בירור | המלצה אופנים חשמליות.
-
@יואל-אברהם זה מה שאני אומר לך שתנסה לברר מול המוכר ותישאל חברים / או בפורום / או מישהו שמבין, אם מה שהוא אמר (המוכר) זה טוב....!
-
@יאיר-ס כתב בבירור | המלצה אופנים חשמליות.:
@יואל-אברהם זה מה שאני אומר לך שתנסה לברר מול המוכר ותישאל חברים / או בפורום / או מישהו שמבין, אם מה שהוא אמר (המוכר) זה טוב....
אוקיי אני יבדוק תודה אני לא יכול לתת לך לייק אבל בהמשך בלי נדר
-
@יואל-אברהם כתב בבירור | המלצה אופנים חשמליות.:
@יואל-אברהם זה מה שאני אומר לך שתנסה לברר מול המוכר ותישאל חברים / או בפורום / או מישהו שמבין, אם מה שהוא אמר (המוכר) זה טוב....
?????
-
????
שאני ישאל את המוכר. על אופנים.
-
@יואל-אברהם זה מה שאני אומר לך שתנסה לברר מול המוכר ותישאל חברים / או בפורום / או מישהו שמבין, אם מה שהוא אמר (המוכר) זה טוב....!
דברתי אתו הוא אומר שזה בסדר הכל תקין לא צריך להחליף כלום והוא אמר שבשביל נסעיות בתוך העיר זה טוב והוא מוכר בגלל שהשתדרג מגיע ל48 קמש ובטריה מספיקה ל15-20 קילומטר שווה?
-
@יואל-אברהם תישמע, אני לא כזה מבין, יש יותר מבינים ממני כמו הרב @אביעד ולכן אני לא רוצה להציעה סתם....! אבל יש לי 2 שאלות!
א. אשמח לקישור!
ב. כמה זה עולה? -
פוסט זה נמחק!
-
@יואל-אברהם
אקטיב זה חברה פשוטה.
ביד 2 אתה צריך לוודא האופניים לא גנובות, יש שם תעשייה שלמה של סחר באופניים וסוללות גנובות.
תשאל כל מוכר מתי קנה ומהיכן ותבקש קבלה, אם יגיד לך זה של חבר ואני מוכר בשבילו.. זה מספיק חשוד ותעזוב אותו.
אתה צריך אופניים חזקות מחברה חזקה סטארק היא חברה טובה ולא יקרה, הזולה שבחזקות, חברות טובות נוספות ראה כאןלבדוק שהאופניים לא התחילו עם חלודה בגלל שהייה או נסיעה בגשם.
לבדוק שהבקר מקורי שהגיע עם האופניים, כי אם הוחלף, כנראה לא יהיה לך חיישן מהירות וחיישן שמכבה את המנוע בלחיצה על ברקס וכו'
וכמובן סוללה, שהיא לא עברה הרבה שימוש, היום אחרי שנה הסוללה יורדת לחצי, ותוך 3 שנים היא מתה.
אתה צריך לוודא שאתה מצליח לעשות איתה נסיעה רציפה של 35 ק"מ, א"כ היא במצב טוב, אם לא תעזוב אותה.
גלגלים, רק מגנזיום, אל תיקח את העבות ממש שזה פאט עובי 4, תיקח או את הסטנדרט 2.1 או מיני פאט עובי 3.
למעשה אם אתה לא מוצא אופניים בשימוש מועט ממש ולא גנובות, עדיף לך חדש, אח"כ המחיר שתשלם על הסוללה לבד יעלה לך כמו רוב האופניים. -
@simon
הבקר המקורי הוא בד"כ באיכות מאוד נמוכה
אחרי שנה וכמה חודשים הוא נשרף
לגבי הברקס זה מובנה בכול בקר
לגבי הסוללה 3 שנים זאת סוללה מעולה
בד"כ אחרי שנה וחצי היא מתה
הפאט 4 הוא הכי פופלרי
https://www.no-risk.co.il/product/אופניים-חשמליים-sierra-fat-סיארה-פאט -
@ejay כתב בבירור | המלצה אופנים חשמליות.:
@simon
הבקר המקורי הוא בד"כ באיכות מאוד נמוכה
אחרי שנה וכמה חודשים הוא נשרף
לגבי הברקס זה מובנה בכול בקר
לגבי הסוללה 3 שנים זאת סוללה מעולה
בד"כ אחרי שנה וחצי היא מתה
הפאט 4 הוא הכי פופלרי
https://www.no-risk.co.il/product/אופניים-חשמליים-sierra-fat-סיארה-פאטלגבי בקר מקורי, תלוי של איזה חברה, חברה טובה מחזיק גם 8 שנים, לכן מראש אמרתי ללכת רק על חברות טובות.
דרך אגב, בקר ניתן לקנות מעלי אקספרס החל מ20 ש"ח... כך שהשדרוג של הבקר לא בהכרח אומר שהוא איכותי, בקר של חברות טובות בד"כ איכותי.הברקס מובנה ברוב הבקרים, אבל מי שמחליף את הבקר בד"כ מתעצל ולא מחבר הכל, ולכן הרבה דברים לא פועלים, בד"כ מתקינים בקר אוניברסלי עוקף חיישנים ולכן גם אין אינדיקציה אמיתית אפילו למהירות נסיעה, הוא מנחש לפי הוואט.
פאט 4 לא ניתן להכניס ברכבת מבחינה חוקית, כבד מידי, לא נכנס להרבה מעליות, וגם מראה מגושם מידי, בנוסף צורך יותר סוללה בגלל חיכוך גבוה ומשקל גבוה.
-
@simon אז איזה אופנים חדשים אתה ממליץ במחיר של 2000 של?
לא חושב שאני הייתי קונה חדש במחיר כזה, ולכן אני לא יכול להמליץ.
אם הייתי קונה היום חדש כנראה הייתי קונה Stark Z250 plus הדגם היותר חדש.
בכל חנות יש נתונים שונים חלקם משקרים כאילו בטעות כדי למשוך את הלקוחות, חלקם באמת משדרגים את האופניים.
אני בכל מקרה קונה רק 48V 15 אמפר ומעלה.
בהצלחה -
@simon כתב בבירור | המלצה אופנים חשמליות.:
אם הייתי קונה היום חדש כנראה הייתי קונה Stark Z250 הדגם היותר חדש לא זוכר את שמו.
בכל חנות יש נתונים שונים חלקם משקרים כאילו בטעות כדי למשוך את הלקוחות, חלקם באמת משדרגים את האופניים.
בהצלחהוכמה זה עולה?
-
אם הייתי קונה היום חדש כנראה הייתי קונה Stark Z250 plus הדגם החדש יותר.
בהצלחהוכמה זה עולה?
כמדומני שבמבצעי סוף שנה לועזית זה היה בסביבות 3500 ש"ח, אפשר במשא ומתן להוריד את המוכרים, רק צריך לשים לב שלא ידחפו לך סוללה מחברה אחרת שתהרס יותר מהר.
-
אם הייתי קונה היום חדש כנראה הייתי קונה Stark Z250 plus הדגם החדש יותר.
בהצלחהוכמה זה עולה?
כמדומני שבמבצעי סוף שנה לועזית זה היה בסביבות 3500 ש"ח, אפשר במשא ומתן להוריד את המוכרים, רק צריך לשים לב שלא ידחפו לך סוללה מחברה אחרת שתהרס יותר מהר.
אה אוקי לא בשבילי יקר מדי.
תודה רבה! -
2 בקרים מקוריים לא החזיקו שנה
אחד פשוט והשני של jager
הסיבה היא מספר נמוך של מה שגורם להם להשרף מהר בעומס mosfet
חברה טובה שמחזיקה 8 שנים ,זה בטח יעלה כמה מאות שקלים
לגבי הברקס אתה צודק גם אני לא חיברתי
לגבי המהירות ,את מי זה מעניין?
נכון כבד אבל ניתן לקפל ,לגבי המעליות לא ראיתי אחת כזאת שלא נכנס
לגבי היתרונות והחסרונות
https://www.stark-ebike.com/אופניים-חשמליים-ביגפוט/