכשיר, אני בכיוון?
איך אגיע למאחורה של המקשים?
האם עליי לפרק את הברגים? או אולי להפריד בין כל מקש וכך לנקות -
@דוד-טרייטל ,
כן, אתה ממש בכיוון,
הוצא את כל המערכת מהפלסטיקה. -
@יצחק-קוזניץ לפרק את כל הברגים, ואז תהיה לי גישה ללוח המקשים?
-
@דוד-טרייטל
מאחורי הלוח מקשים, -
פוסט זה נמחק!
-
ב. בטח שיש הבדל, וזה לא אותו פס ייצור. פתחת את הפלאפונים פעם ?,
פתחתי את שניהם - ובדיוק אותו הדבר
-
@יאיר-דניאלושם אתה רואה את ההבדל - איפה שאתה לא זז. (במדבקות של היצרן עצמו, בכיתוב, במדבקות הפנימיות מעל המגעים וכו')
-
איך אגיע למאחורה של המקשים?
האם עליי לפרק את הברגים? או אולי להפריד בין כל מקש וכך לנקותטוב מכיוון שיש פה כמה שדיברו לא כ"כ בהבנה אני יסביר
הבעיות של המקשים נוצרים בגלל שהדבק של החיבור שבין הטלפון למקשים(אני לא זוכר איך קוראים לחלק הזה) הוא דבוק בצורה מאוד חזקה ואפשר לאומר שרוב מוחץ של הבעיות במקשים (מעל 95%) זה בחלק הזה ובכלל לא במקשים עצמם
ולכן לפעמים זה יכול להואיל עם תפתח את הטלפון ותנקה את האזור של החיבורים (לפעמים זה נוצר מעומס לכלוך באזור המגעים )
שים לב להוציא בזהירות רבה את הסוללה כיוון שזה דבוק מאוד חזק לחלק הזה וזה נקרע די בקלות
ולכן אין כ"כ מה לבדוק את המקשים עצמם על פי רוב זה לא יעזור (חוץ ממקרים נדירים יחסית)
וכן מה ש @מישהו12 כתב שיש לו מגן ספר זה לא כ"כ משנה כיון שזה קורה בדרך כלל מעוצמת הנפילות ולא מעצם הפגיעה במכשירואם כל זה לי יש טלפון כזה כבר כמה שנים והמקשים עובדים מצוין