אזהרה | **⚠️ פרצת אבטחה חמורה בתא הקולי ובטלגרם** - כך תשמרו על המספר שלכם! 📱🔒
-
@ראובן-שבתי אי אפשר להוריד טלגרם ולאפס כי בשניה שיש חשבון פתוח על המספר הזה אז הוא שולח את ההתראה לחשבון טלגרם ולא לטלפון
ומשהו מוזר שאני רואה כל החשבונות האלו שנפתחו על מספרים כשרים נסגרו תוך כמה ימים וכרגע מוגדים כחשבון חסום שאי אפשר בכלל לפתוח גם לא ע"י אימות לטלפון -
@א-מבין כתב באזהרה | **️ פרצת אבטחה חמורה בתא הקולי ובטלגרם** - כך תשמרו על המספר שלכם! :
בעיקרון גם בטלגרם על המחשב שולח שיחה
מבדיקה שלי זה רק בגרפיקה, זה מעולם לא באמת עובד
תמיד רושם לשלוח SMS ואז רושם ששלח לטלגרם (גם אם אין חשבון טלגרם פתוח על המספר הזה) -
@ראובן-שבתי כתב באזהרה | **️ פרצת אבטחה חמורה בתא הקולי ובטלגרם** - כך תשמרו על המספר שלכם! :
זה מעולם לא באמת עובד
אני שיחזרתי בשביל חבר חשבון שנחמק לו ע"י שליחת שיחה דרך המחשב
וככל הידוע לי הוא שולח לחשבון רק אם היה פעם חשבון כזה אפילו שהוא כבר נמחק
אבל מה שמוזר החשבונות שנפרצו של טלפונים כשרים מוגדירם כרגע כחסומים ואין גישה אליהם גם לא אם SMS -
@א-מבין כתב באזהרה | **️ פרצת אבטחה חמורה בתא הקולי ובטלגרם** - כך תשמרו על המספר שלכם! :
אני שיחזרתי בשביל חבר חשבון שנחמק לו ע"י שליחת שיחה דרך המחשב
וככל הידוע לי הוא שולח לחשבון רק אם היה פעם חשבון כזה אפילו שהוא כבר נמחק
זה סותר
אבל מה שמוזר החשבונות שנפרצו של טלפונים כשרים מוגדירם כרגע כחסומים ואין גישה אליהם גם לא אם SMS
מי אמר לך? לפי מה שאני יודע תמיד אפשר לאפס עם SMS
-
@ראובן-שבתי ניסתי
-
@ראובן-שבתי ניסתי
אתה כותב קצת בטלפון שבור
שורה תחתונה זה לא עובד דרך המחשב
אפשר להניח הרבה הנחות ולשער השערות -
@תהילה2 כתב באזהרה | **️ פרצת אבטחה חמורה בתא הקולי ובטלגרם** - כך תשמרו על המספר שלכם! :
@נחמן-פלח
אחר כך אומרים שטלגרם זה האפליקציה שהכי נותנת לשמור על אנונימיות....לא מבין אתכם זה רשת חברתית
טלגרם רשמית היא לא רשת אפלה
זאת אומרת יש אנונימיות ויש אנונימיות
כולם מקבלים הודעה בכדי שיקל על החברים שלך להתכתב איתך
זה מאובטח פי כמה מכל אפלקצייה אחרת
רוצה להיות אנונימי? תקנה טוקמן ותפתח טלגרם.@אגסי כתב באזהרה | **️ פרצת אבטחה חמורה בתא הקולי ובטלגרם** - כך תשמרו על המספר שלכם! :
יש איזה משמעות למספר פלאפון בטלגרם? זו רק דרך לפתוח חשבון וכמובן השם לא צריך להיות קשור בכלל למספר, אז מה הסיפור?
גונבים לך במעט את הזהות שלך
אמנם טלגרם זה לא כמו לגנוב SMS ולא מוכר רשמית במשרדי ממשלה וחברות
אבל אני די בטוח שאפשר לעשות איתו אימות לאתרים, כן, עם המספר שלך.
אפשר להזמין איתו נשק למשל. עם המספר שלך,
אפשר גם להיות "מרגל" איראני, שהתקשורת היא עם המספר שלך (קרה די הרבה בתקופה האחרונה)
אני לא בקי בתחום העבריינות אני רק יודע שאם להם זה טוב לי זה לא טוב -
@ראובן-שבתי
מצטרף לדבריך!
האמת שלפני חודשיים נתקלתי בכזה סיפור עם חבר,
זה היה ממש סיטואציה לא נעימה
הוא אמר לי שחבר הגיע איליו ושאל אותו למה הוא שם כזו תמונה בפרופיל שלו בטלגרם
הבן אדם לא הבין מה הוא רוצה ממנו תכלס אחרי כמה דקות התברר שפרצו (שנכנסו) לו לתא קולי,
הוא הלך למשטרה הם פותחים תלונה של התחזות אבל תכלס אין להן הרבה מה לעשות,
מה שצריך באמת כדי למנוע את הבעיה שימו סיסמא נורמלית על התא קולי שלכם ותמנעו מאי נעימות,
חשוב וכדאי להפיץ את זה כמה שיותר. -
היה ל זה כתבה בערוץ 12 (ולא שאני רואה פשוט יוסף אפליקציות בטלגרםפרסם את זה -הם קוראים לזה עקוב אחרי
ניסו לפרוץ לטלפון של הכתב שלהם גם
בלי קשר לטלגרם- ממליץ לכןלם לסגור את התא הקולי
כי מאי נעימויות (שגם אני חוויתי מפריצת החשבון שלי בעבר)
זה מגיע למקומות הרבה יותר גרועים
תנסה לחשוב שככה (ע"י התא הקולי) הוא יכול להשתלט לך לגמר על כל דבר כולל את החשבון בנק שלך וכו'
והיו מקרים
אני יכתוב פוסט על זה למי שב"ה אין לו גישה לשם -